Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Niekas niekur eina,kur jau cia,per toki veja net nepaeitum.Idomu,kokie padariniai bus po tokio uragano?
Mus informuoja, kad pas jus labai daug be elektros likę. Tai smagu, kad jūsų tai nepalietė - nei megzt negalėtum..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gruodžio 2024 - 20:36
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,aip jautiesi?Aš irgi labai vertinu šeivamedžio žiedus.
Atsakyti

Per vėlai aš tą šeivamedį turbūt gert pradėjau. Net šnekėt nebenoriu - gerklę skauda. Bet man rodos, ne angina čia, o ta gerklė nusitarkavo nuo kosulio. O daugiau nieko. Nei temperatūros, nei slogos, nei galvą skauda.

Įgyvendinom planą - nuvažiavom su šuniu į senamiestį šeštą ryto. Taip maloniai pasivaikščiojom. Tuščia, ramu. Šilta visai, tik dulksna krapino. Grįžom gerokai po devintos.

Dar į parduotuvę užsukau, nes Pergalės saldainiams akcija )) prisipirkau Vilniaus ir Pergalės ❤️

Atsakyti

Labai graži gyvai pagrindinė Vilniaus eglutė ❤️

Priedas  Screenshot_20241208_094718_Gallery.jpg   513,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2024 - 09:57
Saintlina, tau turbut rugstys gerkle isdegino.Labai daznai buna po baliu.Ka nors rekomenduot jau nebegaliu ,nes nebeisivaizduoju ka jus begalit isigyti.Bet lenkija nepertoliausiai,jei ka.
Tesiog isgerk vaistu nuo kosulio ir rugsciu blokatoriu.Nedirginama gerkle greiciau atsistatys.
Arbatos siuo atveju nelabai.Kaip tik atvirksciai.Nereikia gleivines sildyt ir burkint papildomai.Kaip tik sutraukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 gruodžio 2024 - 10:07

Saintlina, tau turbut rugstys gerkle isdegino.Labai daznai buna po baliu.

Nebūna pas mane rūgščių. Nei po balių, nei šiaip. Čia gal labiau reiktų kažko,  lengvinančio atsikosėjimą.

Aisiu sultinio virt.

Atsakyti
Jei tarkuoja, tai reiskia kad gerkle kazkas dirgina ir del to koseji.Ar as blogai supratau.Sultinys gerai.
Pas mane irgi rugstys esant normaliai gyvensenai nekyla, bet po baliu buna.
Beje mano kaimynai kad isisirgo ,koki menesi jau kosi ,kad net gatveje girdisi.Nedasileisk iki letinio.
Patikek yra efektyviu vaistu.Gerklei net tokios juosteles jau yra,teisybe sakant bjauraus skonio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 gruodžio 2024 - 10:12

nes nebeisivaizduoju ka jus begalit isigyti.

😁😁😁

Aha, viskas su receptuku. Bet aš paprastai nelabai skubu vaistų ieškot, tai dar nebėgčiau į vaistinę :) 

Atsakyti

Jei tarkuoja, tai reiskia kad gerkle kazkas dirgina ir del to koseji.Ar as blogai supratau.Sultinys gerai.

Gerai supratai. Kažkokios tirštos gleivės, kurias sunkiai sekasi atkosėt.

Manau, kad greičiausiai virusiukas. Nes mergelė irgi vakar apie pykinimą užsiminė, šian snargliuotis pradėjo. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 08, 09:49)
Dar į parduotuvę užsukau, nes Pergalės saldainiams akcija )) prisipirkau Vilniaus ir Pergalės ❤️</p>

Man irgi skaniausi Vilnius saldainiai,dar anščiau Veliuona nieko būdavo,dabar ir jų tas šokoladas veliasi burnoje. ax.gif Ne dažnai bet retkarčiais užsinoriu.Jau ir Pergalės šokoladas kažkaip nebe toks,arba užpakalis pilnas? ax.gif Mačiau moteris net keliolika saldainių dėžučių prisirinko,gera dabar kaina,pusė kainos.
Lesius moka pozuoti. wub.gif wub.gif Rusų žiūriu Deni Labradoras ir Meni katinas filmukus.Nu taip surežisuoja,atrodo,kad tie gyvūnai protingi kaip žmonės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbut protingesni uz zmones,kurie tai ziuri biggrin.gif
Neturit anuku ,kas tuos jusu saldainius valgys?
Atsakyti

Kaip tai kas valgys? Ogi mes, mieliausios )))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2024 - 10:22