Dusia, jei tu sumoki mokesčius, tačiau jais nepasinaudoji, tavo įmokėta suma yra bendram katile. O kam jau reikia, tam ir duoda iš to katilo. Dažniausiai trūksta tam katile, o ne perteklius.
Dusia, jei tu sumoki mokesčius, tačiau jais nepasinaudoji, tavo įmokėta suma yra bendram katile. O kam jau reikia, tam ir duoda iš to katilo. Dažniausiai trūksta tam katile, o ne perteklius.
Aš nesu debilė, žinau kaip veikia ligonių kasų katilas.
Anidanda sakė , kad nebegydys mūsų, mokėti turėsim. Man natūralus klausimas : o dabar nemokam ? Už dyką gydo ?
Anidanda sakė ne taip, jei neklystu. Sakė, kad prieisim tą tašką, kai turėsim mokėt dvigubai.
Anidanda sakė ne taip, jei neklystu. Sakė, kad prieisim tą tašką, kai turėsim mokėt dvigubai.
Taip , ir kalta bus va tokia nepagarba gydytojams kaip pas mane . Amen
. Ne sistema kuri juos *
Tikrai tik sistema?
Na taip, ta sistema, kuri suteikia geras darbo sąlygas per Covidą ir praktiškai nieko neveikimą.
Šiaip tai aš gydytojus labai gerbiu . Vien mokytis 10 metų , konkurencija didelė ir tt.
Ir kiek man reikėjo gyvenime - arba privačiai , arba pagarbūs .
Aš neskaitau Telegram kanalų , neturiu tam laiko .
Tai ką pasakiau girdėjau tiesiai iš gydytojų . Nesukūriau . Aš irgi puoliau užjausti sutikus po kovido : klausinėti ar sunku tokiam skyriuje buvo dirbti ... Sakė ne. Kiekvienam individualiai matyt , skyriai ne visur vienodi ir tt.
Nematau jokio reikalo kažkokių istorijų sukūrinėti .
Muka, tiesiog žinau situaciją. Esu dėvėjusi baltą chalatą.
Nebuvo medikų sprendimų visus kišti į koma, prašom neskleisti dezinformacijos
Būtent tai ir bandžiau pasakyt. Ir tai įvyks gana greit
Taip , ir kalta bus va tokia nepagarba gydytojams kaip pas mane
. Amen
. Ne sistema kuri juos *
Žinok nepagarba vienas iš ketiniu momentų. Tikrai ne tik sistema kalta
Pou , taip ir nesupratai , ne gydytojus, o sistemą...
Pirmiausią ministeriją išvaikyti, su visais Uabais prie jos.
Gydytojai sistemos dalis. Žemutinė grandis ant kurios išsilieja žmonių pyktis... Visos pamenat atsitikimą kai gydytoją iš darbo atleido nes per atostogas receptą pratęsė? Labai mylimas žmonių buvo . Bet sistemai netiko.
10 metų mokytis , sunkai ... Ir ? Užsidėjus ciniko kaukę išrašinėti vaistus kurie negydo ?
Galiu pagirti Kauno klinikas. Ir gyriau temoje:
Du kartus lankiausi 2024 metais. Papildomai konsultacijai vasario mėnesį , ir gegužės pabaigoje tyrimui. Nuostabūs gydytojai.
Pou kiek kainuoja liga aš žinau .
Ir ne aš sumoku už močiutes, vaikus ir tt. Valstybė juos apdraudusi .
Asmeniškai turiu gyvybės draudimą su kritinėmis ligomis . Kažkuriam laikui užteks jei ką .
Anidanda, sakei turi verslą... Tai kovido laikotarpiu pakvietė į ligoninę dirbti ,nes žmonių trūko?
Mano verslas susijęs su priėmimo pacientų aptarnavimu
Pakeisiu temą. Duokit idėjų, ką šventėms dovanosit vyrams, vaikams, mamoms