Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na ir kas kad kažką pamiršau? Tu nieko gyvenime nepamiršti? Ir kaip tai susiję su kurjeriais ir siuntomis, dėl kurių man, anot tavęs, dažnos problemos?🤣

Koks skirtumas kas atsitinka su manimi ? 

Aš komentuoju tik tavo postus. Vienas bendras naratyvas - pamiršau , arba padariau nežinau ką .

Atsakyti

Koks skirtumas kas atsitinka su manimi ? 

Aš komentuoju tik tavo postus. Vienas bendras naratyvas - pamiršau , arba padariau nežinau ką .

Ir kas? Visoms privaloma tik savo tobulumais girtis? 🤣 o bet kokias kliurkas griežtai slėpti, kad tiktai įvaizdis nenukentėtų? 

Atsakyti

Ir kas? Visoms privaloma tik savo tobulumais girtis? 🤣 o bet kokias kliurkas griežtai slėpti, kad tiktai įvaizdis nenukentėtų? 

Nieko neprivaloma.

Manau kas kuo turtingas , tas tuo džiaugiasi .

Atsakyti

Tobulų čia nėra.

Atsakyti

Nieko neprivaloma.

Manau kas kuo turtingas , tas tuo džiaugiasi .

Uoj, žinok, lb medinis bandymas įžeisti čia 🤣. Mano per stora skura jau, kad tokie veiktų 

Atsakyti

Tobulų čia nėra.

Bet yra bandančių tokiomis atrodyti, kaip ir gyvenime 

Atsakyti

Anidanda, tobulų nėra, bet pliektis be reikalo - nėra ko.

O šiaip, bendrai visoms mums pamąstymui,  puikybė - ne veltui viena iš 7 m. nuodėmių.

Vienos mažiau, kitos daugiau turi. Prieš šventes pats laikas vidinę inventorizaciją atlikti.

Atsakyti

Anidanda, jaučiu dureles gerai neužsidarė ir taip gavosi, čekio įdėjus nepasiėmei, ane?

Mums taip buvo su kuru užsieny automatinėje kolonėlėje, ten paima 150 eurų, užpili kiek reikia, tada čekis ir permokos grazinimas. Užpylėme, čekio neduoda, ir taip ir kitaip, tai gerai, kad neišvažiavome, o tipo pilsim naujai, pasirodo pistoletas blogai įsistatė, o galėjo kas mums išvažiavus ir užsipilti nemokamai.

Nedidele ta suma, išgyvensi, o po švenčių gal ir siunta atsiras, aišku nemalonu, bet išgyvenama 

Atsakyti

Čekio nesiūlė, nes siunta gi registruota is anksto, per vinted. Tai tik lipduką ten išspausdinau, o kai ji nuskenuoti, neduoda cekio, bent aš nepastebėjau to. Ai dzin išties, ne karvė gi

Atsakyti

Prisipirkau nykštukų :) JYSK nukainuoti gerokai. 

Atsakyti

Mažyčių ar didelių nykštukų?

Atsakyti

Prisipirkau nykštukų :) JYSK nukainuoti gerokai. 

jei kažką už tave dirbs? jei taip tai iir man reikia 🙃

Atsakyti