Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na kojines,pirstines ir net triusikai turbut yra gera praktiska dovana.
Bet tavo produkcija yra labai cukringa,dieve mano tai as cia busiu dabar radikale ,kai dusios neber?
Atsakyti

AA, bet Ingrida gi dovanoja tiems, kam patinka ir kas vertina.

Ingrida, aš kartais šaldytų kruasanų Sūnui iškepu. Jis su karamele mėgsta. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 14, 10:06)
Na kojines,pirstines ir net triusikai turbut yra gera praktiska dovana.
Bet tavo produkcija yra labai cukringa,dieve mano tai as cia busiu dabar radikale ,kai dusios neber?

Per šventes galima sugriešyti?Vyresnioji jau taip žiūri cukrų,visi šokoladai becuriai dar ir mūms atveža,bet per šventes mamos produkciją valgo. biggrin.gif
Atsakyti
Tau tos sventes nesibaigia.Galeciau ir daug grubiau parasyt,bet koks man skirtumas. Su religija nepakovosi ,be ugnies ir kalavijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 gruodžio 2024 - 10:39
AA,gali rašyti,nepyksiu.Man tą patį vaikai sako.
Bet man šiandien gerai,o kaip bus ateity,kaip dievas duos. mirksiukas.gif
Pirmadienį pas onkologę,sueis visi tyrimai,matysime. mirksiukas.gif
Einu kepti,tešla,gal atsileido,buvo padėta šaltai nuo pirmadienio.Savo kepinių beveik nevalgau,prisikvėpuoju kvapų. ax.gif
Iš šanuko,dar jokių žinių,laukiu.
Atsakyti

Saintlina,kaip tavo sveikata?

Žymiai geriau. Kosulys 'sušlapo', balsas atsirado. 

Atsakyti

Manęs tos terlionės nebaugina, ir jau ne kartą ir ne 2 ruošiausi keptuvę pirkt, bet gi žinau, kad tada kepsiu ir ĖSIU.

Na tiap, tavo veikloj ištisinis kruopštumas. Su kokiais ten  grybukais neišgasdinsi :) 

Aišku, ėsi. Negulės gi tokie skanūs :D

Atsakyti

Saintlina, o tu formelėj kepi? Atidaviau keptuvę. Bet mačiau, kad parduoda kartais.

Keptuvėj toj grybukų. Senovinėj.

Atsakyti

Saintlina, Vaikui mano taip pat šiandien diena geresnė, naktį dar kosėjo, o va dabar nuo 6 ryto tik tris kartua. Jau galvojau, kad pirmadienį reiks fotkę daryt.

Man taip pat šia dien jau ausį kiek atleido ir gerklę ne taip skauda. Vakar kalbėt net sunku buvo. Vis tik virisas kažkoks arba basom kojom natį prisilaksčiau, kai Vaikui blogai buvo.

Saintlina, trauk tą savo grybukų tešlos receptą, jei tikrai skanūs.

Ingrida, laukiam žinių. Ir iš dukros, ir iš tavęs pirmadienį.

Reik ir man pagal programą nueit, du kartus teko atidėt.

Ai, o žinot, kad 50-55 metų galima nuo encefalito nemokamai pasiakiepyt?

Atsakyti

Nelaidokit Dusios . Jei nepavyks temos uždaryti turiu teisę rašyti ir aš . Ne visi tokie nejautrūs kaip aš  :P  :B .

PS šakočių būna normalių kai kuriose Rimi. Kur sudėtis be visų E. Brangūs žinoma.

Grybukai skanūs meduolinės tešlos rankų gamybos. Keptuviniai ne. Ir greitai pasensta. O meduolinai gali stovėti ilgai , tik skanesni darosi . Kepdavom vaikystėje , ne vieną šimtą iškepusi ... Visokių. 

Ingrida, jau geriau pati tas bulkutes keptumei , negu šaldytas... Nežinau sudėties , bet iš principo ten nieko gero negali būti. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 14, 10:42)
<p>Skaičiau, kad Bulgariją ir Rumuniją prie Šengeno ruošiasi prijungti.</p><p></p><p>AA, na bet pas jus vaisių ir daržovių užtat kokių yra. Kepiniua gi ir pati gali išsikepti.</p>

Tai kad jau cia dalinis sengenas buvo ,dabar bus su rumunija, bet vel su kazkokiais apribojimais.
Jei kepsiu tai ir valgysiu.Apseisiu.
Dusia,atrodo parduotuviu lentynos pilnos visko.Bet renkames ir labai renkames.Stengiames gauti naminiu produktu .
Ir beje ju skonis ir sotumas nuo ju visai kitas.Jie neissaukia insulino ataku,pavalgei ir sotus.
O nuo tu visu cia aprasytu dalyku net skaitant insulinas issiskiria biggrin.gif
Atsakyti

Ai, o žinot, kad 50-55 metų galima nuo encefalito nemokamai pasiakiepyt?

kad as jau mokamai pasiskiepijus :) 

Atsakyti