O tu sugebi skaityti tuo metu ar reikia valandų ir minučių deja negalvojau kad po N metu man reikes aiškintis daktarės be chalato
O tu sugebi skaityti tuo metu ar reikia valandų ir minučių deja negalvojau kad po N metu man reikes aiškintis daktarės be chalato
Anidanda, ir tu nesikarščiuok. Neverta.
Kad nesikarsciuoju tikrai. Rami aš. Tiesiog netoleruoju melo ir nelogiskumo
O tu sugebi skaityti … tuo metu… ar reikia valandų ir minučių … deja negalvojau kad po N metu man reikes aiškintis daktarės be chalato
Tuo metu buvo kas? Visus į koma nardino, ar vis tik ne visus?🫢
Baikit.
Muka, išėjai į uždarą temą, nes nepatiko su manim ir Anidanda bendraut? Tai ar verta čia aiškintis daugiau? Manau, kad ne.
Na va jus atėjote ir mums reikia išeiti ar neironiška .
Na va jus atėjote ir mums reikia išeiti… ar neironiška ….
Niekam niekur nereikia eiti, tiesiog atsakyt už savo žodžius yra brandu, o ne išsisukinėti
Na va jus atėjote ir mums reikia išeiti… ar neironiška ….
Neironiška. Nes bent man galėjot pasakyt, kad nenorit, jog čia būčiau. Daugelis žino, kur mane rasti, jei nenorėjot viešai.
Aš turiu temą, kurioj bendrauju kasdien.
O dabar, jei jau išėjai dėl pykčių, bendrauti su bendramintėmis nesipykstant, tai bendrauk nesipykdama ir nesimėtyk kandžiomis replikomis. Nes vardan ko tas išėjimas tuomet?
Brangiosios viskas kaip Jūs norit .
Nėra tūpų marginalių temoje, visos tik gražios ir protingos.
O tema tai vieša.
Galima altorius statyti kam tik norit. Niekas nerašys nejautrių postų .
Teisios . Nugalėjot . Galit šampę gerti .
Dusia, atėjai pažiūrėt, kuri verkia? Kažkaip nepanašu į vyriško mąstymo pilkąjį kardinolą, kaip save pristatydavai. Muilo burbulais visi pasakymai statyti.
Brangiosios viskas kaip Jūs norit .
Nėra tūpų marginalių temoje, visos tik gražios ir protingos.
O tema tai vieša.
Galima altorius statyti kam tik norit. Niekas nerašys nejautrių postų .
Teisios . Nugalėjot . Galit šampę gerti .
Kodėl tu už visas sprendi, kas ko nori? Is kur žinai ko nori kiti žmonės? Kam čia is vis tokios dramos, nesuvokiu.
Pou tema vieša.
Kada norėsiu tada ateisiu . Ko čia pykti? Ko čia verkti ? Aš aplamai ant nieko nepykstu. Nebent kažkam reikia maisto, o maisto nebėra ? Maistas taip negali elgtis .
PS uždara tema buvo tavo idėja. Dėkui .
Dusia, vaikiškai elgiesi. Na bet ir pati tai supranti. Suprantu, kodėl išėjai, nesuprantu, kodėl grįžti. Daugiau nei juokinga, kai taip elgiasi suaugęs žmogus.
P.S. prašom, kad tik mačytų.