Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, vaikiškai elgiesi. Na bet ir pati tai supranti. Suprantu, kodėl išėjai, nesuprantu, kodėl grįžti. Daugiau nei juokinga, kai taip elgiasi suaugęs žmogus.

P.S. prašom, kad tik mačytų.

Tarybinė pensininkė , o vaikiškai elgiuosi . Smagu.

Atsakyti

Tai penktadienis, 13, pilnatis... kad jus kur.. 

Pakomentuosiu tik viena - šuo nėra TIK šuo!

Ingrida, parašyk kai nuskris šanūkas  :4u: 

Atsakyti

Saintlina, mano Močiutei gyvuliai, augintiniai buvo kad atliktų savo paskirtį. Gal kaime taip buvo įprasta. Mes laikėm taksiuką ir kai mirė daugiau nelaikėm augintinių - per daug skaudu. Tik kai Sūnus gimė pagalvojau apie draugą jam. Ir dabar norėčiau šuniuko. Bet dar metus palauksiu gerus.

Atsakyti

Tai penktadienis, 13, pilnatis... kad jus kur.. 

Pakomentuosiu tik viena - šuo nėra TIK šuo!

Ingrida, parašyk kai nuskris šanūkas  :4u:

Aha, grynai velnio diena 😁, kaip tik MB šįryt skaitė mūsų horoskopus, kad mano ženklui geriau šią dieną neit visai iš namų 🤣

Atsakyti

Saintlina, mano Močiutei gyvuliai, augintiniai buvo kad atliktų savo paskirtį. Gal kaime taip buvo įprasta. Mes laikėm taksiuką ir kai mirė daugiau nelaikėm augintinių - per daug skaudu. Tik kai Sūnus gimė pagalvojau apie draugą jam. Ir dabar norėčiau šuniuko. Bet dar metus palauksiu gerus.

Mano aa močiutė nervuodavosi kai mūsų šuo pas ją į lovą vis taikydavosi atsigulti. Sakė kieme turi gyvent ir miegot virtuvėj 🤣. Mūsų mikro spirgui 🤣

Atsakyti

Mūsų Pifos į miegamuosius Močiutė taip pat neleido, tik tiek, kad svetainė ir valgomasis buvo dideli, tai Pifka ant sopkės rasdavo ir ten vietos.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 13, 19:40)
<p>Tai penktadienis, 13, pilnatis... kad jus kur.. </p><p></p><p>Pakomentuosiu tik viena - šuo nėra TIK šuo!</p><p>Ingrida, parašyk kai nuskris šanūkas  4u.gif </p><p></p><p></p>

Tikrai ne kokia diena. ax.gif Man tai eilinė,bet šiaip.
Būtinai parašysiu,dukra sakė apie 10 jau bus vietoje,iš karto parašys.Žadėjo iš vakaro vesti į aptvarą,kad išsilakstytų,vis natį bus lengviau,gal pavargus?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 12 13, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73173629" data-time="1734111638"><div><p>Tai penktadienis, 13, pilnatis... kad jus kur.. </p><p></p><p>Pakomentuosiu tik viena - šuo nėra TIK šuo!</p><p>Ingrida, parašyk kai nuskris šanūkas  4u.gif</p></div></blockquote><p>Aha, grynai velnio diena 😁, kaip tik MB šįryt skaitė mūsų horoskopus, kad mano ženklui geriau šią dieną neit visai iš namų 🤣</p>

Nifiga, ne velnio diena.
Bobos velnių prisiėdę. Vat.
Atsakyti

Ate, ai. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 13, 21:52)
<p>Ate, ai. </p>

Koks -ai?
Kaip mažvaikiai. Tas spjovė, ta žnybo, anas po stalu įspyrė.
Ai....
Atrodo razumnos, nejau tik atrodo?
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 13 gruodžio 2024 - 21:12

Ate, o kaip tu manai?  Visa tiesa po to pasimato. Nuaprendė išeiti, išėjo. Bet ateina ir džiūgauja, pešiojasi. Labai neskanu. Ne tie standartai, kuriuos deklaruoja. Kam tada apsimetinėt, kad nori taikos ir ramybės?  Gal ir aš mažvaikė ar užsispyrusi dėl to, kas man svarbu. Gal. Na be tiek to. Čia jau ir man per daug.

P.S. ir tu mane pažįsti. Bent tikiuosi. Čia apie mane visą tai? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 13 gruodžio 2024 - 21:14
QUOTE(Pou @ 2024 12 13, 22:12)
<p>Ate, o kaip tu manai?  Visa tiesa po to pasimato. Nuaprendė išeiti, išėjo. Bet ateina ir džiūgauja, pešiojasi. Labai neskanu. Ne tie standartai, kuriuos deklaruoja. Kam tada apsimetinėt, kad nori taikos ir ramybės?  Gal ir aš mažvaikė ar užsispyrusi dėl to, kas man svarbu. Gal. Na be tiek to. Čia jau ir man per daug.</p>
<p> </p>
<p>P.S. ir tu mane pažįsti. Bent tikiuosi. Čia apie mane visą tai? </p>

Būsiu bjauri.
Mažvaikiai ir tie dėl tokių niekų nesikapoja.
Jei tai kažką lemtų- dar suprasčiau. Dabar- ne.
Tiesiog "bobinčius"
Gyvenime pilna nemalonumų. Kam dar jų čia ieškot.
Atėjo moterys nekviestos, prišiukšlino ir viskas ok???
Man- ne. Atėjau nekviesta, priėmė, bendrauju. Netinka kompanija- išėjau. Nedraskau akių.
Ar kitaip gyvenime elgiamės?
Papildyta:
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 13 gruodžio 2024 - 21:32