Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA aš kaip rašiau kalbu tik iš savo varpinės. Tikiu raganom, nes pati kartais paskraidau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Muka, teisingas Jūsų sprendimas

Vieną bėda turiu - gerą atmintį. Visoms paskiepytoms buvo buriama , kad pavasario mes nesulauksim... Vasara taigi skiepus paleido . 

Mano giminė tokia atspari , niekas nemirė nei nuo  viruso nei nuo skiepų . Trys vaikai gimė paskiepytų mamų .

Anidanda, aš žinau kaip skiepai veikia. Netgi mokykloje mus to mokė. Gal 8 klasėje ? Apie autobusą buvo pajuokavimas.

Apie gydimus  atrodo , kad paralelinėse visatose gyvenam. 

Tikėjimas čia nei prie ko . Yra nuogi faktai .

Apie pinigus Lietuvoje . Buvo fondas sukurtas kovido paramos. Tokia mergaitė, kuri jaunystėje Leningrade mokė ideologijos jam vadovavo.  Ir valdžiukė priėmė įstatymą, kad šitas fondas jokių ataskaitų gali nepateikti.  Va taip  :D

Pandemijos ( ale ? )  metu ir buvo paleista pati didžiausia nesąmonė - tikėjimas mokslu . Nes logiškai savo veiksmų valdžia negalėjo paaiškinti ?

Mezgėjos kokiais virbalais mezgat kepures? Aš bandau save perlaužti - 40 cm valu , trumpesniais virbalais. Net ranka biški paskaudo. Bet gal įprasiu. Nes mano kepurės man labai nebepatinka. Dabar  kitokios ant bangos. Turimos senatve kvepia.  O megzti pradedu kai sniegus ir šaltį žada  :rolleyes:    

Atsakyti
Mano atmintis isejo su visam .Bet as zinau viena gera fraze- rankrasciai nedega. Todel postus nusikopijuoju.
Ir prasau be bangavimu ir susukimu.Bez volnenija i vozklicanij.Jau matau vel ,kad emocijom manipuliuojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 gruodžio 2024 - 09:02

Pou aš kalbu tik iš savo patirties, nes tuo metu visus be išimties į dirbtinę komą įvesdavo ir paskui...kaip dievas dave...

Visiškas melas

Atsakyti

Jums melas o man ne, nes žinau, kad taip buvo.

Atsakyti

Jums melas o man ne, nes žinau, kad taip buvo.
Netiesa, nebuvo taip tikrai. Didžioji dauguma ligoninėse buvo gydoma lasalinemis su eufilinu, defametazonu, antibiotikais ir deguonies terapija 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 05 gruodžio 2024 - 09:10

Aš kalbu, kaip buvo tuo metu, kaip mama sirgo, taip darė, nes nežinojo kaip gydyti.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Aš kalbu, kaip buvo tuo metu, kaip mama sirgo, taip darė, nes nežinojo kaip gydyti.

Nebuvo taip tuo metu. Nuo pat pradžių gydė taip, kaip parašiau. Nes čia yra tiesiog simptominis gydymas nuo dusulio, kuris naudojamas visada pvz astma sergantiems per priepuolius. Čia ne koks naujas kovid gydymo atradimas buvo

Atsakyti

Aš neneigiu, kad gydymas buvo, kaip jūs rašote. Tačiau tuo metu buvo taip gydoma reanimacijoje. 

Atsakyti

Aš neneigiu, kad gydymas buvo, kaip jūs rašote. Tačiau tuo metu buvo taip gydoma reanimacijoje. 

Buvo ir kitaip gydoma. O ne tik kaip parašei. Tik Lb mažas procentas kaip parašei, tik tuos, kurie nebesugebėjo kvėpuoti savarankiškai 

Atsakyti

Muka, nesąmonė, jei nebuvo poreikio, nieko į tas dirbtinas komas neįvedinėdavo. Kokie sergančiųjų skaičiai, o kiek aparatų? Vien tai prasilenkia su logika.

Nežinau, iš kur tokias nesąmones ištraukėt.

Atsakyti