Kaune taip pat labai gražus dangus. Ingrida, gal gi viskas susidėlios.
Per didelis jau į saloną.Į Gran Kanariją skrenda ,pusantro mėnesio.Bet taip išgasdinti ,gal praeisite?Neiimkite,dar pareikšti?
Na taip,pasiutligės skiepas svarbiausia,tikėkimės,kad bus gerai.
Koks grožis spalvotas dangus ir jo spalvose stirnos vaikšto.
Nu svarbiausia kad į karantiną ne uždarytų, skrydį tai manau ištvers nesunkiai. Yra kažkokių raminančių vaistų gyvūnams, kur prieš skrydį rekomenduojama duot, kad nestresuotu tiek
Ingrida ,tai tik suo.Joks anukas.Problema neverta ne vienos nervu lasteles.
Aš irgi taip galvoju. Kaimietė.
Na mums šuo nėra tik šuo. Šeimos narys, mylim labai
Kodel del manes negali apie maista kalbet? Juk mes labai panasiai valgom.
Pav siandien - brokoliu sriuba,o pietums zalios salotos, bulves,kalakuto kepsnys.
Vakare isgersiu puodeli kakavos.Labai skanios susitryniau is kakavos grudu.Ja reikia virti , o poto pavirsiu nugriebti
As irgi myliu savo suni.Jis yra vakcinuojamas,kasdien vedziojamas,retai pririsamas.Miega ant fotelio.Bet jis nera anukas.
Tai ir pas Ingrida gi ne anūkas, o šanūkas 😆. Fainas žodis , man patinka 👍
Tai,kad tų anūkų nebus turbūt?
Mano mama irgi sako,kad čia vaikas būtų...........
Tai jau pamatė dukra,ad išgasdino mane,puolė paskui raminti.
Raminamųjų duos,jau bandė važiuojant mašina,nelabai padėjo,skrydžiui duos dvi tabletes.
Vasarą tiek nesinorėjo "žolės",kiek dabar organizmas prašo,po didelį dubenį kasdien.Aišku ta žolė pirktinė.Vasara ir laiko nebuvo kada pjaustyti labai,dabar už tai organizmo norus pildome.
AA barei mane kažkada kai kažką pasakojau pasakojau Atei .
Nesvarbu , mane visi bara, bet man iš esmės dzin.
Man jau irgi pradeda atrodyt kad anūkų nebus 🤣
Daktarystės su baltais ar mėlynais chalatais ką jus galvojate man giliai po…g …nes aš dalinausi savo patirtimi. Na va ir kodel aš negaliu pasidalinti tuom kas buvo, oi ne juk negali būti taip, nes gimine sakė kitaip. Oi Muka mokinkis tylėti…..
Nes nebuvo taip, kad visus su covid ligoninėj nardino į dirbtinė komą. Taip net teoriškai negali būti, mes jau viską nnn kartų surašem kodėl. O tu toliau šitas nesąmones varai, užuot tiesiog ramiai pripažinus, kad nusišnekėjai. Taip sunku savo savo feilus pripažint? gi visiems pasitaiko, nieko čia baisaus.