Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš su jumi nesiginčyju, bet sakau kaip buvo tuo metu, negi Jūsų "išsilavinimai" neleidžia pripažinti, kad galėjo būti ir kitaip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 gruodžio 2024 - 10:10
Mukute ,as suprantu ,kad tu kuo tikriausia atsiskyrele.Kad tau geriau pasitiket sistema.Kad ilgai lagini ,bandydama suprasti .
Del tokiu kaip tu rengiamas sviesu sou danguje - System failure.Publikai prasant biggrin.gif
Atsakyti

Muka, o nemanai, kad tavo turima informacija yra neteisinga? Nes aš tai tikrai žinau, kad buvo kitaip. 

Ir dar kitas aspektas. Ar tu manai, kad visi ligoniai "daeidavo" iki reanimacijos? Buvo palatos, kur tiesiog deguonį papildomai tiekdavo per kaniules. Juk reanimacijos vietų buvo nedaug. Lietuvoje dirbtinio kvėpavimo aparatų buvo nepakankamai, net tiems, kuriems kritiškai jų reikėjo, - mirdavo, nes buvo etapas, kai intubacijos nesulaukdavo.

O kur dar reanimacijos poreikis po chirurginių intervencijų ir kitų ligų?

Tiesiog, elementarūs skaičiai nesueina. Niekaip nesueina. Bet tikėk, kuo nori tikėti.

Atsakyti
Taigi taigi ,skaiciai nesueina ,balansas isbalansuotas.
Ir kaip visada ,yra kas tikrai zino, o kas marginalas.Mukute ,tu pavojingai priartejai prie marginalizacijos biggrin.gif O esi gi auksto profilio sistemos adepte. biggrin.gif
Atsakyti

Kiti sirgdami onko atsisako chemoterapijos, nes ne onko žudo, o chemo. Taip ir čia. Kai suabsoliutinama.

AA, dėl medicinos. Mes savo Mergaitei taikėm gydymą, kuris čia neįteisintas, tačiau Kinijoje, - taip. So?

Atsakyti

Tau neatrodo Pou, kad tavo žinojimas su faktu prasilenkia. Nesiginčysiu su jumi juk jūs visažinės iš raštų ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 gruodžio 2024 - 10:46

Aš su jumi nesiginčyju, bet sakau kaip buvo tuo metu, negi Jūsų "išsilavinimai" neleidžia pripažinti, kad galėjo būti ir kitaip. 

Nes tai nelogiška, taip nebuvo

Atsakyti
Pou ,ko vel ant emociju vaziuoji?
Kur saintlina ,nestumo testa darosi?
Pou ir aninnanda - virusa gyde buhaltere,duomenu mokslininkai ir surajevas.Turiu rasytinius irodymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 gruodžio 2024 - 10:44

AA, taip jau gavosi, kad mano pusseserė dirbo Kauno klinikų reanimacijoj, kaip kad ir dirba visą savo profesinį gyvenimą - yra reanimatologė, ir keli artimiausi draugai yra reanimatologai. Aha, ir aišku, kad jie visus savo pacientus panardindavo į dirbtinę komą, nuo ko jie mirdavo. Iki kokių nesąmonių galima daeit...

Atsakyti
Matai pou ,tu visada kazkoks grupinis asmuo.O kai kurios tik jos vienos .Skaiciai nesueina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 gruodžio 2024 - 10:47

Muka, ne, nes, neprasilenkia.

AA, man skaudu, kai apšika, o vėliau, kai bėda prispaudžia, atsisuka į tą pačią mediciną. 

Taip kad kiekviena likim su savo "žinojimu".

Mhm. Grupinis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 05 gruodžio 2024 - 10:49

Pou taip darė ir nesakau, kad visiems tai taikė, kad visi tai darė. Juk neneigiate nė viena, kad nenardino covido metu į dirbtinas komas. Et būkite protingesnės :) 

Atsakyti