Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labu,

Ingrida, o aš galvojau, kad jie vakare 10 nusileis. O jis pirmą kartą skrenda? Tikėkimės, kad nebus prasta patirtis.

Aš FB vis pasižiūriu kaip tuos grybukus daro ir rankos nekyla,- žiauriai daug peckelionės. Mano Svainis labai, labai juos mėgsta, perkam jam lauktuvių turgelyje. Bet išties skanius grybus ragavau tik kartą. Tokie kaip biskvitiniai, ne akmeniniai. Tokius norėčiau pabandyt iškept.

Atsakyti
As dziaugiuosi ,kad bulgarijoje nera skaniu kepiniu.Jei gyvenciau rumunijoje ,but sakes.Ten kepiniai skanus.O cia panasus i masinio naikinimo ginklus.Turbut tokie ir yra.
Uzsenieciai aisku burba,bet nera ir susitaikai. biggrin.gif
Dar viena mano akimis gera savybe - prisitaikyt prie situacijos ir salygu ,tenkintis tuo kas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 gruodžio 2024 - 09:34
Ingrida, jei negaila, gal pasidalintum grybukų receptu? Mano dukra vis bando visokius, ieško pačiausio. Gal ir taviškį pabandytų. Ačiū.
Atsakyti

Skaičiau, kad Bulgariją ir Rumuniją prie Šengeno ruošiasi prijungti.

AA, na bet pas jus vaisių ir daržovių užtat kokių yra. Kepiniua gi ir pati gali išsikepti.

Atsakyti

Aš grybukus kepdavau minkštučius, iš meduolinės tešlos. Man tik tokie skanūs. Bet jooo... ten tiek terlionės juos glaistyt, kad jau nepamenu kuriais metais kepiau :) 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 14, 09:24)
O kam kepti tuos sausainius,zmones jauciasi ipareigoti juos valgyt,tie kas su gerom manierom.Ir ne visi turi sunis.

Tai,kad reikia į dovanėles sudėti.kasmet įprasta,dovanėlės artimiems žmonėms,savo gamintos.Vaikai irgi mėgsta kepinius.Va su mama buvome pas jos brolį,senelių namuose.Važiuosiu dar prieš šventes,reiia nuvežti,reikia padaryti dovanėlę socialinei darbuotojai.o tai mindžiojo mindžiojo grindis,kai susitikę buvome.Kavute,gerai ,kai tu tokio aukso prigamini sveiko. wub.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 14, 09:33)
Ingrida, jei negaila, gal pasidalintum grybukų receptu? Mano dukra vis bando visokius, ieško pačiausio. Gal ir taviškį pabandytų. Ačiū.

Jokio stebuklo,viską gaminu iš akies.Dedu šiek tiek sodos ,sumaišius su grietine ir kepimo miltelių.Būtinai grietinės,kiaušiniai,sviestas.Miltų ne padauginti,blynų tešlos tirštumas ir gausis biskvitiniai. mirksiukas.gif
Pou,pirmą kartą skrenda,už tai ir jaudinamės visi,vis mūms palikdavo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 14, 09:43)
<p>Aš grybukus kepdavau minkštučius, iš meduolinės tešlos. Man tik tokie skanūs. Bet jooo... ten tiek terlionės juos glaistyt, kad jau nepamenu kuriais metais kepiau smile.gif </p>

Manęs tos terlionės nebaugina, ir jau ne kartą ir ne 2 ruošiausi keptuvę pirkt, bet gi žinau, kad tada kepsiu ir ĖSIU. Tai taip ir liko. Bet realiai esu valgius gal tik dvejus tikrai skanius grybukus. Man kaip šakočių yra tik vienetai tikrai skanių, taip ir grybukų.
Atsakyti

Nėkart nekepua, nesigautų man iš akies.

Saintlina, o tu formelėj kepi? Atidaviau keptuvę. Bet mačiau, kad parduoda kartais.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 12 14, 09:46)
Tai,kad reikia į dovanėles sudėti.kasmet įprasta,dovanėlės artimiems žmonėms,savo gamintos.Vaikai irgi mėgsta kepinius.Va su mama buvome pas jos brolį,senelių namuose.Važiuosiu dar prieš šventes,reiia nuvežti,reikia padaryti dovanėlę socialinei darbuotojai.o tai mindžiojo mindžiojo grindis,kai susitikę buvome.Kavute,gerai ,kai tu tokio aukso prigamini sveiko. wub.gif
Jokio stebuklo,viską gaminu iš akies.Dedu šiek tiek sodos ,sumaišius su grietine ir kepimo miltelių.Būtinai grietinės,kiaušiniai,sviestas.Miltų ne padauginti,blynų tešlos tirštumas ir gausis biskvitiniai. mirksiukas.gif
Pou,pirmą kartą skrenda,už tai ir jaudinamės visi,vis mūms palikdavo.

Aaaa... Iš akies jai netiks, ana nori tiksliai pagal receptą, improvizacijos ne jai biggrin.gif
Atsakyti

Ingrida, tada susimaišiau, pasirodė, kad kartą jau buvo.

Kava, šakočiai man buvo skaniausi Vievio paukštyno. Stori, minkšti,- tobuli. Ir Anytai giminės pernai iš Raseinių atvežė gimtadieniui nepaprastai skanų.

Pirkai Alkavoa neseniai, neblogas. Žiūroi, kad aviestą naudotų gamyboje. Sūnus mėgsta šakočius.

Atsakyti
Ingrida ,as esu tokiu dovanu gaveja.Ar jums rupi ka galvoja gavejai?
Atsakyti
Nieada nesverioju,viską kepu iš akies.
Kūčiukus kepiau pamiršau kiaušinius,galvojate nesigavo?Gavosi ir visai nieko. biggrin.gif
Pagedau,jokių pyragų nebe kepu,dar svečius pavaišindavau.Dabar iš Mukos išmokau šaldytas bandeles perku,užsimanoma 20 minučių į karšto oro gruzdintuvę ir valgome,jokių terlionių. ax.gif
Kitą savaitę išepti riešutėlių dar ,su tais vargo nėra,mb pasodinu užpildyti vidų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 14, 10:00)
Ingrida ,as esu tokiu dovanu gaveja.Ar jums rupi ka galvoja gavejai?

O ką jie galvoja?Suvalgo,išgeria,jau geriau nei kokia žvakidė.Kojines sunešioja.Manau tikrai neišmeta.
Atsakyti