Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Siandien kaimo svente ,eisiu paziuret.Vyno pazadu negert.

O veltui :) su vynu linksmiau žiūrėtųsi ))

Atsakyti

Jau paskirta data?

Klinikose liepos 29 d., Gijoj sausio vidury gavau. Už komfortą susimokėt reikės.

Pou, tai laukiu nuo liepos mėnesio. Žadėjo vasario pabaigai. Matyt tokią dieną kažkas atsisakė, švęsti nori. Užtat gavau anksčiau. Dzin. Man svarbu gausiu tyrimą. Dar šokolado plytą liepė atsivežt, kad radioaktyvios medžiagos greičiau pasišalintų. Tyrimas truks apie dvi valandas. Pailsėsiu. mirksiukas.gif

Man visuomet liepdavo daug gerti, kai darydavo inkstų. Apie šokoladą niekad neužsiminė. Ot šmikiai.

Bet džiaugsmas, kad sąlyginai greitai gausi tyrimą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 gruodžio 2024 - 11:45

Apie šokoladą niekad neužsiminė. Ot šmikiai.

😁😁😁

Atsakyti
Saintlina,prisiminiau,kaip Tu pasakojai,kad sausainių formeles kartais randi vasarą tik.Panašiai pas mane.Knisausi šiandien kai kurias radau,bet man atrodo yra daugiau. smile.gif Jaučiu vasarą rasiu.Grybukų formeles iškėliau arčiau,greitai prireiks. ax.gif

Vakar iš mamos maximos nupirkome juostą led lempučių,tokiame vėjyje kol apjuosėme kubilą , prisukome,uždegame dalis perdegė,kol apjuosėme. blink.gif blink.gif Vėl nujuosti,sukrauti,vežti atgal,pasukome nuo pečiaus šiek tiek.Įdomu kiek degs kitos? rolleyes.gif Lauke drėgmė tokia iki kaulų. bigsmile.gif

AA smagaus vakaro. 4u.gif
Atsakyti
Jau ir atbuvau.Ir vyno negeriau.Zuvies uzvalgem.
Niekas i nakti tokiu svenciu netempia ziemos metu biggrin.gif
Girliandos dar nekabinam,dar didelis lietus nusimato.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 06, 13:57)

Girliandos dar nekabinam,dar didelis lietus nusimato.

Pas mus kaip tik drėgmės trūkumas,medžiams tikrai.Ir nenusimato ateinančią savaitę.Prūdas beveik išdžiuvo. blink.gif
Atsakyti

Ir mano mergelė tas lemputes nupirko ))) bet dar neparnešė iki namų :)

Atsakyti

Aš vėl apie batus. Šįkart kitus )) vaikeliukas pirko Skecherius. Per du mėnesius suplyšo. Nunešė į parduotuvę. Šiandien ateina atsakymas. 'Matosi stiprus padų nudilimas, kas suponuoja, jog batai buvu daug ir intensyviai dėvėti. Nėra tiksliai žinoma, kokio ilgio distancijos buvo nueitos'. Pretenzija atmesta. Bet kadagi jie labai geranoriški, tai duoda 40 proc nuolaidą kitai avalynei. 

Na dar neteko girdėt, kad batai ne vaikščiojimui skirti..

Atsakyti

O kam skirti buvo Skecheriai?  Kasdieniam dėvėjimui ar laisvalaikio, dar kažkokie? Jei kasdieniai, tai jie ir skirti kasdieniam dėvėjimui. Gali kreiptis į vartotojų teises. Bent jau patikslinti aprašymą turėtų, - intensyviai dėvint, batai susidėvi per 2 mėn :) Juokauju, bet nesąmonė.

Atsakyti

Pas mus kaip tik drėgmės trūkumas,medžiams tikrai.Ir nenusimato ateinančią savaitę.Prūdas beveik išdžiuvo. blink.gif

O pas mus sklidinas. Beveik iki liepto viršaus prisipildė prūdas 

Atsakyti

O kam skirti buvo Skecheriai?  Kasdieniam dėvėjimui ar laisvalaikio, dar kažkokie? Jei kasdieniai, tai jie ir skirti kasdieniam dėvėjimui. Gali kreiptis į vartotojų teises. Bent jau patikslinti aprašymą turėtų, - intensyviai dėvint, batai susidėvi per 2 mėn :) Juokauju, bet nesąmonė.

Ką aš žinau, kam.  Go walk serijos. Nu tai vaikščiojimui gal? Neparašyta ant čekio kam 

Ir jis tikrai daug nevaikščiojo. Čia ne aš su savo kilometražais.

Atsakyti

Saintlina gal neoriginalus tie skecheriai, nes manieji po sezono tai puikiai atrodo, tikrai ilgai dar nesiosiu 

Atsakyti