Siandien kaimo svente ,eisiu paziuret.Vyno pazadu negert.
O veltui su vynu linksmiau žiūrėtųsi ))
Jau paskirta data?
Klinikose liepos 29 d., Gijoj sausio vidury gavau. Už komfortą susimokėt reikės.
Pou, tai laukiu nuo liepos mėnesio. Žadėjo vasario pabaigai. Matyt tokią dieną kažkas atsisakė, švęsti nori. Užtat gavau anksčiau. Dzin. Man svarbu gausiu tyrimą. Dar šokolado plytą liepė atsivežt, kad radioaktyvios medžiagos greičiau pasišalintų. Tyrimas truks apie dvi valandas. Pailsėsiu.
Man visuomet liepdavo daug gerti, kai darydavo inkstų. Apie šokoladą niekad neužsiminė. Ot šmikiai.
Bet džiaugsmas, kad sąlyginai greitai gausi tyrimą.
Aš vėl apie batus. Šįkart kitus )) vaikeliukas pirko Skecherius. Per du mėnesius suplyšo. Nunešė į parduotuvę. Šiandien ateina atsakymas. 'Matosi stiprus padų nudilimas, kas suponuoja, jog batai buvu daug ir intensyviai dėvėti. Nėra tiksliai žinoma, kokio ilgio distancijos buvo nueitos'. Pretenzija atmesta. Bet kadagi jie labai geranoriški, tai duoda 40 proc nuolaidą kitai avalynei.
Na dar neteko girdėt, kad batai ne vaikščiojimui skirti..
O kam skirti buvo Skecheriai? Kasdieniam dėvėjimui ar laisvalaikio, dar kažkokie? Jei kasdieniai, tai jie ir skirti kasdieniam dėvėjimui. Gali kreiptis į vartotojų teises. Bent jau patikslinti aprašymą turėtų, - intensyviai dėvint, batai susidėvi per 2 mėn Juokauju, bet nesąmonė.
O kam skirti buvo Skecheriai? Kasdieniam dėvėjimui ar laisvalaikio, dar kažkokie? Jei kasdieniai, tai jie ir skirti kasdieniam dėvėjimui. Gali kreiptis į vartotojų teises. Bent jau patikslinti aprašymą turėtų, - intensyviai dėvint, batai susidėvi per 2 mėn Juokauju, bet nesąmonė.
Ką aš žinau, kam. Go walk serijos. Nu tai vaikščiojimui gal? Neparašyta ant čekio kam
Ir jis tikrai daug nevaikščiojo. Čia ne aš su savo kilometražais.