Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, visai ne apie tai rašiau. Mano pastebėjimas buvo apie tai, kad Tavo ir Mukos teiginiai buvo lygiaverčiai mūsų emocijoms. Jokių faktų, argumentų, skaičių nebuvo pateikta. Tai kodėl turėjome patikėti jūsų "tiesa", jei mūsų "tiesa" skiriasi nuo jūsiškės? Ir rašai taip Tu, kuri vyriško mąstymo ir ginčai pas tave tik argumentų ir skaičių kalba vyksta. Nesutikčiau. Tai ką rašai, yra netiesioginis mynimas ant sąžinės. Argumentų nematau, tik tas pačias emocijas, kurių spalva kita ir tiek. 

Tegu jau aš emocinga. Bet jau geriau Adventas man mano supratimu yra. Užantyje akmenų nesinešiojant.

Atsakyti

Tyrimą darė- visi su žydromis pižamomis. Kaune, klinikose. Trys gydytojai , nei vieno su chalatu ... 

Tai daug kas nenešioja chalatu, šilta ligoninėse 

Atsakyti

Ir pasikalbėjom mudvi su Mukte ir ka?  Kodėl reikėjo atbėgti  ir aiškinti kaip mums galvoti ? Aš tai niekam nieko neaiškinu? 

O kai nepavyko įtinkinti apšaukėt mane beširde, kuri tiesiog akyse griauna gerą gerą Lietuvišką sveikatos apsaugos sistemą. Grasinot kad jei susirgsiu vėžiu aš ar mano artimieji  - verksiu ir pročkelių prašysiu. Norėjot man įrodyti , kad gydytojus reikia gerbti už diplomą o ne už darbą.  Ir taškas.  

Skaičių neturiu . Dar nesuskaičiuota arba suskaičiuota ir nepaskelbta. Šeimininkas pasikeitė, norės įtikti - susiskaičiuos.  Matau kaip Europa ore persirenginėja . 

Amerika pradėjo skaičiuoti . Skaičiai nemalonūs... Pasiskaitykit. Jei rasiu galėsiu pasidalinti. 

Aš turiu savo nuomonę. O iš principo galiu nerašyti. Visai . Nes apsimesti  kaip tarybiniais laikais mokė jam jau nebeįdomu ... O laikai tai tokie patys. 

Atsakyti

Pou kokių tau faktų reikia dar, mano mamai blogai, stovi greitosos pagalbos medikai, gydytojas ant linijos ir visi sako viena, tai buvo tuometu, juk niekas nesako, kad visą laiką. Jau žinote gaunasi, kad kas nors pirstels ir neduok die prie daktaryčių, vsio amen prie kryžiaus, nes negali būti taip, nes daktarytėm tai sakė, rašė ir parašė. Amen. Žinote ieškote skylių š....j o ji tik viena  nepamiršote,  gal tai žinote.... o gal  jų kelios, nes rašo tai taip... Nieko ir niekada nepeikiu, kaip sakiau karmą atidirbinėju su daktarais.... bet dabar pradėjau galvoti kitaip, gal jie su manimi...

Pou visos silkės yra žydiškos,nes žydai išpropogavo šį patieklą,nes nutarė žydų bendruomenė, kad pigiausias ir geriausiai einamas patiekalas. Svarbu gaminti su meile o ir košer ...dėja mes nė viena to nesilaikome. Taip,kad visos silkės žydiškos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 gruodžio 2024 - 15:03
Dusia, laikai yra baisus.
Nugaletojai teisiami.
Sistema visada teisi.Sistema pati sau faina, nebera jokio griztamojo rysio.Sistemai klientai nesvarbus.
Isvada - tik revoliucija.Kur koba su trockiu ,kai ju tikrai reikia.
Dabar paneik,kad as neteisi.
Bulgarijoje gaut silkes tai sunki misija.Ai yra visokiu kitokiu.Daug ir pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gruodžio 2024 - 15:07

Aninada o nėra privaloma nešioti chalatų? Mačiau kaip barė vyr. gydytojas pavaldines,kad nesilaiko taisyklių. Oplia ir vėl meluoju  :Dnes nemačiau o girdėjau soriukas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 gruodžio 2024 - 15:07

Aninada o nėra privaloma nešioti chalatų? Mačiau kaip barė vyr. gydytojas pavaldines,kad nesilaiko taisyklių. Oplia ir vėl meluoju  :Dnes nemačiau o girdėjau soriukas 

Privaloma darbo rūbai. Tai pižama gi tokia ir yra

Atsakyti

Juokinga, nes ginčas vardan ginčo gavosi. Mes su Anidanda paprieštaravom, kad tikrai ne visur, tikrai ne visus. Muka gi tvirtino kitaip. Ir čia nėra jokio asmeniškumo. Nė viena nenorėjo atsisakyti savo pozicijos. Mūsų artimieji rizikavo savo gyvybe ir sveikata tuo laikotarpiu, kai viskas buvo pilkoj zonoj. Aš neturiu teisės netikėti artimaisiais, draugais, kurie skirtingose ligoninėse dirbo. Kodėl tuomet vienų emocija yra emocija, o kitų - argumentas ir faktas.

Ir ne man gi faktų ir argumentų reikia, o Dusiai. 

Dusia, aiškini. Kaip manymu, ką dabar darai? Aš tai nepykstu už tai, ką tuomet ar dabar rašai, ir užanty akmenų nenešioju. Bet savo nuomonę, manyčiau, kad galiu parašyt. Ir taip, aišku, užsipuolėm ir grasinom. Kur gi.

Realiai svarbiausia ir dėl to niekas nesiginčija, kad Mukos mama sveika. 

Atsakyti

AA, o Bulgarijoj nėra lietuvių, lenkų bendruomenių? Paprastai jie turi ir parduotuvytes aplink, kur galima mūsiškų maisto produktų įsigyti.

Atsakyti
As niekada netikiu tais,kurie kalba uz kazka,kalbeti galima tik uz save.
O visa kita tos pacios bobuciu pasakos, kaip pati sakei.Taigi ,tu kalbi sistemos vardu, naturalu siaip ,tavo atveju pou.Bet zinok ,kad ta sistema niekam nepatinka.Tik paciai sistemai.
Tai yra klientu atsiliepimas,griztamasis rysis reitingas.
Sveikatos apsauga tik verslas, o apie versla atsiliepimai yra leidziami.
Pou ,bendruomenes cia kaip cia pasakius rusiskai kalbancios,tarp kuriu nera ne vieno tikro ruso.
Jokiu sansu cia laikyt kokias nors pardatuvytes ,yra t market ,bet ten mazai kas lietuvisko,is esmes tik wodka ir saldainiai.Kai kur yra juodos duonos.Bet irgi retai perku ,nes tada tikrai zinau kad suesiu.
Nelabai ko ir pasigendu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gruodžio 2024 - 15:47

O mano artimieji dirbo Vilniuje Santariškėse ir nepersidirbo . Tiesiog kraujo giminės, patys artimiausi . Ir ką dabar man daryti , jei jei tokie ? Nepavargstantys? 

Bet kita nuomonė neteisinga. Aš tai neneigiau  nieko  - tavo artimi pavargę , mano atsipūtę . Kas vienam labai sunku , kitam kaip tris pirštus...

Pou tu teisi . Tegul taip ir lieka. 

AA - kokia revoliucija. Vokiečiai biedni pinigų neduoda. Braliukai latviai šautuvų neturi . O visi kitaip galvojantys yr suvalgomi galvos nespėję pakelti .

Atsakyti
Todel reikia but toxiskai,kad prarijes isvemtu. biggrin.gif
Beje vokieciai visai rimtai svarsto iseit is es,o jav gynybine kariuomene katik dislokavosi pas mus be jokio anonso. biggrin.gif biggrin.gif
Visi svarste,kas tuose dengtuose gelezinkelio esalonuose,kol nepamate daug anglakalbiu kabakuose biggrin.gif
Atsakyti