Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sakai ramanauskas su valinsku nusaus? Ar vaikus atims? Tegu ima,galiu kaspinu perrist biggrin.gif
Atsakyti

Nu vaikais nesidrabstyk,sventvagyste.

Atsakyti
Nesijaudink ,del mano vaiku.
O tavo dvasine organizacija nesubyres vien i mano posta pazvelgus? Ilgai dar krupciosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 12 18, 12:26)
Truputi domejausi energetika daiktu.Kas yra gyva eglute?Medis,kuri nupjove,ateme gyvybe.

Bet tai tada ir gėlių skintų negalima namo nešt. Ir namai iš nupjautų medžių pastatyti, tai čia išvis kiek blogos energijos.
Atsakyti
Bet iš medžių pagaminti baldai turėtų lygiai tą pačią energiją spinduliuot.
Aš manau, kad teisingiausiai yra elgtis taip, kaip žmogus tuo metu jaučiasi: norisi eglės ar šakos - puošia, nesinori - nepuošia. Man norisi gyvos dėl kvapo ir vat nežinau kodėl - ji visai kitą energiją spinduliuoja - man tai teigiama energija, matyt todėl, kad su labai teigiamom emocijom iš vaikystės susieta.
Diedukas iš miško parnešdavo, Tėtis nupirkdavo, dabar Vyras už tai atsakingas, aš tik padedu išrinkti. O va puošiam visais laikais visa šeima kartu. Diedukas pastatydavo, mano Tėtis lemputes apsukdavo, vaikai žaisliukus užkabindavo, Močiutė tik saldainių dar pakabindavo.

Vakar, kai puošėm, tai avinėlis, trys riešutukai iš Močiutės namų garbingas vietas užėmė. Yra dalis iš Tėvų namų. Tai kai ant eglutės kabinami iš kartos į kartą perduodami žaisliukai, tai įgauna kitą prasmę?

Kitam kambary yra nedidukė netikra, bet ir ta susijusi su sentimentais. Tačiau norisi būti tam kambary, kur kvepia...
Atsakyti

Nesijaudink ,del mano vaiku.
O tavo dvasine organizacija nesubyres vien i mano posta pazvelgus? Ilgai dar krupciosi biggrin.gif

Nesijaudinu,tik patariu.

As nekrupcioju nei del ko.Siais laikais jau tiek yra visko aukstyn kojom,kad nebespeji krupciot.

Bet tai tada ir gėlių skintų negalima namo nešt. Ir namai iš nupjautų medžių pastatyti, tai čia išvis kiek blogos energijos.

Rastai neturi piramides formos,jie apdoroti,isdziovinti,prisigeria saules,gamtos energijos ir ju paskirtis kita.

Nuskintos geles taip pat skleidzia neigiama energija,net ,kai ju daug nuskintu,pvz.geliu parduotuves sandely,jauciasi lavono kvapas.Turejau geliu parduotuve,tas kvapas,atidarius parduotuve,budavo uzmusantis.Vandenis keisdavom kasdien,nepadedavo.

Atsakyti
Eglutė juk irgi toks pat medis, saulės ir gamtos energijos gavęs? Na, dėl formos negaliu ginčytis smile.gif
Bet tokiu atveju juk ir maistas nekokios energijos, ypač gyvulinės kilmės.

O gėlių parduotuvėj gal ne lavono kvapas? Gal šarvojimo salėj esančių gėlių kvapas mums paskui asocijuojasi? Ypač jei lelijų yra.. Į kokią DEPO kai užeinu, kur praktiškai vien rožės, jokio kvapo nesijaučia.
Atsakyti
Man su mirtimi asocijuojasi tik chrizantemų, hiacintų ir labiausiai lelijų kvapai.

Papildyta:
FB yra toks įdomus žmogus, jo profilis vadinasi Laisvas nelaisveje Medittana kūrybinė erdvė.

Jis iš nupuoštų eglučių, kurios skirtos utilizavimui, daro labai gražius medinius angeliukus. Iš deginto medžio labai, labai gražus gavosi. Tokie kažkokie prasmingi, atgimę kita forma.
https://www.facebook...mp;locale=lt_LT

Gal parodys ir jums.
Atsakyti