Atskrido šanukas,įmetė nuotrauką,kad gyvas,jau norėjau skambinti.Viskas gerai.
Na pagaliau jaudinausi beveik kaip dėl savo )))
kad as jau mokamai pasiskiepijus
Tai ateity nepamiršk, kad nemokamai gali revakcinuotis. Man atrodo, kad iki 2028 metų bus taip, o ar pratęs, bus matyt. Labai jai skaičiai negražūs sergamumo mūsų regione.
Pernai Klinikose mane tikrino ar susidaręs imunintetas. Tai buvo. Reiktų revakcinuotis. Jau 6 metai praėjo. Kol kas nemokamai nepriklauso.
Ingrida, super 💗
Vaišinu.Liko padažinėti.Galvoju dar maišyti partiją.Mintyse perkračiau kur reikės nuvežti,na,kad reikia kaimynus esamus,buvusius apvažiuoti.
Va šalia kaimynai,galvoju mes pergyvename ką į burną įdedame,o pamatytumėte kaIP ten močiutė gyvena ir gyva.Aš tai bijau ir užeiti.Jau du metai guli ant patalo,virš 90 metų,dukra net nežino kiek metų.Patogumų jokių,grindų nėra,asla,pečius kiauras,dūmai eina į vidų,liepsna matosi,kai mačiau prieš kelis metus. Valgo nežinau ką?Ką dukra susimyli.Kaip pragulų nėra?Bet gyva.Ankščiau imdavau kiaušinius sau ir vaikams,bet tokio purvinumo,vienas buvo užperėtas,kažkaip man į burną nebe lenda. Gal jie ir sveikesni,bet kai žinau ten aplinką,geriau jau kaimiški iš parduotuvės. Tai jau dovanėlę,kai nešiu pasibaladosiu ir paliksiu.
https://www.part.lt/...5b437ac7946.jpg
Vaišinu.Liko padažinėti.Galvoju dar maišyti partiją.Mintyse perkračiau kur reikės nuvežti,na,kad reikia kaimynus esamus,buvusius apvažiuoti.
Va šalia kaimynai,galvoju mes pergyvename ką į burną įdedame,o pamatytumėte kaIP ten močiutė gyvena ir gyva.Aš tai bijau ir užeiti.Jau du metai guli ant patalo,virš 90 metų,dukra net nežino kiek metų.Patogumų jokių,grindų nėra,asla,pečius kiauras,dūmai eina į vidų,liepsna matosi,kai mačiau prieš kelis metus. Valgo nežinau ką?Ką dukra susimyli.Kaip pragulų nėra?Bet gyva.Ankščiau imdavau kiaušinius sau ir vaikams,bet tokio purvinumo,vienas buvo užperėtas,kažkaip man į burną nebe lenda. Gal jie ir sveikesni,bet kai žinau ten aplinką,geriau jau kaimiški iš parduotuvės. Tai jau dovanėlę,kai nešiu pasibaladosiu ir paliksiu.
Siaubas, o ta bobutė viena gyvena?
Ne,dukra yra,sūnus ne pilno proto,dukros sūnus irgi ne pilno proto.Bet bobutė ten prižiūrėjo visą ūkį,kol atgulė,nupuvo kojos pirštas,nupjovė ir nesikelia.Na bet gyva?Taip,kad pažiūriu iš šalies,mes taip gerai gyvename.
Tai šiemet atidavėme medinius langus,jiems ten žmogus pagailėjo sudėjo vietoje plėvelės,dabar nors langai padoriai atrodo.Keitėme baldus sodyboje,atidavėme kampą,kad matytumėte kokius čiužinius išmetė į kiemą,atidaviau visą maišą pagalvyčių,sakiau močiutei,pakamšysi.Maišą patalynės atidaviau irgi sakiau močiutei,spėkite ar patys nepasiklojo.Nes skalbiasi ant abiejų rankų pirštų galima suskaičiuoti,kie kartų per metus.Jokios pirties nėra,gal upėje nusimaudo vasarą?Taip,kad mes labai gerai gyvename.Manęs kartais svečiai kausia,ten kas nors gyvena?
Šanuko žviegimo buvo aeruoste,kai pamatė savus,sakė,gerai daug žmonių nebuvo,supuolė darbuotojai net.
Ingrida, labai gražios snaigutės ❄️
Dėl kaimynės- nežinau, bet man atrodo, kad tokiu atveju geriau jau senelių namai šilumoj ir pavalgius oriai išeit į Anapilį.
Tokių apleistų žmonių ne tik sodyboje yra, tik tiek, kad gal vienkiemy poreikiai mažesni, greičiau adaptuojasi.
Ingrida, o kodėl jūs sodyboj šuniuko neturit? Va toks kaip Saintlinos gi bėdų nepridaro ir grybaut lydi.
Šanūkas nesitrauls dabar kurį laiką nuo taviškių 🤩
Mes irgi tą patį sakome,geriau į senelių namus.Bet supranti dukra gauna pinigų už slaugą,o ir pensija lieka močiutės.Juk jie niekur nedirba,pinigai-močiutė.
Šuva gerai,tik kad dažnai svečiai savo atsiveža,būtų tik probemų,o ir išvažiuoti kur nors lengviau.
Apie svečių šuniukus nepagalvojau. Čia jau taip, būtų reikalų.
Ponios ,va tokiose temose ir atsispindi jusu emocinis ir moralinis nuokrypis.
O aš ir nežinau - ar geriau šaltis , alkis bet su savais... Taip kaip esi įpratęs ir visą gyvenimą gyvenęs. Ar vienišas senelių namuose ?