QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 14, 09:24)
O kam kepti tuos sausainius,zmones jauciasi ipareigoti juos valgyt,tie kas su gerom manierom.Ir ne visi turi sunis.
Tai,kad reikia į dovanėles sudėti.kasmet įprasta,dovanėlės artimiems žmonėms,savo gamintos.Vaikai irgi mėgsta kepinius.Va su mama buvome pas jos brolį,senelių namuose.Važiuosiu dar prieš šventes,reiia nuvežti,reikia padaryti dovanėlę socialinei darbuotojai.o tai mindžiojo mindžiojo grindis,kai susitikę buvome.Kavute,gerai ,kai tu tokio aukso prigamini sveiko.
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 14, 09:33)
Ingrida, jei negaila, gal pasidalintum grybukų receptu? Mano dukra vis bando visokius, ieško pačiausio. Gal ir taviškį pabandytų. Ačiū.
Jokio stebuklo,viską gaminu iš akies.Dedu šiek tiek sodos ,sumaišius su grietine ir kepimo miltelių.Būtinai grietinės,kiaušiniai,sviestas.Miltų ne padauginti,blynų tešlos tirštumas ir gausis biskvitiniai.
Pou,pirmą kartą skrenda,už tai ir jaudinamės visi,vis mūms palikdavo.