Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 05 23, 09:30)
nes per birzeli uzdarys siena del tu monkraupiu ir vel daina nuo pradziu,skiepai,gasdinimai ir t.t.

tai kiek supratau, mes gi visi skiepyti nuo raupų, o atskiro skiepo nėra.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 23, 13:01)
tai kiek supratau, mes gi visi skiepyti nuo raupų, o atskiro skiepo nėra.

nieko suras kad anie netinka....
Dusia svoris ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 gegužės 2022 - 11:06
QUOTE(Muka @ 2022 05 23, 12:06)
nieko suras kad anie netinka....
Dusia svoris ...

Muka, mano vaikai jau neskiepyti nuo raupų . Tavo irgi .
Nes buvo skaitoma , kad raupai išnyko .
Mačiau antraštes tik nesidomėjau kas per raupai . Gyvenimas ir taip sudėtingas, kad brudu galvą užkrauti tongue.gif
Kad tik nebūtų karo , visa kita baika biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Muka, bet sode kad ir dirbi, galva pailsi. Žiūrėk savęs!

Gal šią savaitę orai pasitaisys. Reiktų į ŽS nutapenti, kokių gėlyčių į balkoną nusipirkt.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 23, 11:18)
Muka, mano vaikai jau neskiepyti nuo raupų . Tavo irgi .
Nes buvo skaitoma , kad raupai išnyko .

Ogi tikrai vaikai jau neskiepyti. A buvau tikra, kad dar gavę.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 23, 14:10)
Ogi tikrai vaikai jau neskiepyti. A buvau tikra, kad dar gavę.

ir aš tikrai buvau įsitikinusi. Tas skiepas kur į ranką ir lieka žymė tai ne nuo raupų?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 23, 12:11)
ir aš tikrai buvau įsitikinusi. Tas skiepas kur į ranką ir lieka žymė tai ne nuo raupų?

taip, šitas.
Atsakyti
Dusia, o bitės tikrai niekada nemiega? Perskaičiau ką tik, įdomu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 23, 13:41)
Dusia, o bitės tikrai niekada nemiega? Perskaičiau ką tik, įdomu pasidarė smile.gif

Taip Saintlina, bitės nemiegalės.
Ir labai Godžios ...
Dirba iki išsekimo , jei nera darbo sugalvoja spiesti ( daugintis ) , o tada ir vėl dirba iki išsekimo. Vasarinė bitė gyvena apie mėnesį. Susidėvi ir miršta. Visas gyvenimas darbas , darbas , darbas ... Nėra kada su draugėmis vyno išgerti biggrin.gif
Geriau neklauskit manęs apie bites . Nesustosiu kalbėti tongue.gif
Užmigdyti galima padūmijus salietra. Bet tai nelabai sveika joms pačioms ... Ir tik išimtinai retai kai kurie bitininkai tai daro . Kai labai piktos ir tt būna. Aš bijočiau , kad nenužudyti .
Atsakyti

viena karta teko panaudoti salietra bitems. tokia pikta seima buvo, jokie kiti budai nepadejo. 

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2022 05 23, 19:59)
<p>viena karta teko panaudoti salietra bitems. tokia pikta seima buvo, jokie kiti budai nepadejo. </p>

Bitininkauji ? Tu ar brangiausias ar abudu ?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia o tu pasakok apie bites juk tu žinai, kad kažkur ten toli toli užkišta maža maža svajonė pabandyti bitininkauti 4u.gif
Vakar buvome kavinėje dukters ir būsimo žento gimtadienius paminėti... mergai neskanu na dievaž neskanu aš tik paknaibiau net gėda į burna negalėjau įsidėti ... su mielu noru būč kokį pomidorą su lašinukais tongue.gif sakau visai atpratau o ir niekad pripratusi buvau eiti į kavines ... teks priprasti jauč nes vis dažniau moterys nenori šeimininkauti...
Nenoriu užvirti šaršalo bet man kažkaip pasistojo klausimas kaip reaguojate į rusų televizijos kanalų uždraudimą... man šiandien ryte labai labai pasirodė kaip mes gyvenome po jų uždanga ir lenkų kanalus matydavome tik išradingų vyrų dėka... visigi gyvenimas sinusoidė.... veiksmų planas tas pat tik kita panelė ....
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 gegužės 2022 - 06:24