Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, ir kiek pas jus tokie akiniai (pas mus progresiniais vadina)? Aš irgi sau užsisakiau naujus, laukt tris savaites reik. Progresinių vis dėlto dar neėmiau, nors suprantu, kad ateis tas metas turbūt neužilgo :) iš tikrųjų gal ir dabar jau būtų patogiau kažkoks tarpinis variantas, bet į norimus rėmelius negali tokių įdėt. Temstantys saulėj man nepatiko, turėjau. Mašinoj praktiškai visai nepatamsėja. Užsisakinėju atskirus. Tai mano paprasti (na, ne visai, nes pas mane ir minusas didelis, ir astigmatizmas), tik kad plonintais lęšiais ir kažkokia danga nuo ekranų, kainavo 420. Iš jų rėmelis tik 20 )) nes rėmeliui buvo 70 proc juodojo penktadienio nuolaida, o lęšiams ne :)

Gražus megztukas :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 15:34

Tai va. Šampanietis turi gydomųjų galių, įrodyta :D  ir kalbėt šiandien jau bandau, ir per nosį kvėpuoju, ir šunį du kartus išvedžiau, ir eglutę papuošiau, o ant mergelės medžio lempučių prikabinau )) kosulys dar nepraėjo, bet išties geriau. Reik papildyt atsargas dėl visa ko )))

O mano Lesius šertis pradėjo. Kiba žiema ateina? Daba kol numes visą pokailį kur metus augino..

Atsakyti