Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš rašiau, kad galėjo man parašyt, jei kažkas netinka. Dusia žino kur mane rasti. Būč išėjus, kepurė nenukristų.

Kitas dalykas. Kiek reikia bendraut metų, kad įgytum teisę pasakyti savo nuomonę? Tave pažįstu nuo bityno. Pakankamai laiko praėjo ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 13, 22:37)
<p>Aš rašiau, kad galėjo man parašyt, jei kažkas netinka. Dusia žino kur mane rasti. Būč išėjus, kepurė nenukristų.</p><p>Kitas dalykas. Kiek reikia bendraut metų, kad įgytum teisę pasakyti savo nuomonę? Tave pažįstu nuo bityno. Pakankamai laiko praėjo ar ne?</p>

Pou, čia toks niekalas, ambicijos dėl š....
Atsakyti

Mane tiesiog trikdo, kai taikomi dvigubi standartai.

Juk visos suprantam, kad čia ne apie šiandieną.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 13, 22:45)
<p>Mane tiesiog trikdo, kai taikomi dvigubi standartai.
</p><p></p><p>Juk visos suprantam, kad čia ne apie šiandieną.</p><p></p>

Pou, esi protinga. Bet to negana. Mes, moterys dar ir išmintingos turim būt.
Kipišą padaryt greit ir nesudėtinga. Va užgesint, kad visi patenkinti būtų- išminties reikia.
Arba noro. mirksiukas.gif
Gyvenimas pilnas realių iššūkių, ar čia verta save žudyt?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2024 12 13, 22:45)
<p>Mane tiesiog trikdo, kai taikomi dvigubi standartai.
</p><p></p><p>Juk visos suprantam, kad čia ne apie šiandieną.</p><p></p>

Kodėl tu vien sau prisiimi?
Aš apie žmones, kurie čia užsuko ir jiems čia nepatinka.
Atsakyti

Matyt, kad šiandien ne ta diena. Kai tiesiog pavargau nuo netiesos.

Atsakyti

Kodėl priimu sau? Todėl, kad nesu kvaila. Jaučiu iš kur ir kur vėjai pučia.

Kkekvienas pasidarom reikiamas išvadas.

Atsakyti
Kaip man viena narė kažkada, neturėdama argumentų tęsti diskusiją, ironizuodama sakė: nu ir būtinai tavo žodis turi būti paskutinis... rolleyes.gif
Tai šį kartą tas tinka absoliučiai abiems pusėms. Tiek to noro, kad jų žodis būtų paskutinis... Tą patį per tą patį. Tu sakei, aš sakiau... Ir išminties nei krislelio tiesiog sustoti.
Atsakyti

Galiu tik pasikartoti. Šiandien buvo ne ta diena. Todėl, kad matyt taip reikėjo.

Ir tai ne apie šiandien. 

Atsakyti

Ingrida, kaip šanūkas nuskrido? Turi žinių?

Atsakyti
Labas rytas .Tipiska.Griauti ,tai ne statyti.Kovidas dar karta smoge.Dar karta isskyre ,dar karta zmones atsisuko vieni pries kitus.Labai galingas ginklas.P.S.jUS APGYNET NE MEDIKUS,JUS APGYNET SUGRIUVUSIA SISTEMA. biggrin.gif
Ir ne pasipurte garbanas jus eisit toliau. biggrin.gif Kaip jau sakiau ,kazkur eiti reikia energijos saltinio.
Anonimiskumas yra labai salyginis.Kai kas dar yra like is dinozauru eros biggrin.gif
Saintlina,kaip tavo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 gruodžio 2024 - 09:11
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,apie 10 kažur nuskris,sakė duos žinią.Naktį įdėjo nuotrauką aeruoste,sėdi šanukas šalia dėžės.
Merginos grįžkite,bandžiau pakeisti temą,nesigavo.
Kepsiu antrą partiją meduoliukų.Pirmą partiją kažiek dukrai sudėjau ir brandinto pyrago gabalą.Sakė meduoiukai netilpo,suvalgė. ax.gif Pirkau maximoje glajų gatavą,gavau tik raudona.Ieškosiu šiandien dar balto,jaučiu išperka iš karto.Kaip aš tingiu terliotis,gaminti.Mėgstu kepti grybukus,bet puošti juos-tragedija.
Atsakyti
Ingrida,kam lemta ivykti ,tas ir ivyks.
O kam kepti tuos sausainius,zmones jauciasi ipareigoti juos valgyt,tie kas su gerom manierom.Ir ne visi turi sunis.
As su savo naglu snukiu tai pasakau tiesiai.Bet lygiai mano snukis ir atsakyma sugeba priimt.
JEI TINGI TERLIOTIS ,TAI IR NESITERLIOK.kAS NEAISKU?
Matau ,kad geros manieros nuvede visai i nonsensa.Visokiu rankdarbiu darytojoms reikia kazkaip ismokt priimti kritika.Saldumynu gamintojoms - gal galite kepti kazka ne saldaus.
Atsakyti