Dusia, vaikiškai elgiesi. Na bet ir pati tai supranti. Suprantu, kodėl išėjai, nesuprantu, kodėl grįžti. Daugiau nei juokinga, kai taip elgiasi suaugęs žmogus.
P.S. prašom, kad tik mačytų.
Tarybinė pensininkė , o vaikiškai elgiuosi . Smagu.
Saintlina, mano Močiutei gyvuliai, augintiniai buvo kad atliktų savo paskirtį. Gal kaime taip buvo įprasta. Mes laikėm taksiuką ir kai mirė daugiau nelaikėm augintinių - per daug skaudu. Tik kai Sūnus gimė pagalvojau apie draugą jam. Ir dabar norėčiau šuniuko. Bet dar metus palauksiu gerus.
Saintlina, mano Močiutei gyvuliai, augintiniai buvo kad atliktų savo paskirtį. Gal kaime taip buvo įprasta. Mes laikėm taksiuką ir kai mirė daugiau nelaikėm augintinių - per daug skaudu. Tik kai Sūnus gimė pagalvojau apie draugą jam. Ir dabar norėčiau šuniuko. Bet dar metus palauksiu gerus.
Mano aa močiutė nervuodavosi kai mūsų šuo pas ją į lovą vis taikydavosi atsigulti. Sakė kieme turi gyvent ir miegot virtuvėj 🤣. Mūsų mikro spirgui 🤣
Ate, o kaip tu manai? Visa tiesa po to pasimato. Nuaprendė išeiti, išėjo. Bet ateina ir džiūgauja, pešiojasi. Labai neskanu. Ne tie standartai, kuriuos deklaruoja. Kam tada apsimetinėt, kad nori taikos ir ramybės? Gal ir aš mažvaikė ar užsispyrusi dėl to, kas man svarbu. Gal. Na be tiek to. Čia jau ir man per daug.
P.S. ir tu mane pažįsti. Bent tikiuosi. Čia apie mane visą tai?