Labas rytas.
Blynų?
Čia už tai rodo 1 rusų kanalą.Vakarais bent Niuchačių kartais pažiūrime.
Labai skaniai maitina,žuvis nuostabi,bet jau desertas,tokie pyragaičiai sintetiniai,mb sakau kepsiu grįžųsi būtinai kažką.Mes ir namie pirktinių neperkame,man dvelkia sintetika.
Šiandien nusimato +31. Vakar vakare jūroje nusimaudėme,labai druskuota,šalta,geriausiai baseine mirkti. Ryte vėl pažintinė kelionė,po pietų baseinas.
Dusia, vyras bitininkauja, as techninis personalas. Sukimas, lydymas ir kiti reikaliukai
Jusdi kaip reikalai kaip sveikata?
Labas rytas atidirbau vakar pirma diena po atostogu, siandien iseigine, jauciuosi pavargusi, vel skauda pilva. Tokia nesibaigianti problema, nezinau ar dar kada nors jausiuos normaliai. Pasiguodziau
Nera gerai, Mukut. Ir nezinau ar kada bebus kitaip.
QUOTE(Muka @ 2022 05 24, 06:46)
Jusdi kaip reikalai kaip sveikata?
QUOTE(Muka @ 2022 05 24, 06:21)
man kažkaip pasistojo klausimas kaip reaguojate į rusų televizijos kanalų uždraudimą...
niekada jų ir nežiūrėjau teigiamai reaguoju - smegenys gerokai praplautos tų, kurie čia juos žiūrėjo. Tegu ir kitus kanalus pasižiūri. Arba kokia naudingesne veikla užsiima, dirbt eina, sode pasikapsto.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 23, 18:38)
tai kad ir draugių, panašu, neturi. Vien bendradarbės ))
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 10:15)
niekada jų ir nežiūrėjau teigiamai reaguoju - smegenys gerokai praplautos tų, kurie čia juos žiūrėjo. Tegu ir kitus kanalus pasižiūri.
Papildyta:
Papildyta:
na jeigu esi sąmoningas žmogus tikrai nieks negali praplauti nebent pats to nori
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2022 05 24, 09:59)
Labas rytas atidirbau vakar pirma diena po atostogu, siandien iseigine, jauciuosi pavargusi, vel skauda pilva. Tokia nesibaigianti problema, nezinau ar dar kada nors jausiuos normaliai. Pasiguodziau
na joooo bet gal tikrai reikia laiko kaip ir bet kam...
QUOTE(Muka @ 2022 05 24, 08:16)
na jeigu esi sąmoningas žmogus tikrai nieks negali praplauti nebent pats to nori
žinok, man atrodo, kad jei ištisai žiūrėt, tai taip, gali. O jei dar spingso kažkur giliai anų laikų nostalgija, ar šiaip žmogus nesunkiai pasiduodantis kitų įtakai - tai be jokių abejonių gali. Net realių pavyzdžių turiu.
Labos,
Dėkui Ingrida už kavą Vasarinė
Muka dėl bitininkavimo - mano pasiūlymas galioja. Visada sakau - nori bitininkauti - pasibandyk . Mane dūzgimas ramina... Ir esu pakankamai atspari įkandimams . Yra žmonių kuriems labai skauda , yra kuriems netinka jų dūzgimas. Ir dar - sunkus vyriškas darbas ... Fiziškai . Pakelt. Atkelt ir tt.
JustDi sėdimas darbas... Tirkai ne sveikata su tokiom bėdom kaip tavo Pertraukėlės dažnesnės , sėdėti teisingai ant sėdinkaulių - kaip moko? Kad mažiau pilvo organai susipaustų sėdint ... Kažkur skaičiau , kad tokias ligas kaip Tavo ir Pou provokuoja sėdimas darbas . Užspaudžia, susipaudžia , nenuteka pakankamai gerai tulžis . Nežinau kiek teisos.
Dėl draudimų : aš prieš visokius draudimus. O šiais laikais taigi kvaila. Interneto neužblokuosi.
kukuska007 kaip smagu Jei ne paslaptis kiek avilių ? Kokiuose aviliuose bitininkaujat ? Aš senoviniuose dadanuose. Kaip pas mamą išmokau
Dėl kavinių : Muka tau tik kavinėse ir maitintis . Numestumei svorio . Sutinku , kad yra visokių . Bet aš už tai kad švenčių proga nueiti į gerą kavinę, o ne plūktis apie puodus . Pvz gimtadienio proga , ar kt .
Mudu kavinėse maitinamės tik švenčių proga ir kelionėse... Keliaujant į mašiną imu tik vandens , jokių ten užkandžių ( gaunasi labai neblogas PB) . Kaip sakant iš visko stengiuosi išspausti naudos. Mano MB lieknas, bet sveikatos sumetimiais irgi labai neblogai tas PB.
Dėkui Ingrida už kavą Vasarinė
Muka dėl bitininkavimo - mano pasiūlymas galioja. Visada sakau - nori bitininkauti - pasibandyk . Mane dūzgimas ramina... Ir esu pakankamai atspari įkandimams . Yra žmonių kuriems labai skauda , yra kuriems netinka jų dūzgimas. Ir dar - sunkus vyriškas darbas ... Fiziškai . Pakelt. Atkelt ir tt.
JustDi sėdimas darbas... Tirkai ne sveikata su tokiom bėdom kaip tavo Pertraukėlės dažnesnės , sėdėti teisingai ant sėdinkaulių - kaip moko? Kad mažiau pilvo organai susipaustų sėdint ... Kažkur skaičiau , kad tokias ligas kaip Tavo ir Pou provokuoja sėdimas darbas . Užspaudžia, susipaudžia , nenuteka pakankamai gerai tulžis . Nežinau kiek teisos.
Dėl draudimų : aš prieš visokius draudimus. O šiais laikais taigi kvaila. Interneto neužblokuosi.
kukuska007 kaip smagu Jei ne paslaptis kiek avilių ? Kokiuose aviliuose bitininkaujat ? Aš senoviniuose dadanuose. Kaip pas mamą išmokau
Dėl kavinių : Muka tau tik kavinėse ir maitintis . Numestumei svorio . Sutinku , kad yra visokių . Bet aš už tai kad švenčių proga nueiti į gerą kavinę, o ne plūktis apie puodus . Pvz gimtadienio proga , ar kt .
Mudu kavinėse maitinamės tik švenčių proga ir kelionėse... Keliaujant į mašiną imu tik vandens , jokių ten užkandžių ( gaunasi labai neblogas PB) . Kaip sakant iš visko stengiuosi išspausti naudos. Mano MB lieknas, bet sveikatos sumetimiais irgi labai neblogai tas PB.
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 10:21)
žinok, man atrodo, kad jei ištisai žiūrėt, tai taip, gali. O jei dar spingso kažkur giliai anų laikų nostalgija, ar šiaip žmogus nesunkiai pasiduodantis kitų įtakai - tai be jokių abejonių gali. Net realių pavyzdžių turiu.
hm tai ar ne cenzūra ....ne prievarta... kur demokratija....
O dabar kita tema kokį tiekėją renkatės elektros? aš galvoju apie saulės parko pirkimo ale kiek?
Rusų kanalų niekada nežiūrėjau ir todėl dabar nepasigendu. Bet taip taip. Uždrauskim, griaukim, naikinkim. Viena partija viena tiesa, kurią uoliai skleidžia daugybė neokomjaunuolių. Kas ne su jais, tas vatnikas, putinoidas, budulis ar dar belekas. Mąstyt, analizuot, atsirinkt, turėt savo nuomonę draudžiama - už jus yra kas pamąsto.
Gal kiek sutirštinau, bet situaciją matau maždaug taip.
Gal kiek sutirštinau, bet situaciją matau maždaug taip.
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 09:15)
niekada jų ir nežiūrėjau teigiamai reaguoju - smegenys gerokai praplautos tų, kurie čia juos žiūrėjo. Tegu ir kitus kanalus pasižiūri. Arba kokia naudingesne veikla užsiima, dirbt eina, sode pasikapsto.
Papildyta:
Papildyta:
Saintlina aš pažiūriu . Kokį 15 minučių galiu paskui ima pykinti ... Patikliems žmonėms gerai sukalta rusiška propaganda gali pakenkti . Jie tai gerai moka. Už juos geriau tik ukrainiečiai padaro . Matyt TSSR visą popagandą darė ukrainiečiai ?
Sesės, ne draugės ... Tos pačios mamos vienam avilyje. Su tėvu ten nežinia , gali papulti skirtingų. Nes motinėlė vieną kartą gyvenime su kokiais 5 tranais apsivaisina. Skrisdama. Po to tranas miršta... Gražus gyvenimas trano ?
Video su jumoru :
https://www.facebook...259654845178508
QUOTE(Muka @ 2022 05 24, 08:29)
O dabar kita tema kokį tiekėją renkatės elektros? aš galvoju apie saulės parko pirkimo ale kiek?
aš vis dar nesirinkau.. tik galvoju, kad kai rinksiuos, imsiu kintamą kainą. Visi siūlo pastovias kainas ~0,30 ct/kw. Bet tokia kaina biržoj buvo tik gruodį. Po to krito, praeitą mėnesį tik 0,12 ct buvo. Na, plius dar už perdavimą ~0,03 ct.