Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 12 06, 09:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73172789" data-time="1733463571"><div><p>Tau nesiule atstatyt ritmo stabdant sirdi? </p></div></blockquote><p>O kam stabdyt širdį, jei jai ir taip ritmą atstatė? Čia toli gražu nėr toks nekaltas dalykas.</p>

Skaityk anamneze- telemetrija buvo puiki tik jos med korteleje.Realybe buvo kitokia.Nezinau kokia ,bet nutolus nuo fiziologiniu ir biocheminiu normu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 06, 09:46)
Skaityk anamneze- telemetrija buvo puiki tik jos med korteleje.Realybe buvo kitokia.Nezinau kokia ,bet nutolus nuo fiziologiniu ir biocheminiu normu. biggrin.gif

Labas rytas,

Ačiū už rūpestį. Sveika motera esu. Kiek nesveika-31 dieną klinikose gausiu rimtus tyrimus.
Gyventi gera, o gerai gyventi dvigubai gera. biggrin.gif
Atsakyti
Tai dar dagyvent reikia.
As pati neisgalvoju ,as jusu postus interpretuoju.
Atsakyti

Kas mėgsta daug vaikščiot ir nebūtinai šaligatviais, turiu rekomendaciją batams )) La Sportiva. Pirkau Austrijoj hikinimui. Daba su šuniu vaikščiot tiesiog super. Labai patogūs, visiškai nepraleidžia vandens, kojoms nekaršta/nešalta, koja labai gerai fiksuojasi bate, padas puikiai sukimba su gruntu/šaligatviu :super:

Oi, ačiū - eisiu žiūrėt. Aš labai mėgstu vaikščiot. O dar kai laukia ilga reabilitacija sausį-vasarį, baisus bus parkrist, kad vėl nesusižaloti rankos.

Ate, na bet ir laikas tyrimams. Nors ir man tulžies pūslę išpjovė likus dienai iki naujų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 gruodžio 2024 - 09:12
https://www.part.lt/...f4f27ba125.JPEG
Žiemiška nuotaika.Pykstu,kad pagraužia kažką,bet kai atidarai roletus ir tau po langu vaikšto,kaip vaikui gražu. wub.gif wub.gif Aš dar vis neatsidžiaugiu kaimu,pečiaus kūrenimu,ramybe.
Atsakyti

Ingrida, o jūs pamiškėj gyvenat?

Atsakyti

Skaityk anamneze- telemetrija buvo puiki tik jos...

Mano mergelei n kartų buvo ritmas atstatomas tokiu būdu. Dabar turi bėdų su regėjimu. Iš oftalmologinės pusės viskas gerai. Problema neurologinė.  Ir dar visokių kitokių niuansų yra. Kai pakliuvo pas rimtą neurologą, buvo pasakyta - Jūs galvojat, ritmo atstatymas elektrošoku praeina be pasekmių? Jūsų atveju yra taip taip ir taip. Ir susakė labai tiksliai. Taip kad ne veltui turbūt tą ritmą atstatinėja kitais būdais ir širdies stabdymas yra kraštutinė priemonė.

Atsakyti

https://www.part.lt/...f4f27ba125.JPEG
Žiemiška nuotaika.Pykstu,kad pagraužia kažką,bet kai atidarai roletus ir tau po langu vaikšto,kaip vaikui gražu. wub.gifwub.gif

Kaip gražu 😍😍😍 jau mano šuniui džiaugsmo būtų )))

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 06, 09:13)
<p>Ingrida, o jūs pamiškėj gyvenat?</p>

Pamiškėje gyvename.Tai neturiu laiko labai žiūrėti,čia pirmais metais su žiūronais žiūrėdavome,bet svečiai ir elnius mato ir šerną,lapę.Man kaip asfalto vaikui,labai faina. wub.gif Man tik žvejoti betrūksta pamėgti,upeliukas irgi visai šalia,kaimynai vis eina su meškere,tik kažin ar užteks man kantrybės ramiai sėdėti? biggrin.gif
Atsakyti

Oi, ačiū - eisiu žiūrėt. Aš labai mėgstu vaikščiot. O dar kai laukia ilga reabilitacija sausį-vasarį, baisus bus parkrist, kad vėl nesusižaloti rankos.

Jau paskirta data?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 06, 10:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73172799" data-time="1733467598"><div><p>Skaityk anamneze- telemetrija buvo puiki tik jos...</p></div></blockquote><p>Mano mergelei n kartų buvo ritmas atstatomas tokiu būdu. Dabar turi bėdų su regėjimu. Iš oftalmologinės pusės viskas gerai. Problema neurologinė.  Ir dar visokių kitokių niuansų yra. Kai pakliuvo pas rimtą neurologą, buvo pasakyta - Jūs galvojat, ritmo atstatymas elektrošoku praeina be pasekmių? Jūsų atveju yra taip taip ir taip. Ir susakė labai tiksliai. Taip kad ne veltui turbūt tą ritmą atstatinėja kitais būdais ir širdies stabdymas yra kraštutinė priemonė.</p>

Skaityk posta.As tik klausiau ,ar nesiule.As nerekomendavau ir nesiuliau.
Siandien kaimo svente ,eisiu paziuret.Vyno pazadu negert.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 06, 10:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73172798" data-time="1733466365">
<div>
<p>Kas mėgsta daug vaikščiot ir nebūtinai šaligatviais, turiu rekomendaciją batams )) La Sportiva. Pirkau Austrijoj hikinimui. Daba su šuniu vaikščiot tiesiog super. Labai patogūs, visiškai nepraleidžia vandens, kojoms nekaršta/nešalta, koja labai gerai fiksuojasi bate, padas puikiai sukimba su gruntu/šaligatviu thumbup.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi, ačiū - eisiu žiūrėt. Aš labai mėgstu vaikščiot. O dar kai laukia ilga reabilitacija sausį-vasarį, baisus bus parkrist, kad vėl nesusižaloti rankos.</p>
<p> </p>
<p>Ate, na bet ir laikas tyrimams. Nors ir man tulžies pūslę išpjovė likus dienai iki naujų.</p>

Pou, tai laukiu nuo liepos mėnesio. Žadėjo vasario pabaigai. Matyt tokią dieną kažkas atsisakė, švęsti nori. Užtat gavau anksčiau. Dzin. Man svarbu gausiu tyrimą. Dar šokolado plytą liepė atsivežt, kad radioaktyvios medžiagos greičiau pasišalintų. Tyrimas truks apie dvi valandas. Pailsėsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti