Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kodel aplink? Nei tau nei man cia neaplink.
Jo ,prieinam prie didziojo info debesio.Kainuoja brangiai, vienok.
Sios dienos ismintis.Isdavyste ,tai dalykas ,kuriuo tave ne tavo priesas apdovanoja. biggrin.gif
Atsakyti

Ne būtinai dvasia. Kol moteris turi menstruacijas, tol gali pastoti. O Vyrai tai is vis iki gyvenimo galo be problemų. Nėra čia kažkokio stebuklo 

Na tu arčiau  mokslo , žinai  geriau  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 04, 15:39)
na tai jūs papasakosit smile.gif

Vargu. Nėra prasmės.

QUOTE(Anidanda @ 2024 12 04, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172553" data-time="1733316193"><div><p>Jei lauks, kol paskelbs eLeRTė ar delfi, gali ir nesužinot vartotojo įkelta nuotrauka

Pasninkas gerai, tik man pagal komandą nesigauna. Turiu pati pribręst. Labai tikiuosi, kad tas po naujako nutiks.</p></div></blockquote><p>Tai nieko, sm mamikes prieina prie slaptų pasaulio duomenų, užtat viską žino tiksliai 🤣</p>

Gal kas prie slaptų ir prieina, bet gi viešų užtektinai.
Atsakyti

Na tu arčiau  mokslo , žinai  geriau  :P​ 

Mano anyta gimdė paskutinį vaiką jau virš 45. Buvusio uošvio mama pagimdė dvynukus virš 50, čia jos 6tas nėštumas buvo, ex uošvis yra vienas iš dvynukų. Nebuvo čia joks stebuklas net senais laikais 

Atsakyti

Nepažįstu nieko virš 50. Ir ginekologė taip man sakė.  Gal būna tokių sveikų moteriškių kurioms gamta leidžia tokiuose metuose ne tik pastoti bet ir išnešioti. Pagarba.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 04, 11:22)
O tai saintlina dar ne tokia sena?Atsiprasau, uz issireiskima.
Luety ,jau dabar zmones is ispanijos skundziasi,kad tu nauju taisykliu nesupranta,tai bus didelis bardakas link pavasario.Labai rekomenduoju praplesti akirati ir ieskojimu zemelapi.

Aciu,Alta,zinau viska,seku.Esu kurse.

QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 04, 11:57)
<p>Luety , dėl siūlų  kandžių ... Šaldiklis, vienintelis būdas.  Jei atsirado . Kad neatsirastų  - levandų eterinis. Tamponėlį suvilgai ir padedi šalia . Aš tai vos ne kas mėnesį tamponelius keičiu. Vasarai , kai išvažiavau kaimam muiliukų su levandom pridėjau, jie ilgiau kvapą laiko.  Žiemai su dėžėm į balkoną išnešu. Kai tokios siūlų kainos tai gaila. O jie brudai akrilo nevalgys , jie išrankūs ...</p>
<p>Man rodos pati viską žinai  wub.gif​ </p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabegima,bet paskleidima,priezastis.As jau zinojau pries 5 metus,kai emiau ne klausyt" teisingos" ziniasklaidos,bet pati ieskot pateisinimo,nes man nesutapo paskelbimas pandemija zodzio ir kaip su ja tvarkosi.Sovietu laikais as mokiausi apie pandemijas ir ju suvaldyma.Vat tada ir supratau kas su kuo valgoma.Pandemijai neuztenka vien paskelbt,kad ji yra,reikia,kad but masinis zmoniu zuvimas ,kritimas gatveje,pulkais,o ne taip,kaip buvo pasakojama.Mazai kas pasveiksta nuo paskelbtos pandemines ligos.Tau nekilo,kaip medikei tokiu minciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Vakar[/b!], 16:40

O kodel aplink? Nei tau nei man cia neaplink.

Viskas, kas Europoj, nėra toli.

Atsakyti

Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabėgimą, bet ir apie paskleidimą, priežastis
Ir kas iš to?  Ką tie žinantys daro kitaip? Daro kažką, kad to nebūtų? Emigravo kiton planetos pusėn? Yra išrinktieji, kuriuos kažkas nusileidęs iš dangaus transportuos  į kokią saugią vietą?  Aš dievaž nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 17:19

Paskiepyti  numirs, o tie neskiepyti ilgai ir laimingai gyvens  :wub:  :wub:  :wub: 

aleliuja :angel2:​ 

Atsakyti

Aaa, visai pamiršus buvau apie skiepus :)  

Atsakyti

Aciu,Alta,zinau viska,seku.Esu kurse.

4u.gif4u.gif4u.gif

Anjdanda,kas domisi,o ne vien ima zinias,naujienas is ziniasklaidos,pagal jus teisingos,jau seniai viska zino,ir ne tik apie pabegima,bet paskleidima,priezastis.As jau zinojau pries 5 metus,kai emiau ne klausyt" teisingos" ziniasklaidos,bet pati ieskot pateisinimo,nes man nesutapo paskelbimas pandemija zodzio ir kaip su ja tvarkosi.Sovietu laikais as mokiausi apie pandemijas ir ju suvaldyma.Vat tada ir supratau kas su kuo valgoma.Pandemijai neuztenka vien paskelbt,kad ji yra,reikia,kad but masinis zmoniu zuvimas ,kritimas gatveje,pulkais,o ne taip,kaip buvo pasakojama.Mazai kas pasveiksta nuo paskelbtos pandemines ligos.Tau nekilo,kaip medikei tokiu minciu?

Nesuprantu ko čia manęs klausi? 🧐 kokiu minčių? Lb daug žmonių mirė. Mūsų mieste buvo pilnutėlė ligoninė itin sunkios būklės ligonių pandemijos pradžioj. Lb daug mirusių buvo. Situacija pradėjo ženkliai gėrėti po skiepų, čia tikrai faktai, savom akim viską matėm, mb gi dirbo ir kasdien tame kosmare sukosi. Jo abu tėvai mirė nuo covid. Mano patėvis. MB kolega. Nu čia vien mūsų artima aplinka. 

Atsakyti

Paskiepyti  numirs, o tie neskiepyti ilgai ir laimingai gyvens  :wub:  :wub:  :wub:

aleliuja :angel2:​ 

Paskiepytu nei vieno nepažįstu mirusio nuo covid. Net ir sunkioms formom sergančio paskiepyto nei vieno nežinau. Neskiepytu - lb daug. Bet pastebėjau kad nedirbantys medicinos srityje tuo netiki. Jų valia. Faktų tai nekeičia 

Atsakyti