Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Gali but.Bet dabar jau suprantu ,kad beviltiska. biggrin.gif
Muka,sistemai nerupi pacientu nuomone.Jos pacios sau fainos.
Dar naujienos is plataus pasaulio - britu valdzia rimtai galvaoa savoNHS sugriauti,nes panasu kad nebepavelka.
Bet kitos salys sugeba pripazinti ,kad dare nesamones.

Nu alta, juk tu puikiai suvoki, kad neįmanoma taip, kad visus į dirbtinę  koma kistu, vos I ligoninę paguldo. Jokia čia sistema nei prie ko. Aš nesuprantu iš kur tas noras rašinėt tokias totaliai nesąmones. Gi lyg ir pilno proto čia visos esam

Atsakyti

Ingrida, man taip pat norisi salotų, bet jų man visuomet norisi Labai skanu. 

Jei ūkiuose augina, tai tikriausiai prižiūri kiek ko pilti ar purkšti.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 12 13, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73173573" data-time="1734101533"><div><p>Daktarystės su baltais ar mėlynais chalatais ką jus galvojate man giliai po…g …nes aš dalinausi savo patirtimi. Na va ir kodel aš negaliu pasidalinti tuom kas buvo, oi ne juk negali būti taip, nes gimine sakė kitaip. Oi Muka mokinkis tylėti…..</p></div></blockquote><p>Nes nebuvo taip, kad visus su covid ligoninėj nardino į dirbtinė komą. Taip net teoriškai negali būti, mes jau viską nnn kartų surašem kodėl. O tu toliau šitas nesąmones varai, užuot tiesiog ramiai pripažinus, kad nusišnekėjai. Taip sunku savo savo feilus pripažint? gi visiems pasitaiko, nieko čia baisaus. </p>

Grįžkite ir paskaitome koks kontekstas buvo, bais jau susiasmeninam ;) soriuks mano chalatas tik SPA ir dar tos kelios valandos sprendimo …,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 gruodžio 2024 - 17:17

Muka, bet visa diskusija kilo dėl to, kad parašei, jog visus be išimties prijungdavo, jei būdavo laisvas aparatas, nardindavo į dirbginę komą. Ko logiškai mąstant, tiesiog negali būti niekaip. Va šitam ir prieštaravom, o ne tavo asmeninei patirčiai. Juk pačiai nesunku grįžti ir paskaityt, ką parašei vietoj to, kad lygioj vietoj įsižeisti ar įžeidinėt. Tu priėmei sprendimą dėl Mamos ir labiausiai džiaugiuosi, kad ji išsikapstė.  Ir nesvarbu, kad tau taip sakė ir dėl to padarei išvadas. Tiesiog logiškai mąstant, tai yra netiesa. Tam ir prieštaravom. Ne kad tau pasakė, bet tai, kad  tai, ką tau pasakė yra netiesa. Nenardindavo visų į komą. Ramiai paskaityt. Arba įsižeisk dėl to, ko nebuvo. Tavo pasirinkimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 13 gruodžio 2024 - 17:23

Na kažkaip taip. 

Viskam būna pabaiga. 

Mes pasitarėm ir aš nusprendžiau .

Atsakyti

Priedas  IMG_0141.jpeg   21,13KB   0 Parsiųsta kartų

Grįžkite ir paskaitome koks kontekstas buvo, bais jau susiasmeninam ;) soriuks mano chalatas tik SPA ir dar tos kelios valandos sprendimo …,

Atsakyti

Anidanda, neverta.

Atsakyti

Anidanda, neverta.

Nu man jau juokinga. Dar kažkokius chalatus ne į temą prideda. Aš išvis be chalato dirbu, gebėjimui logiškai mastyt jie gi neturi jokios įtakos 😄

Atsakyti

tuo metu.... 

Atsakyti

Anidanda, neverta. Manęs įtikinėt nereikia. Jos kitoj temoj adventauja.

Atsakyti

tuo metu.... 

Tuo metu taip nebuvo. Jokiu metu taip nebuvo. Nes tai neįmanoma. Tu gal tiesiog pagooglink, kas ta dirbtinė koma ir kiek Lt yra dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatu. Netikiu, kad nesugebėsi pakeist savo šių žodžių, jei perskaitysi šią informaciją, nebent turi kažkokį tai asmeninį tikslą taip įžūliai meluoti viešai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 13 gruodžio 2024 - 17:40

Muka, jau nesvarbu. Įsižeidei ir žeidei be reikalo. Tiesiog neįsigilinus.

Ramių švenčių.

Atsakyti