Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda, aš apie kurjerius ir rašiau, kad yra kažkoks mokestis, kurie jį sumoka, jei siunta "pasiklydo". Bet jei tai Vintedas, gal ir jie savo ruožtu kažkokį draudimą turi.

Atsakyti

Ingrida, tikriausiai visom taip yra buvę, sumaišyti produktus. Aš kažkada viriau kisielių ir vietoj krakmolo įpyliau sodos. Pas mane viskas supilstyta  į indukus buvo... Kaip užputojo  :D  :D  :D 

Ir vaikystės traumą turiu. Sesė pagamino sūrų tinginį  :D  :D  :D​   

Atsakyti

Labos,

turejau ir as blogu patirciu su pristatymu.Radau sekime parasyta,kad man pristate 9 val ryte per Bank holideju,kada niekas nedirba.Jokia kurjeriu kompanija nevazineja.Rasiau rastu,atrasydavo vis kitu vardu,zada grazint pinigus.Pradzioj liepe kreiptis i pristatytoja,bet nesako,kokia kompanija pristate,kreipiausi per banka,kad anuliuotu mokesti,miekur nieko nelaimejau.Nuostolis £36,man daug.

Vintage,tai sukciu kompanija UK.Issiuncia uzsakyta,raso pristatyta,o tu negauni.Jei tai butu Amazon ar Ebay,tai,jei siunta ne su pristatymu ir pasirasymu,pinigus atgautum,o per Vintage daug negauna kas ir abejoju ar cia pristatytoju kalte.Dazniausiai siuntejas neissiuncia,o raso,kad issiunte.Nezinau,gal LT kitaip.Cia Vintage labai mazai pasitikejimo turi.Pardavejam susikaupia  kazkiek pinigu ju Vintage saskaitoj,ju negrazina,turi issimusineti per vargus.

Atsakyti

Bet čia aš juk ir esu ta siuntėja, kuri pardavė per vinted. Ir aš tikrai išsiunčiau 

Atsakyti
Laba.
Anidanda, rašyk į rajono skelbimus FB. Mačiau, viena moteris buvo įkėlusi foto, kad rado prie Lidl . Raudonas maišelis, siuntėjas Vinted ir gavėjas vinted. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 20 gruodžio 2024 - 15:06

Bet čia aš juk ir esu ta siuntėja, kuri pardavė per vinted. Ir aš tikrai išsiunčiau 

Buvo ir man toks atvejas.Uzsake per ebay pirstines numegzt,numezgiau,issiunciau antra klase neregistruota.Ji pervede £15.Po poros savaiciu raso,kad negavo,kaltina,kad neissiunciau.Turejau kvita,kad issiusta jos adresu,bet ebay nepatiko,kad neregistruotu siunciau,grazino jai pinigus.Moteris gavo preke ir pinigus atgal,o as spyga taukuota.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 gruodžio 2024 - 16:02

Buvo ir man toks atvejas.Uzsake per ebay pirstines numegzt,numezgiau,issiunciau antra klase neregistruota.Ji pervede £15.Po poros savaiciu raso,kad negavo,kaltina,kad neissiunciau.Turejau kvita,kad issiusta jos adresu,bet ebay nepatiko,kad neregistruotu siunciau,grazino jai pinigus.Moteris gavo preke ir pinigus atgal,o as spyga taukuota.

Mano atveju klientė negavo tikrai. Paštas neranda siuntos nuo įdėjimo į pastomatas. Vinted veikia taip, kad įdėjus prekę į paštomata, per kelias min ateina automatinis pranešimas į vinted, kad prekė išsiųsta. Šį kartą man neatėjo niekas. 

Atsakyti

Mano atveju klientė negavo tikrai. Paštas neranda siuntos nuo įdėjimo į pastomatas. Vinted veikia taip, kad įdėjus prekę į paštomata, per kelias min ateina automatinis pranešimas į vinted, kad prekė išsiųsta. Šį kartą man neatėjo niekas. 

Man rodos ateina, kai paima kurjeris prekę, bet galiu ir klysti

Atsakyti

Labas rytas,

vakar buvo nuostabiam koncerte, taip širdis atsigavo.

Amadėja, žinoma, kad gali būti. Bet o koks gi skirtumas? Dabar "vaikšto" bjaurus virusas, labai daug sergančių.

Bjaurus tai faktas...išvarė dirbt šiandien, nes jau mirtinai reikėjo.

Nžn., gal išgyvens...

Atsakyti

Man rodos ateina, kai paima kurjeris prekę, bet galiu ir klysti

Nu nzn išties. Tiesiog kai pagalvoju, kaip aš įrodysiu db, kad is vis tą prekę įdėjau 😳. Kai jie nieko neatsiuntė. Jaučiu kamerų ten nėra prie pastomatu. 

Ai gal likimas čia išties. Čia aš bandžiau parduot savo exo knygas, kurių jis nesugebėjo atsiimt is manęs per 14 metų 🤣. Tai matyt nubaudė mane likimas 😂

Atsakyti

Anidanda, tikrai labai keista. Bet gi užklijavai lipduką, prasideda sekimas kurjeriuose ar ir to nėra? Ne pačiam Vintede, bet pas kurjerius ką nors rodo?

Atsakyti

Anidanda, tikrai labai keista. Bet gi užklijavai lipduką, prasideda sekimas kurjeriuose ar ir to nėra? Ne pačiam Vintede, bet pas kurjerius ką nors rodo?

Rodo tik tokį įrašą Lp sekime - sukurtas siuntos lipdukas

Atsakyti