Ne būtinai dvasia. Kol moteris turi menstruacijas, tol gali pastoti. O Vyrai tai is vis iki gyvenimo galo be problemų. Nėra čia kažkokio stebuklo
Na tu arčiau mokslo , žinai geriau
Vargu. Nėra prasmės.
Pasninkas gerai, tik man pagal komandą nesigauna. Turiu pati pribręst. Labai tikiuosi, kad tas po naujako nutiks.</p></div></blockquote><p>Tai nieko, sm mamikes prieina prie slaptų pasaulio duomenų, užtat viską žino tiksliai 🤣</p>
Gal kas prie slaptų ir prieina, bet gi viešų užtektinai.
Na tu arčiau mokslo , žinai geriau
Mano anyta gimdė paskutinį vaiką jau virš 45. Buvusio uošvio mama pagimdė dvynukus virš 50, čia jos 6tas nėštumas buvo, ex uošvis yra vienas iš dvynukų. Nebuvo čia joks stebuklas net senais laikais
Nepažįstu nieko virš 50. Ir ginekologė taip man sakė. Gal būna tokių sveikų moteriškių kurioms gamta leidžia tokiuose metuose ne tik pastoti bet ir išnešioti. Pagarba.
Luety ,jau dabar zmones is ispanijos skundziasi,kad tu nauju taisykliu nesupranta,tai bus didelis bardakas link pavasario.Labai rekomenduoju praplesti akirati ir ieskojimu zemelapi.
Aciu,Alta,zinau viska,seku.Esu kurse.
<p>Man rodos pati viską žinai </p>
Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabegima,bet paskleidima,priezastis.As jau zinojau pries 5 metus,kai emiau ne klausyt" teisingos" ziniasklaidos,bet pati ieskot pateisinimo,nes man nesutapo paskelbimas pandemija zodzio ir kaip su ja tvarkosi.Sovietu laikais as mokiausi apie pandemijas ir ju suvaldyma.Vat tada ir supratau kas su kuo valgoma.Pandemijai neuztenka vien paskelbt,kad ji yra,reikia,kad but masinis zmoniu zuvimas ,kritimas gatveje,pulkais,o ne taip,kaip buvo pasakojama.Mazai kas pasveiksta nuo paskelbtos pandemines ligos.Tau nekilo,kaip medikei tokiu minciu?
O kodel aplink? Nei tau nei man cia neaplink.
Viskas, kas Europoj, nėra toli.
Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabėgimą, bet ir apie paskleidimą, priežastisIr kas iš to? Ką tie žinantys daro kitaip? Daro kažką, kad to nebūtų? Emigravo kiton planetos pusėn? Yra išrinktieji, kuriuos kažkas nusileidęs iš dangaus transportuos į kokią saugią vietą? Aš dievaž nesuprantu.
Paskiepyti numirs, o tie neskiepyti ilgai ir laimingai gyvens
aleliuja
Aaa, visai pamiršus buvau apie skiepus
Aciu,Alta,zinau viska,seku.Esu kurse.
Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabegima,bet paskleidima,priezastis.As jau zinojau pries 5 metus,kai emiau ne klausyt" teisingos" ziniasklaidos,bet pati ieskot pateisinimo,nes man nesutapo paskelbimas pandemija zodzio ir kaip su ja tvarkosi.Sovietu laikais as mokiausi apie pandemijas ir ju suvaldyma.Vat tada ir supratau kas su kuo valgoma.Pandemijai neuztenka vien paskelbt,kad ji yra,reikia,kad but masinis zmoniu zuvimas ,kritimas gatveje,pulkais,o ne taip,kaip buvo pasakojama.Mazai kas pasveiksta nuo paskelbtos pandemines ligos.Tau nekilo,kaip medikei tokiu minciu?
Nesuprantu ko čia manęs klausi? 🧐 kokiu minčių? Lb daug žmonių mirė. Mūsų mieste buvo pilnutėlė ligoninė itin sunkios būklės ligonių pandemijos pradžioj. Lb daug mirusių buvo. Situacija pradėjo ženkliai gėrėti po skiepų, čia tikrai faktai, savom akim viską matėm, mb gi dirbo ir kasdien tame kosmare sukosi. Jo abu tėvai mirė nuo covid. Mano patėvis. MB kolega. Nu čia vien mūsų artima aplinka.
Paskiepyti numirs, o tie neskiepyti ilgai ir laimingai gyvens
aleliuja
Paskiepytu nei vieno nepažįstu mirusio nuo covid. Net ir sunkioms formom sergančio paskiepyto nei vieno nežinau. Neskiepytu - lb daug. Bet pastebėjau kad nedirbantys medicinos srityje tuo netiki. Jų valia. Faktų tai nekeičia