Saintlina, Covido eiga: gerklės skausmas, kosulys ir snarglys. Pas mus šeimoj visiems šitaip.O, jei gerklė, po to snarglys ir dar po to kosulys? 🤔
Dičkiui kažkas tokio...temperatūra max buvo 37.7
Pou, 08 Gru 2024 - 12:28, parašė: Mano Sūnui gerklė, pravėmė naktį. Vakar MB nuėjo parūkyt, grįžo baltas kaip popierius. Ir pas mus kažkas įsisuko. Saintlina, sveik 💗 Nuotraukos nuostabios! Kava, gardumynų prikėlei 🤩 Aš Sostinę mėgstu, Vyrs Paukščių pieną, o Vaks- Miglės saldainius. Dar man Veliuona skani. Bet šiaip, brangūs tie saldainiai. Vilnius, Sostinė,- 20 eurų. Kai nuolaoda tai gerai, o be nuolaidos jei nusiperku pasigaržiavimui, mano mylima Sostinė jau susikristalizavus būna, pastovėjus.Maxėj jiems 50 proc.mačiau buvo, gal dar yra
Manęs šiemet nedžiugina tos šventės. Labai daug neaiškumų, nes mb giminė anžiais nieko nežino, neįmanoma suplsnuot, o pradonis variantas, kad visi pas mus į nammmus man stresą kelia... nu neturiu aš kur kišt 13 žmonių.
Su Naujais vėlgi kaip visada, jei su draugais, tai vaikui tada nebus ką veikt, jei baliavot, tai kur vaiką dėt. Kažkokios amžinos dilemos 😁
Ir dar plius gimtadieniai, Kalėdos mokykloj..ten ir reikalų kalnas visas
Manęs šiemet nedžiugina tos šventės.
Šventės yr tam, kad džiaugtis. Pabandyk žiūrėt į viską paprasčiau. Pasakyk tiesiai, kad pas tave nėr sąlygų.
Dėl Naujų - tai gal išeitų mamai vaikeliuką palikt? Arba sugalvot atrakciją ir vaikui. Šventė ir jam gi.
Atsimenu, kai kaime su draugėm Naujus šventėm, pas mano vaiką draugas atėjo. Ir sėdėjo abu su mumis. Turėjom karaoke pagal multikus senuosius ir dainavom visą vakarą. Po to draugelis sakė, kad niekad taip linksmai Naujų nešventė )))
Manęs šiemet nedžiugina tos šventės. Labai daug neaiškumų, nes mb giminė anžiais nieko nežino, neįmanoma suplsnuot, o pradonis variantas, kad visi pas mus į nammmus man stresą kelia... nu neturiu aš kur kišt 13 žmonių.
Su Naujais vėlgi kaip visada, jei su draugais, tai vaikui tada nebus ką veikt, jei baliavot, tai kur vaiką dėt. Kažkokios amžinos dilemos 😁
Ir dar plius gimtadieniai, Kalėdos mokykloj..ten ir reikalų kalnas visas
Nu va, mane irgi is proto varo visos šventės 😁. Užtat šiemet atsipūsim Ispanijoj. Dar šį savaitgalį atvažiuoja MB sūnus su šeima, irgi reiks sukt galva dėl maisto ir veiklų. Vaikai tai užsiima stalo žaidimais visada
daug mes jų turim, mano mazius mėgsta žaist, tai gaus kompanijos tam reikalui