Aš seniau buvus daugelyje darbo reikalais. Tai lb įvairių yra. Tikrai ne visur gerai senukams tiek sąlygos, tiek priežiūra. Esu mačius kur kelių kvadratu kambary sugrūsta po kelias lovas ir daugiau nieko. O būna lb jaukių, su vienviečiais numeriais, kaip viešbučiai atrodo
Kiek kainuoja gyventi senelių namuose?
Mano nuomone geriau senelių namuose, negu kambarėlis po laiptais ...
Įvairiai, nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių. Kai kuriuos išlaiko savivaldybės, o būna ir privačių. Lyg ir čekuolis minėjo per interviu, kad už savo senelių namus moka 1900€. Jo ten lb geros sąlygos, vienvietis kambarys su kabinetu, puiki priežiūra. Kažkur prie Trakų jis gyvena
Na va aš irgi girdėjusi apie 2000 mėn normalios sąlygos.
Vaikams pigiau kambarėlis po laiptais.
Tai taip, užtat racionaliausia būtų parduot senatvėje pvz savo nt ir už tuos pinigus įsikurti patogiai. Deja, realybė tokia dažnai, kad išdalina tėvai vaikams viską, o paskui tik po laiptais ir lieka būt. Aš jei būsiu pilnam prote, tai planas toks. Ir vaikams esu pasakius. Na bet mes planuojam, dievas juokiasi. Tad bus kaip bus
Anidanda, Čekuolis gyvena geriausiuose kiek aš žinau. Ten kaip apartamentukai su jo visu gyvenimu, tik pilna personalo. Aukščiausiu lygiu viskas.
Mano buvusios direktorės mama gyveno Prienuose kažkokiuose karališkas kažkas. Ten taip pat labai, labai. Jai reikėjo nuolatinės slaugos. Kiti samdo slauges į namus. Bet būna, kad be medikų niekaip. Kaimynės dukra Marijampolėj buvo. Nes užspringdavo, reikėdavo gaivinti. 5 metus namuose prižiūrėjo, bet jau po to nepajėgė.
Visokių atvejų būna.palaiminti, kurie ramiai, miegodami, ne ant patalo išeina.
Pensijos neužsidirbau,tai irgi yra tokia mintis,jei dagyvensiu,parduoti nt ir eiti kažkur geriau,gal užteks kiek lemta bus. Ir vaikai tikiu nepliks jau taip ant asfalto,po laiptais.
Geri svečiai atvažiavo,ištuštino mūsų visą turgelį ir dar paprašė vyno dovanoms.
Jei neklystu, apie 1000 eurų dengia valstybė. Tai jei išnuomoja nekilnojamą turtą, vaikams ne tiek daug ir reikia prisidėti, jei toks yra susitarimas. Blogiau, kai turtą užrašo vaikams, o vaikama tie tėvai tik trukdis. Nei tėvų reik, tik turto.
Bet gal ne tiek daug tokių atvejų.
Ingrida, gerai, kad turi seserį, ne viena pas mamą esi, jei kokia bėda.
Sesuo,jauna dar,6 metais jaunesnė,ji dar dirba.Tikrai negalės dar ilgai padėti.
Oi ta mano mamaitė,išklausė manęs ir sako būsiu namie viena,jei ką. Stipri ji dar ,84,kovą bus jau 85,bet planuoja dar sodą savo prižiūrėti,šanuolė.Dar dabar vieną kartą į savaitę eina į Impulsą,atidavėme dviratį-treniruoklį ,namie mina,nepaiimsi dar jos.
Mane tai išmete, nes neatikau moralės normų 😀
Nu bet, o ką daryt, kai standartiškai nesigyvena ir dar liežuvis už dantų nesilaiko.
Pati kalta 😀
Buvom mieste su tėvsis. Žmonių šakės kiek😀