Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mergelė iš gydytojos grįžo su dovanų maišeliu. Maišely Pergalės dėžutė, kava, arbata. Sako - anksčiau gydytojai nešdavo žmonės, dabar iš gydytojų gauna )))

Matyt, perteklius jau :) 

Atsakyti
Man irgi kažkaip vis mažiau skanūs parduotuviniai. Net tie, kur anksčiau labai geri buvo.
Va tokius dabar bandau įvaldyt. Biškį sekasi. Ir šokoladą galima pasirinkt kuo geresnį, ir paskaninimus. Nu ir gražu bent man.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pas mane irgi yra tokie dovanu rinkiniai - saldainiai,gunpowder arbata,kurios nemegstu ir malta kava ,kurios irgi nemegstu.Dar keli buteliai rose,kuriu irgi nemegstu.Rose jau karta sugrizo pas dovanotoja. biggrin.gif Jauciu reiks uzsirasyt ,o tai tikrai didesnis komfuzas istiks.
Mano organizmas jau saldainiu nebepriima. Nenoriu kad kulnu oda skilinetu.Kai nevalgau nieko saldaus tai ir neskilineja.O siaip saldainiu as ir nemegstu.
Naujiesiems bandysiu atkurt senovinio torto kepima.Su uogiene,,migdoliniu biskvitu ir kakavos kremu.
Atsakyti

Va tokius dabar bandau įvaldyt. 

Labai gražūs 😍 manau, ir skanūs labai :super:

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 08, 10:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172969" data-time="1733646631"><div><p>Va tokius dabar bandau įvaldyt. 

</p></div></blockquote><p>Labai gražūs 😍 manau, ir skanūs labai thumbup.gif</p>

Bet žinai - vien geresnis šokoladas 25-28 eur / 1 kg. O saldainių kiek kg? Brangu gaunasi tas grožis ir skanumas.
Atsakyti

Brangu gaunasi tas grožis ir skanumas.

Net neabejoju.

Atsakyti
Saintlina, kokia bebutu tavo negalavimu priezastis ,dabar tau negalima nei saldainiu nei pieno produktu nei nieko.Tik mesa ,zuvis ir darzoves.
Atsakyti

Saldainius atėmė...  :cry2: 

Gerai jau, gerai. Vėliau suėsiu. 

Sultinys verda. 

Atsakyti

Mano Sūnui gerklė, pravėmė naktį. Vakar MB nuėjo parūkyt, grįžo baltas kaip popierius. Ir pas mus kažkas įsisuko.

Saintlina, sveik 💗

Nuotraukos nuostabios!

Kava, gardumynų prikėlei 🤩

Aš Sostinę mėgstu, Vyrs Paukščių pieną, o Vaks- Miglės saldainius. Dar man Veliuona skani. Bet šiaip, brangūs tie saldainiai. Vilnius, Sostinė,- 20 eurų. Kai nuolaoda tai gerai, o be nuolaidos jei nusiperku pasigaržiavimui, mano mylima Sostinė jau susikristalizavus būna, pastovėjus.

Atsakyti

Ir pas mus kažkas įsisuko..

mano mylima Sostinė jau susikristalizavus būna, pastovėjus.

Jūs dar po praeito viruso neatsigavę, lengvai prikimba.. laikykitės.

O va tie saldainiai, kur iš gydytojos mergelė parsinešė, jau tokio šviežumo.. mes abu net nustebę )) vyšnios su likeriu šokolade. Kaip tik nuo konvejerio.

Atsakyti
Man tai Pergalė saldainiai neskanūs, man pigesni skanesni, ale įdomumo dėlei pažiūrėjau sudėtį - tai net juose palmių aliejaus yra. O jau gi brangūs...

Pou, o jūs visą gyvenimą taip dažnai virusuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 08 gruodžio 2024 - 13:01

ale įdomumo dėlei pažiūrėjau sudėtį - tai net juose palmių aliejaus yra. 
A tai būtinai reikėjo man džiaugsmą sugadint, aniaaa???

O beje, alyvpalmių ir palmių aliejus kuo skiriasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2024 - 13:32