IMG_20241212_093505.jpg 182,25KB
0 Parsiųsta kartųLabos, vakar baigiau anukei megztuka.Liko isplaut,isblokuot ir isdziovint. Nu ber kokia tamsuma pas mus.Atsikeli tamsoj,ir guliesi tamsoj.Ir ka veikt?Buvau vakar vision expres,keist akiniu,pas mane tie sudetingi,bifikaliniai,ar kaip ten jie vadinasi .Senieji tinka kompui,mezgimui,nu bet eit negaliu,viskas isplauke,nesimato toliau nei raidziu nei veidu,tik konturai .Nuskausminimo nebuvo,tai jau labai skaudejo tiek mokant.Dave 100d.grazinimui arba korekcijai,tai susigundziau.Pas mane minusas akiu dioptriju,tai akiniai visa diena ant nosies,o senatvej paprasti netinka,nes,jei matai kompa,tai mezgant ju nereikia ir atvirksciai,o kadangi as mezgu ir ziuriu ka nors dar,tai man tie akiniu keitimai vargina,biesina.Tai va,darau 2in1.Dar nutare daryt 3 in 1,t y dar ir paspalvint,jei iseisiu i saule,bet tada kaina iki dangaus.Kai uzverciau akis i dangu,suprato,kad ne,pasiule nuo saules atskirai padaryt ir plius tuos bifikalinius ir kaina gavosi mazesne uz du atskirai,negu 2 in 1.Atsieit uz antrus 50% nuolaida Kaip nori,taip skaiciuoja.Ir ka?Juk neissiauskinsi.