Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kaune taip pat labai gražus dangus. Ingrida, gal gi viskas susidėlios.

Atsakyti

Per didelis jau į saloną.Į Gran Kanariją skrenda ,pusantro mėnesio.Bet taip išgasdinti ,gal praeisite?Neiimkite,dar pareikšti? blink.gif
Na taip,pasiutligės skiepas svarbiausia,tikėkimės,kad bus gerai.
Koks grožis spalvotas dangus ir jo spalvose stirnos vaikšto. wub.gif

Nu svarbiausia kad į karantiną ne uždarytų, skrydį tai manau ištvers nesunkiai. Yra kažkokių raminančių vaistų gyvūnams, kur prieš skrydį rekomenduojama duot, kad nestresuotu tiek

Atsakyti

Ingrida ,tai tik suo.Joks anukas.Problema neverta ne vienos nervu lasteles.

Aš irgi taip galvoju. Kaimietė.

Atsakyti

Na mums šuo nėra tik šuo. Šeimos narys, mylim labai 

Atsakyti
Dusia ,mes labai panasios is esmes.
Kodel del manes negali apie maista kalbet? Juk mes labai panasiai valgom.
Pav siandien - brokoliu sriuba,o pietums zalios salotos, bulves,kalakuto kepsnys.
Vakare isgersiu puodeli kakavos.Labai skanios susitryniau is kakavos grudu.Ja reikia virti , o poto pavirsiu nugriebti biggrin.gif
As irgi myliu savo suni.Jis yra vakcinuojamas,kasdien vedziojamas,retai pririsamas.Miega ant fotelio.Bet jis nera anukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gruodžio 2024 - 16:42

Tai ir pas Ingrida gi ne anūkas, o šanūkas 😆. Fainas žodis , man patinka 👍

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 13, 16:33)
Ingrida ,tai tik suo.Joks anukas.Problema neverta ne vienos nervu lasteles.

Tai,kad tų anūkų nebus turbūt?
Mano mama irgi sako,kad čia vaikas būtų...........
Tai jau pamatė dukra,ad išgasdino mane,puolė paskui raminti.
Raminamųjų duos,jau bandė važiuojant mašina,nelabai padėjo,skrydžiui duos dvi tabletes.
Vasarą tiek nesinorėjo "žolės",kiek dabar organizmas prašo,po didelį dubenį kasdien.Aišku ta žolė pirktinė.Vasara ir laiko nebuvo kada pjaustyti labai,dabar už tai organizmo norus pildome. mirksiukas.gif
Atsakyti

AA barei mane kažkada kai kažką pasakojau  pasakojau Atei . 

Nesvarbu , mane visi bara, bet man iš esmės dzin.

Atsakyti

Man jau irgi pradeda atrodyt kad anūkų nebus 🤣

Atsakyti
Daktarystės su baltais ar mėlynais chalatais ką jus galvojate man giliai po…g …nes aš dalinausi savo patirtimi. Na va ir kodel aš negaliu pasidalinti tuom kas buvo, oi ne juk negali būti taip, nes gimine sakė kitaip. Oi Muka mokinkis tylėti…..
Atsakyti
Gali but.Bet dabar jau suprantu ,kad beviltiska. biggrin.gif
Muka,sistemai nerupi pacientu nuomone.Jos pacios sau fainos.
Dar naujienos is plataus pasaulio - britu valdzia rimtai galvaoa savoNHS sugriauti,nes panasu kad nebepavelka.
Bet kitos salys sugeba pripazinti ,kad dare nesamones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gruodžio 2024 - 16:58

Daktarystės su baltais ar mėlynais chalatais ką jus galvojate man giliai po…g …nes aš dalinausi savo patirtimi. Na va ir kodel aš negaliu pasidalinti tuom kas buvo, oi ne juk negali būti taip, nes gimine sakė kitaip. Oi Muka mokinkis tylėti…..

Nes nebuvo taip, kad visus su covid ligoninėj nardino į dirbtinė komą. Taip net teoriškai negali būti, mes jau viską nnn kartų surašem kodėl. O tu toliau šitas nesąmones varai, užuot tiesiog ramiai pripažinus, kad nusišnekėjai. Taip sunku savo savo feilus pripažint? gi visiems pasitaiko, nieko čia baisaus. 

Atsakyti