Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 09, 13:05)
Kaip vaistas tai nebent pačiam šaknį susitarkuot. Parduotuviniai milteliai nieko neverti.

Labos is ryto,
tamsuma,reikia sviesos,niekaip neisusta.
Kavasucitrine,nesu pacius saknu pardavime.O kuom blogai miltukai?Negryni?Nusigarave?
Man tai pasninkas saules.Nera jos,nuotaikos irgi tada 0.Mezgu.
Atsakyti

Labu,

dirbam, apie ligonį šokinėjam. 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 12 10, 11:36)
Labos is ryto,
tamsuma,reikia sviesos,niekaip neisusta.
Kavasucitrine,nesu pacius saknu pardavime.O kuom blogai miltukai?Negryni?Nusigarave?
Man tai pasninkas saules.Nera jos,nuotaikos irgi tada 0.Mezgu.

Vaistingus augalus apskritai geriausia laikyti nesmulkintus, tik prieš naudojimą susmulkint, kad veikliųjų medžiagų būtų kiek įmanoma daugiau. O ta ciberžolė galai žino, kada susmulkinta, kiek parduotuvėj prastovėjus. Nes galiojimą kaip prieskoniui tai ilgą gamintojas duoda. O šaknų tai dafiga yra pirkt, vis geriau pačiam prieš naudojant susismulkint.
Nu pėvėzė čia https://www.biopapa....medium=referral
Atsakyti
Aci,Kavasucitrina.
Numezgiau rankove,galeciau dar megzt,dar iki vakaro toli,bet norisi pailset jau.Megztini mezgu anukei vyriausiai jau 4 d.Tai,jeiryt pabaigsiu antra rankove,tai megztinis bus per 5d.Ji grys 14 gruodzio atostogu is studiju.Tures jau liemene ir silta megztini.Dabar kibsiu i antros anukes megztini,tai tai neskubu.
.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,kažkur išvykųsi ?Pasigendu.
Atsakyti
Labas rytas.
Mukute tai turbut sanatorijoje.
Siemet paaiskejo,kad bulgarija visiems pensininkams duoda 3 dienas sanatorijoje.Svarbiausia galima rinktis .Tai mano kaimynai renkasi toliausiai nuo namu.Tuo paciu ir pasaulio pamato.
Nors aplink tesiog sanatoriju koncentracija. biggrin.gif
Saintlina ,kaip gerkle?
Atsakyti

Sveikos, galų gale išsimiegojau, akyse šviesiau, nors šiaip tamsu, kaip nesakysiu kur :) 

Reik jau susižiūrėt dovanas galutines, nes vėliau nebus kada. Savaitgalį gal eglutę papuošim. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 11, 09:26)
Siemet paaiskejo,kad bulgarija visiems pensininkams duoda 3 dienas sanatorijoje.Svarbiausia galima rinktis .Tai mano kaimynai renkasi toliausiai nuo namu.Tuo paciu ir pasaulio pamato.
Nors aplink tesiog sanatoriju koncentracija. biggrin.gif

Saintlina ,kaip gerkle?

kaip faina thumbup.gif bet mano mama tai negalėtų savo vištų trim dienom palikt )))

Ačiū už rūpestį 4u.gif Gerklė jau visai neblogai. Kas įdomiausia - netikėtai labai padėjo austriškos bambonkės su žolelėm. Buvau ten prisipirkus visokių saldainiukų, eilinėj parduotuvėj, ne vaistinėj. Ir radau dar pakelį nebandytų smile.gif net pažiūrėjau kas per žolelės - šalavijas, dedešva, kraujažolė. Nu labai efektyviai suveikė. Arba taip sutapo.
Bet parėjo sloga ir kas prie jos priklauso smile.gif kažkaip keistai čia pas mane išsirikiavo, viskas atbulai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 10:35
Na va,tik nepersistenk dabar.
As dar vis be alko.Net pasedijimas buvo, bet vel susilaikiau. biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, Covido eiga: gerklės skausmas, kosulys ir snarglys. Pas mus šeimoj visiems šitaip.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 11, 11:17)
<p>Saintlina, Covido eiga: gerklės skausmas, kosulys ir snarglys. Pas mus šeimoj visiems šitaip.</p>

ania? blink.gif o tai tau. Kažkaip man tik prie gripo atrodė snarglys paskutinis. Nu tai labą dieną tada ))
nors testas neigiamas. Bet jis gal nevisad tiksliai rodo.
Atsakyti

Tai ne tik prie gripo ar Covido. "Peršalimo" virusas būdinga tokia eiga. Na ir aišku, temperatūra, kaulų laužymas, raumenų skausmas. Kaip koks rinkinys.

Atsakyti