Pavydziu.Jokiu savu niekada neturejau.Vel praeities nusivylimai.
Ne man tokios sventes.
Tai toli gi jos vaikai, nesusitiksi dažnai, kai toks atstumas, tikiu kad lb pasiilgsta. Aš savo vyresnelio pastoviai pasiilgusi irgi, retokai matomes. Neįsivaizduoju kaip reiks gyvent kai ir mažasis išsikraustys. Jau dabar pastoviai sapnuoju košmarus kaip aš jo kažkur ieškau ir nerandu 😳.
Gal kuri žinot, ar reikės mokėt kažkokius mokesčius nuo vinted platformoj parduotų daiktų?
https://www.tv3.lt/n...escius-n1214224
Jei senus ne.
2500 pelno riba .
Taip ,dabar gyvenu su labai geru zmogumi.Be itampos.
As niekada nieko nesisavinau.Man svetimas tas jausmas.Rimtai.Todel ir savu neturiu.
As singuliari asmenybe.Viso to pliusas yra lengva asimiliacija ir adaptacija .Mano mire tevai mane ,kad cia baisiai blogas dalykas ,nes tris praktikas atlikau skirtingose Lietuvos vietose ir toks valkatizmas yra kazkas baisaus :DKazi ka apie Irana pasakytu
Vyresnes kartos Lietuviai tikrai seslus žmonės. Aš irgi vis sulaukiu nusistebėjimu, pastabų, kad tai kažkur kraustomes, tai per daug keliaujam.
O kaip vmi nustatytu, ar ten seni ar nauji daiktai? Arba tos pelno ribos čia nelabai suprantu. Pvz parduodu savo senas knygas. Net nepamenu kiek jos kainavo prieš 10 m. Gal net pigiau parduodu nei pirktos.
Kažkur pajamų deklaracijoje atsiras tie pardavimai ir reikės man parašyt koks buvo pelnas?