Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, Maximoj Dr. Oetker visokiem zabavonam 51 proc. nuolaida: glaistam, papuošimams, želė, pertepimams ir t.t.

Kaune šilta, dangus žydras, o medžius vis dar pjauna. Didžiausius klevus, ąžuolą nubalvonino. Rudenį žiauriai gražus vaizdas būdavo per langą.

Vakar vakare Garliavoj buvom, tai ir ant kelio daug priversta buvo, tvarkė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Vakar[/b!], 11:07
Vakar vakare glaisto jau padaryto negavau.Manau čia ryte reikia gaudyti,o mes kaime,jau vakare nelieka. ax.gif
Sunku vyresniems žmonėms darosi. ax.gif Visą rytą ir vakar dirbau su Regitra,noriu savo įmonės mokroautobusą perregistruoti sau ,fiziniam asmeniui.Vakar pusdienį vargau,šiandien rytą,viskas užsregistravau vizitui rytoj į vietą.Nebe primatau tų skaičiukų,lūpą atsinešiau.Ech. ax.gif Nenoriu sūnaus trukdyti,susitvarkysiu pati.
Bijau ar užtes sūnui megztiniui siūlų?Parašiau pardavėjai,gal dar turi kažkiek siūlų,nebe turi.Teks verstis per galvą kažkaip? ax.gif
Saulė,saulė. wub.gif
Dukra rašo,Kanaruose,Kalima,smėlio audra. bigsmile.gif Kaip dažnai ten ji būna?Pernai,kai buvome Tenerifėje irgi Kalima buvo. bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida, aš barboroj užmačiau. Zigmo žuviai 40 proc. nuolaida, Vaikas želė vyšninę mėgsta to gamintojo, tai užmačiau, kad visai jų produkcijai nuolaida. 

Kompiuteryje pasididink šriftą per nustatymus, tada visas tekstas, visa info būna didesnė arba jei laptopas, tą aktyvų langelį su pirštais į išorę brauk (skėsk)- priartina visą ekrano vaizdą.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 17, 11:35)
<p>Ingrida, aš barboroj užmačiau. Zigmo žuviai 40 proc. nuolaida, Vaikas želė vyšninę mėgsta to gamintojo, tai užmačiau, kad visai jų produkcijai nuolaida. </p><p>Kompiuteryje pasididink šriftą per nustatymus, tada visas tekstas, visa info būna didesnė arba jei laptopas, tą aktyvų langelį su pirštais į išorę brauk (skėsk)- priartina visą ekrano vaizdą.</p>

Ačiū Pou,popieriniai dar variantai yra,techninis pasas. blink.gif
Vakar pas onkologę suėjo visi tyrimai,nuramino,viskas gerai,pusę metų ramu bus. mirksiukas.gif Mamograma sausį tik,paiilsėsiu gal nuo medicinos?MB išrašė plečiančių jau,man tokia senatve padvelkė,seneliai mano gėrė ,mama tuos vaistus. bigsmile.gif
Atsakyti

Vuhoooo, kokios geros naujienos, Ingrida! Labai džiaugiuos!

Nu, aha, senatvė. Gal pažiūrėk į savo mamą, kuri po girias duodasi ir sodus apsodina. Visiems tokią senatvę, klausyk.

Atsakyti

Oras lauke pasaka, kaip pavasarį , veją miškas užstoja, garsas yra, bet diskomforto jokio, pasaka

Ši syk medžiai berods atsilaikė, labai praeita karta čia mus nuskriaudė 

Atsakyti

Ingrida, aš barboroj užmačiau. Zigmo žuviai 40 proc. nuolaida, Vaikas želė vyšninę mėgsta to gamintojo, tai užmačiau, kad visai jų produkcijai nuolaida. 

Kompiuteryje pasididink šriftą per nustatymus, tada visas tekstas, visa info būna didesnė arba jei laptopas, tą aktyvų langelį su pirštais į išorę brauk (skėsk)- priartina visą ekrano vaizdą.

Gera ta želė

Atsakyti

Kažkada gydytoja kalbėjo per teliką , tai  rekomendavo nenaudoti pirktų glaistų,  papuošimų, pabarstukų ir tt. Gal geriau visai nepuošti?  Jei jau namie kepam tai gal nereikia tepti roundapo ant sausainio ?

Atsakyti

Šakės, vos tilpo eglutė į savo vietą. Atrodė liesutė, o čia jau tokia plati, kupli, su kupeta viršūnių 🎄 Prasisuko netvarkos nykštukai. Vyras dar puošmenų nuėjo ieškot į rūsį. Pirmąkart Kalėdų sulauks puansetijos gal, man per mėnesį ankčiau jos nusipuošdavo. Per gimtadienį visuomet kas nors padovanoja. Šįmet tris gavau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Vakar[/b!], 18:43
Nepuošiu eglutės, anei jokios šakos, nekabinėsiu ir nedėjinėsiu jokių kalėdinių cackių pacackių anei fintikliuškų. Dar tokių čia bus? biggrin.gif Šiaip tai čia man ne naujiena, dažniausiai taip būna.
Atsakyti

Kava, man kažkaip smagu ta eglė. Labai kvepia... sėdžiu ir mėgaujuos.

Dar vieną kambarį liko iškuopt, bet jau rytoj.

Kašis, einu žiūrėt.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 17, 21:39)
<p>Kava, man kažkaip smagu ta eglė. Labai kvepia... sėdžiu ir mėgaujuos.</p><p>Dar vieną kambarį liko iškuopt, bet jau rytoj.</p><p></p><p>Kašis, einu žiūrėt.</p>

Aš tiek nusidirbu prieš kalėdas su užsakymais, kad man viskas dzin. Ir aš parėjau tik ką iš darbų kašio pažiūrėt.
Kada namus kuopt, kurie baisesni už baisiausius per šitą mėnesio maratoną, tai net nežinau. Turbūt 22-23 d. liks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Vakar[/b!], 21:45