QUOTE(IngridaB @ 2024 12 14, 12:20)
O aš mielu noru į senelių namus.Man toks savanaudišumas jaučiasi,likti namuose kažkam ant sprando.Nenoriu,kad man vaikai valytų užpakalį tikrai .Mamą buvau atsivežųsi,daug kalbėjome,tai ji irgi pereiškė jokiu būdu į senelių namus.O aš jai sakau ,prisimink kaip tu vargai su savo mama,niekur išvažiuoti,išeiti,čia jau ne gyvenimas.
O aš pas dėdę nuvažiuoju,kaip ir pati mama sako,prižiūrėtas,nereikia jokių eilių pas gydytoją,vaistai paduoti,masažistė ateina pamasažuoja,išveda į kiemą atskiras žmogus.Dviese kambaryje.
Na tikiuosi,gal nesulauksiu tokios baigties?
Norėjau į miestą,fb pamačiau kokie kamščiai,gal geriau paprastą dieną?
Laba diena,
as gal savanaude,bet i seneliu namus nenoreciau.Mamute anksti zuvo avarijoj,bet tevukas buvo su mumis iki paskutinio atodusio..Seneliu namai,man tik gerumo butaforija,kiek rodo per TV,kad artimieji net slaptas kameras palieka palatose ir mato,kaip musa senukus,lauzo kojas rankas ir ne vienuose seneliu namuose.
Kokia senatve be savo artimo salia,be mylimo zmogaus sypsenos,atjautos?Man butu laaabai sunku.Bet niekam nieko nesakau,kaip nuspres,taip ir bus.Kol kas dar apsitarnauju,vaikai neklausia,as nekalbu.Cia man kaip atlygis vaiku tevams uz auginima,uz nemigo naktis.Tikrai nenoreciau,kad svetimi plautu,priziuretu mano kuna,man vaiku,artimuju rankos mielesnes,siltesnes.Man tie seneliu namai,tai vakaru ismislas,musu kraste niekas apie juos niekada nemaste,ir jie susikure visai neseniai.