Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šūdskis

Atsakyti

Anidanda, vargiai ar įrodysi. Bent tiek gerai, kad sąlyginai mažas nuostolis.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. Ingrida , o jau kavos grožis!!! :wub:  :wub:  :wub: 

Meilių meilė. Katinai, siūlai, mezginiai ir kava.

Anidanda, kažkaip dažnokai tau problemos su siuntinias? Tai telefonus nežinia kur kurjeris palieka?  Dabar iš viso mistika? 

Bet būna tokia žmonių laimė...

Atsakyti

Anidanda, kažkaip dažnokai tau problemos su siuntinias? Tai telefonus nežinia kur kurjeris palieka?  Dabar iš viso mistika? 

būna kas siunčia kartą per 10 metų, o kas 100 per metus, tai tokia ir laime

Dpd kurjeris pas mus tas pats jau eile metų, labai gerai dirba, o Lp kurjeriai ir mobilūs paštininkai ne, nes gi nukris ranka, jei paskambins

Labas rytas, kelkitės, saulė šviečia 🙃

Atsakyti

Aš perku labai dažnai. Siūlai, kosmetika, kava , jei reikia ir papildai... viskas internetu pigiau. Netgi rūbus pasimatuoti ir perki internetu, nes gauni nuolaidą pvz 20 pr. Pati siunčiu tai tikrai tik kelis kartus metuose.

Va paskutinis siuntinys buvo pastrigęs, nes siuntėjas neužrašė telefono... arba sistema nesuvaikščiojo. Susikambinau su siuntėjui, paskui su kompanija, tai pataisė ranka. Sakė kitą savaitę atveš, nes siuntinys Kaune. Būčiau nesužiūrėjusi , būtų išvažiavęs atgal.

Atsakyti

Nepasakyčiau kad dažnokai. Toks kaip dabar atvejis iš vis pirmas. 

O ofiso kurjeris su kompu gi  ten visai kita istorija, jis neko nepradangino, paliko siunta pas ofiso kaimynus. Ir dažnai tą daro. Ir kaimynų siuntas man palieka. Kai pripratom, tai netgi visai patogu, nereikia ten jo gaudyt,būti vietoj kai jis atvažiuoja,  žinau kur rasi viską. 

Manau aš kaip tik visiškai neturiu su siuntimas problemų, įvertinant tai,kad kažkoks siuntų judėjimas mano darbe vyksta praktiškai kasdien. 

Atsakyti

Tai žinoma, kad aš komentuoju tik postus. 

Kiek pamenu. Kasdienybės nežinau. Tai kurjeriai , tai kortelių skaitytuvas, tai dviems savaitėms pamirštas gipse žmogelis. Tiek pamenu....

Atsakyti

Labas rytas 🎄

Ingrida, tavo kava skaniai pažadino. Negeriu kavos, bet man labai patinka jos aromatas.

Reikia šiandien dovanėles supakuot 🙈

Atsakyti

Tai žinoma, kad aš komentuoju tik postus. 

Kiek pamenu. Kasdienybės nežinau. Tai kurjeriai , tai kortelių skaitytuvas, tai dviems savaitėms pamirštas gipse žmogelis. Tiek pamenu....

O kuo kortelių skaitytuvas yra susijęs su kurjeriais?🫢

Apie kokį čia gipse pamiršta žmogelį kalbi, tai is vis nezinau

Atsakyti

O kuo kortelių skaitytuvas yra susijęs su kurjeriais?🫢

Apie kokį čia gipse pamiršta žmogelį kalbi, tai is vis nezinau

Aš irgi nežinau. Gyreisi prieš kelionę , kad pamiršai žmogui nuimti gipsą.. Tavo postas. Ar pamiršai? 

Man tai nesvarbu, svarbiausia ne man...

Atsakyti

Aš irgi nežinau. Gyreisi prieš kelionę , kad pamiršai žmogui nuimti gipsą.. Tavo postas. Ar pamiršai? 

Man tai nesvarbu, svarbiausia ne man...

Na ir kas kad kažką pamiršau? Tu nieko gyvenime nepamiršti? Ir kaip tai susiję su kurjeriais ir siuntomis, dėl kurių man, anot tavęs, dažnos problemos?🤣

Atsakyti