Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, Tau planetos negaila, todėl puoši dirbtinę :D  :D  :D .

Pagal mano Mergelės teorija ( miškininkas taigi )  pirkimas  dirbtinės eglutės yra kenkimas gamtai . Teršia gamtą kol pagaminama,  ir dar kelis šimtus metų terš kol supus. O natūrali augdama gaivina orą, padžiugins vaikus ir atgal į gamtą sugrįš nieko neužteršus. Tvaru.

Man prigyja 50/50 Kalėdinių augalų .  Perka  miškininkas, aš nesikišu. Nepamenu , kad važiuočiau eglutės pirkti ? Važiuodavo su vaikais, dabar vienas... 14 metai kai perka vazoninį augalą. Jei rimtai tai man dzin tas stresas dėl eglutės grožio. Kažkaip detalių nesureikšminu, aš mažai materialistė tokiuose dalykuose. Šiemetinė jau  stovi balkone, puoš vaikai kai parvažiuos  :P . Sausio 6 atgal į balkoną. O kai tik bus galima sodinti  - pasodinsim. Jau žinau , kad negalima nuvežus į kaimą palikti šiltnamyje. Tada pasodinus į dirvą miršta. 

Atsakyti

Ate, bet juk eglutė iš talpos vandenį išgeria, po kiek laiko jau nebe. Kažkaip galvojau, kad įgeria.

Išgaruoja vanduo, kotas įgeria kažkiek. juk malką įmetus į vandenį ji prisigeria skysčio, išbrinksta. O, kad kapiliarais vanduo kiltų-nežinau . 

Atsakyti
Kukuška, man pardavėja sakė, kad aikštelėse parduodamos eglutės yra kertamos gruodžio pradžioj. Na tai reik suprast, kad maniškė porą savaičių yra be vandens.
Dirbtinė eglutė yra 20 metų amžiaus, kaip ir mano Sūnus. Tokia blozna, metro dydžio smile.gif, nes tuometiniam bute ji labai tiko ant komodos, didelei vietos nelabai radom smile.gif
Puošiu vaikystės žaisliukais, kuriuos papildau naujais. Su viena drauge kasmet viena kitai po stiklinį žaisliuką dovanojam. Turiu žaisliukų ir nuo Diedukų eglutės atkeliavusių.
Man tai emocija ir sentimentai.

Nors man labai gražu ir eglutės, papuoštos džiovintais apelsinais, na tai skrituliukais. Močiutė dar puošdavo ir saldainiais (paprastai raudonkepuraite, meška šiaurėje ir ananasiniais), kuriuos per Kalėdas suvalgydavom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2024 12 16, 16:06)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73173953" data-time="1734354990">
<div>
<p>Ate, bet juk eglutė iš talpos vandenį išgeria, po kiek laiko jau nebe. Kažkaip galvojau, kad įgeria.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Išgaruoja vanduo, kotas įgeria kažkiek. juk malką įmetus į vandenį ji prisigeria skysčio, išbrinksta. O, kad kapiliarais vanduo kiltų-nežinau . </p>

Tikriausiai, tu teisi. Na kiek lemta, tiek stovės.
Pamenu pirmą savarankiškai pirktą eglutę, kai nusipirkau butą. Norėjau didelės eglutės ir gyvos. Su drauge dviese nešėm, žaisliukų neturėjau, nei lempučių, papuošimų. Tai važiavom į Maximą 11 val. vakare su draugais, rinkom žaisliukus. 12 nakties užsidarė, mes išsirinkom kaip tik laiku. Puošėm grįžę, gėrėm vyną ir plepėjom iki paryčių. Toks visai kitoks puošimas buvo. Jauna buvau, vėjai galvoj.
O išnešti padėjo kaimynas smile.gif, tai kol nešė, pilna laiptinė buvo spyglių smile.gif, nes sausio pabaigoj tik iškeliavo ji.
Atsakyti

Pou, kaip miela 🙂

Mes tai eglę išmesdavome per balkoną, nes apačioj žalia zona buvo, ir eidavom susirinkti, bet bent jau spyglių per 4 aukštus nepribarstydavom 🤣

Atsakyti

Eikit sau, kiek žalos tas vėjas pridirbo 🧐 Kaip jūsų šiltnamiai? Mačiau FB nemažai sukežusių.

Ir miestų eglės viena po kitos krenta.

Atsakyti

Saintlina, Tau planetos negaila, todėl puoši dirbtinę :D  :D  :D .

Grinčas tu, Dusia!! Man kalėdinę eglutinę nuotaiką sugadint bandai!  :mad2: 

Atsakyti

sveikos , pro mus katik žaibas su griaustiniu pralėkė, Saintlina, link tavęs nuvarė, gaudyk

Aha, buvo. Žaibo nemačiau, bet griaustinis kad dėjo tai dėjo..

Atsakyti

Sveikos,

kaip po nakties? Pas mane prie namų medžius išvirtusius pjausto. Gaila, tokie gražūs buvo, dideli.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neblogas oras,ne šalta.
Atsakyti

Pavasaris. Dangus žydras.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 17, 10:33)
<p>Pavasaris. Dangus žydras.</p>

jau pilkas smile.gif ir vėjas ne prastesnis nei vakar.
Atsakyti

Pas mus žydras su tamsiais debesimis. Saulėta.

Atsakyti