Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nuo autobuso skiepai neapsaugo...

Atsakyti

Nuo autobuso skiepai neapsaugo...

Skiepai (bet kurie) saugo tik nuo sunkių ligos formų. Daugiau nuo nieko. Bet tam tikroms žmonių grupėms tai yra lb daug ir gali išgelbėti gyvybę susirgus 

Atsakyti

Skiepai (bet kurie) saugo tik nuo sunkių ligos formų. Daugiau nuo nieko. Bet tam tikroms žmonių grupėms tai yra lb daug ir gali išgelbėti gyvybę susirgus 

Dusia čia turbūt Kazlo spektaklio heroję cituoja :)  

Atsakyti

Mano pažįstama pagimdė mažiukę neseniai. Metų labai stipriai link 50 💕  mano Seneliui 50 metų buvo, kai gimė Tėtis.

Anidanda, kas netiki, tam neįrodysi, kad mirė nuo Covid. Mano du artimi draugai dirbo raudonose reanimacijose. Užkišta viskas buvo. Ir iš mano artimos aplinkos mirė. O jau džiaugsmas jiems buvo gaivinti ir neatgaivint kitos draugės mamą, tėtį...

Atsakyti
Kai kas tikriausiai laukia, kol eLeRTė paskelbs, kad per pLandemiją žmonės mirė dėl Covid komplikacijų, kurios atsirado dėl nuotolinio gydymo arba tiksliau negydymo, o dar tiksliau dėl sergančiųjų būklės nesekimo. Jei jau per gripo epidemijas, kai kiekvienas galėdavo laisvai patekti pas gydytoją (neįtikėtina – dar ir šitaip kažkada buvo blink.gif ), būdavo mirčių nuo gripo komplikacijų, tai ko norėt, jei per Covid‘ą neprisileidžiant gydytojams sergančiųjų šių liga komplikuodavosi.
P.S. Mano aplinkoj nemirė nei vienas.
P.S.S. Tikėjimas čia išvis ne prie ko.
Atsakyti

Kai kas tikriausiai laukia, kol eLeRTė paskelbs, kad per pLandemiją žmonės mirė dėl Covid komplikacijų, kurios atsirado dėl nuotolinio gydymo arba tiksliau negydymo, o dar tiksliau dėl sergančiųjų būklės nesekimo. Jei jau per gripo epidemijas, kai kiekvienas galėdavo laisvai patekti pas gydytoją (neįtikėtina – dar ir šitaip kažkada buvo blink.gif), būdavo mirčių nuo gripo komplikacijų, tai ko norėt, jei per Covid‘ą neprisileidžiant gydytojams sergančiųjų šių liga komplikuodavosi.
P.S.S. Tikėjimas čia išvis ne prie ko.

Dirbai ligoninėj per pandemija? Mes su vyru dirbom. Tadi būtent, kad tikėjimas čia is vis nei prie ko. Viską matėm savo akimis 

Atsakyti

Mano pažįstama pagimdė mažiukę neseniai. Metų labai stipriai link 50 💕  mano Seneliui 50 metų buvo, kai gimė Tėtis.

Anidanda, kas netiki, tam neįrodysi, kad mirė nuo Covid. Mano du artimi draugai dirbo raudonose reanimacijose. Užkišta viskas buvo. Ir iš mano artimos aplinkos mirė. O jau džiaugsmas jiems buvo gaivinti ir neatgaivint kitos draugės mamą, tėtį...

Nu žinok man nervas ima dar, 😁kai žmonės sugeba tyčiotis iš tos baisybes, kuri buvo. Kaip taip neturėt jokio jautrumo, empatijos, nesuvokiu 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 12 04, 23:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172621" data-time="1733345816"><div><p>Kai kas tikriausiai laukia, kol eLeRTė paskelbs, kad per pLandemiją žmonės mirė dėl Covid komplikacijų, kurios atsirado dėl nuotolinio gydymo arba tiksliau negydymo, o dar tiksliau dėl sergančiųjų būklės nesekimo. Jei jau per gripo epidemijas, kai kiekvienas galėdavo laisvai patekti pas gydytoją (neįtikėtina – dar ir šitaip kažkada buvo vartotojo įkelta nuotrauka), būdavo mirčių nuo gripo komplikacijų, tai ko norėt, jei per Covid‘ą neprisileidžiant gydytojams sergančiųjų šių liga komplikuodavosi.
P.S.S. Tikėjimas čia išvis ne prie ko.</p></div></blockquote><p>Dirbai ligoninėj per pandemija? Mes su vyru dirbom. Tadi būtent, kad tikėjimas čia is vis nei prie ko. Viską matėm savo akimis </p>

Aš ir nedirbdama ŽINOJAU, kad ligoninėse daug neprileistų pas gydytoją / nugydytų / negydytų / paliktų likimo valiai žmonių. Ir taip - tikėjimas ne prie ko. Nors jūs su Pou vis apie tikėjimą. O Covid gi ne Dievas.

Beviltiška. Toks vaizdas, kad neskaitai, ką parašau. Tai jau ir nerašysiu. Nes beviltiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Šiandien[/b!], 00:00