Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, per akcijas būna šviežesni, nes daug nuperka.

Kava, MB labai retai serga, va tik Covidu dabar dažniau. Bet jis dideliam kolektyve dirba, tai ten neišvengsi. O rudenį jis labai sunkiai sirgo, plaučius jau griebė. Tai dar toks va nelabai sustiprėjęa.

Sūnus dažnai, bet pas jį imunodeficitas nuo gimimo. Tik gimęs gavo antibiotikus stiprius, nes buvo kontaktinis plaučių uždegimas. Dar Klinikose pavaišino visomis privalomomis vakcinomis sergantį. Jia reanimacijoje tris paras po gimimo buvo, į palatą atvežė suvakcinuotą jau. Kas prieštarauja visiems gydymo protokolams, apie sveiką protą išvis patyliu. Tai turim, ką turim.

O man nuo ilgalaikio streso sveikata taip pat pabyrėjo. Ypač paskutiniai metai sunkūs. Bet aš dabar dar laikausi.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 08, 13:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172988" data-time="1733655599">  ale įdomumo dėlei pažiūrėjau sudėtį - tai net juose palmių aliejaus yra.  </blockquote> A tai būtinai reikėjo man džiaugsmą sugadint, aniaaa???
<p> </p>
<p>O beje, alyvpalmių ir palmių aliejus kuo skiriasi?</p>

Jei mano žinios teisingos, tai tas pats. Alyvpalmių tikslesnis pavadinimas.

Pou, nu, mano vyras irgi labai daug kontaktų su žmonėmis turi, ale nepamenu, kada virusavo. Gal prieš kokius 3 metus Covidą turėjo ir tai lengviausiai iš visų šeimoje prasirgo. Jei mes lengvai, tai jis visai lengvai. Nu aišku, 3 k. tpfu, kad neprisikalbėjus, bo susirgs dar ir mane apkrės, o aš bent iki švenčių privalau būti sveika smile.gif. Tai nežinau - tie kontaktai ne priežastis dažnam sirgimui. Ypač jei seniau taip nebūdavo.
Atsakyti

Mums visiems 4 paskutiniai metai yra sunkūs, kai Sūnui blogiau patapę buvo. O šįmet sunkiai sirgo, nes virusas staigiai jam smuktelėjo žemyn, o pusiau pasveikęs ėjo dirbt. Manęs nepaklausė. Atkrito jau su komplikacijomis. Vyras labai nesaugo savęs.

Atsakyti

Tai serga ir mano vyresnėlis, pasirodo. Vakar skambinau, neatsiliepė. Šian parašė, kad negali kalbėt dėl kosulio. Negali atsikosėt. Mes kontakto neturėjom, vadinas, virusas panašus po miestą klaidžioja.

Atsakyti

MB vakar puse briedžio namo partempe iš medžioklės. Kiek reikalų prisidare, kaip kiaulę pasipjovus. Neįsivaizduoju kas visa tai suvalgys

Atsakyti

Tai serga ir mano vyresnėlis, pasirodo. Vakar skambinau, neatsiliepė. Šian parašė, kad negali kalbėt dėl kosulio. Negali atsikosėt. Mes kontakto neturėjom, vadinas, virusas panašus po miestą klaidžioja.

Daug sergančių visur, tikrai

Atsakyti

MB vakar puse briedžio namo partempe iš medžioklės.  Neįsivaizduoju kas visa tai suvalgys

Šuo ))) Aš stirnieną šuniui perku :) o jūsų šuo, sakei, ėdresnis. Tai kas čia yr puselė briedžio? ))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2024 - 18:43

Anidanda, tai padalinkit kam nors iš artimųjų. Jis gal karui ruošiasi 🧐

Atsakyti

Nu žmogus stengiasi, kad šeima aprūpinta būtų ) 

Atsakyti

Anidanda, tai padalinkit kam nors iš artimųjų. Jis gal karui ruošiasi 🧐

Tai draugui vienam davėm, dar kolegai rytoj biski nuveš. O mama ir sūnūs toli, tai vistiek teks kažkaip į kameras viską sukišti 😂. O ten nuo praeitos savaitės šernas 🫢

Nu žmogus stengiasi, kad šeima aprūpinta būtų ) 

Šiemet lb sėkmingai. Kitą šeštadienį vėl planuoja varyt. Atsisakė budėjimu nuo vasaros,tai nebepavargsta tiek,lieka noro I mišką eit. Dar šernų būrelis primedziojo, tuos I konservus paleis. Konservus namie jau irgi ne esu galvoju kur kist. 

Atsakyti

vistiek teks kažkaip į kameras viską sukišti 😂. O ten nuo praeitos savaitės šernas 🫢

Šiemet lb sėkmingai. Kitą šeštadienį vėl planuoja varyt. 

Jeigu tiek suvalgysit, sakyčiau pirkit didelį šaldiklį. Bet jei ten tiesiog gulės mėsa.. 

Na tai teks valgyt triskart per dieną :) bent šerną iki kito šeštadienio, nes šviežiai pargabentą beliks tik džiovint.

Atsakyti

Jeigu tiek suvalgysit, sakyčiau pirkit didelį šaldiklį. Bet jei ten tiesiog gulės mėsa.. 

Na tai teks valgyt triskart per dieną :) bent šerną iki kito šeštadienio, nes šviežiai pargabentą beliks tik džiovint.

Tai kad nėra prasmės tiek mėsos sandėliuoti. Nesuvalgytume 

Atsakyti