Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

As nesikesinu i tavo tema dusia.Savo turiu.Jei jau savinames viska.
https://www.supermam...owtopic=1051921
Daugiau nesiautesiu.

Čia laisvas forumas ir visos neužrakintos temos yra viešos 

Atsakyti
Taves ten nebuvo ,tu kaip ir as skvotere.
Bet labiau ideologiskai tinkanti.
O tai kas yra dusia? Temos vienvalde savininke? Su nuosavybes dokumentais? JEI MES SKVOTERIAI?
Cerberis Ate42 ,kaip jus manote?
Aninanda, visada ir visur taip atsitinka, zmonems labai budinga viska savintis.Labai patinka buti mieloms.Tegu sau buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gruodžio 2024 - 12:49

Taves ten nebuvo ,tu kaip ir as skvotere.
Bet labiau ideologiskai tinkanti.
O tai kas yra dusia? Temos vienvalde savininke? Su nuosavybes dokumentais? JEI MES SKVOTERIAI?
Cerberis Ate42 ,kaip jus manote?

Nu žinok man tai dzin, visi gali vadint kaip nori. Tai nekeičia fakto, kad tema vieša 

Atsakyti

Jūs visiškai teisios, tema vieša. Nes  iš neviešų temų jau išspyrė ...

Nuomonės gali išsiskirti . Ir tai gerai . 

Bet vietoj argumentų rėkiama apie jautrumus.

Ir dar po savaitės primenama , kas teisus , kas ne  :D 

Adventas. Man.

Dėl daiktų  pardavimų , galima pasiskambinti į VMI . Pasiklausti kaip jiems reikia įrodyti , kad daiktai seni?  Nepardavinėju nieko , nesusidūrus.

Atsakyti
O taip ,isspyre.Sveikatos linkiu mielas katuk.
Atsakyti

O taip ,isspyre.Sveikatos linkiu mielas katuk.

Būčiau katukas, niekas manęs nespardytų ...

Dėl tavęs negaliu pasakyti garsiai savo nuomonės  apie maistą. Tiesiog. Nors ne Tau sakau. 

Kai ką pykina kalbos apie politiką, gydytojus ir  bet kokia skirtinga negu Delpiuko nuomonė.

Tik silkė ir saldainiai, vaistai ir daktarai.

Kas įdomiausia , aš nei vienos netildžiau . O mane kažkodėl tildo . Ir ne faktais ar skaičiais. O tikėjimu. Ir emocijomis.

Gal aš pernelyg vyriško mąstymo? Ginčytis galima ir net smagu . Bet argumentais.   

Atsakyti
Juokingiausia, kad mes labai panasiai valgom biggrin.gif
Naturali mesa,darzoves ,vengiam industrinio maisto ir saldumynu.
Atsakyti

Faktas, kad kažkas pasakė, jog visus intubuodavo, jei būdavo laisvas įrenginys. Visus be išimties intubuodavo. 

Ar vienų emocijos ir tikėjimas yra faktai, o kitų ir telieka emocijomis ir tikėjimu, nes gi skvoterės?

Ir vienų priminimas apie prieš savaitę buvusius įvykius yra "geresnis" nei kitų. Nes gi baltas chalatas.

Adventas. Mhm.

Atsakyti

Vietoj argumentų emocija. Chalato spalva. 

PS gydytojai paskutiniu metu kokie tai su žydrais visi ? Bent jau klinikose susidūriau ? Gal tokia pamaina ?

Atsakyti

Tik moterys taip sugeba susikapot lygioj vietoj iš nieko 🤣, tad dusia, tu tikrai nesi vyriško mąstymo 😁

Atsakyti

Vietoj argumentų emocija. Chalato spalva. 

PS gydytojai paskutiniu metu kokie tai su žydrais visi ? Bent jau klinikose susidūriau ? Gal tokia pamaina ?

Pižamos būna spalvotos, o chalatai balti

Atsakyti

Pižamos būna spalvotos, o chalatai balti

Tyrimą darė- visi su žydromis pižamomis. Kaune, klinikose. Trys gydytojai , nei vieno su chalatu ... 

Atsakyti