Labas rytas.
Saintlina-
Dusia,pamiršau pasigirti,išvažiuojant naujas spiečius apsigyveno spietynėje ,kriaušėje.Palikome,kaip kaimynas pravažiuodamas apžiūrėjo,matosi nemažas spiečius.Viena eilė meduvių buvo jau pilna medaus,uždėjo maniškis antrą eilę,tegul tik dirba.
Kažkodėl nebespiečia į ąžuolą,jau du metai.Vis ten spiečius atskrisdavo.
nuostabi terasa,jauku,puiku.
Aciu uz vaizda. Oru prognoze UK
14 silumos,bet vejuota,sauleta.
Leksim i soda,pries tai shopintis,po to poilsis.
Bandau prisijaukint vandeni didesniais kiekiais gert,nes negeriu visai,dehidratacija pasirode koju pedose,tai labai sunkiai sekasi,dar tas daznas lakstymas i ...veikia,bet reikia.
Naktis buvo saltoka,as jau vasarine kaldra,tai teko adijala uzsitraukt ant virsaus,o as siltnami palikus adara buvau is abieju pusiu visas duris iki galo.Nepatiko paprikom ir agurkam,o pomidoru velnias neims.Sunku reguliuot dar,orai labai permainingi.
Laba diena,
Pou ,as nesudygau ,po paskutinio lietaus ir SM esu nuo pasaulio sutverimo.Z\inau tavo postus.
O prakeiksmu dabartinei sveikatos sistemai pasiusti - reikia stot i eile,kurios galo nematyt.Nemanyk ,kad visi patenkinti ,jei nesaudo ir neprotestuoja.Kas nori but buduliais.Tu kaz\kaip susitapatinai su sistema ir pradejai visoms aiskint ,kad jos nemoka teisingai sirgti.
Prakeiksmams reikia tam tikro vektoriaus ,o su e sveikata ,dar kursu nepraejau.Na z\iuresim.O va nabagu isjuokimas yra labai galingas ir greit veikiantis vektorius.Na ir taip jau cia daug pasakiau.
Saturnas apgrauz\e agurkus ir issivoliojo po braskes.Bet po pomidoru iskase labai dailia ir tvarkinga duobute.
Aš taip pat esu SM nuo pradžių pradžios, tik keletą metų buvau kitu nicku. Kai mano vaikui buvo nustatyta diagnozė, tuomet nebendravau su vaiko bendraamžių mamomis, bes buvo per daug skaudu ir pradėjau naują kelią.
Su sistema tu mane sutapatinai, ne aš. Esu vartotojas kaip ir visi kiti. Per daug jau tu man galių suteikei. Tu pamiršti, kad aš ne gydytoja, o vaistininkė.
Jei tu manai, kad aš išjuokiu nabagus, tai taip manyk ir toliau.
O šiaip, aš išties turiu atsiprašyti visų. Už savo nepakantumą. Greičiausiai, kad per daug įsijaučiau į aukos rolę. Galų gale, greičiausiai, viduj pradėjau teisti. Man dabar sunku, kaip sunku, išties žino tik vienas žmogus šitoj temoj. Gal būt dėl to, įsivaizdavau, kad kitų problemos menkos, menkesnės už mano ir dariausi joms nepakanti. Dėl to išties atsiprašau. Savos problemos yra kiekvienam skaudžiausios ir didžiausios.
AA, pas tave duobeles kasa Saturnas, pas mane grambuoliai. Vakar 5 pomidorus nukirstus radau, o po jais pakasus storas lervas radau. Kaži, kaip čia gausis.
Dusia, tavo vieną ukrainietį nukirto. Kaip tau ačiū, kad su atsarga atvežei ❤️
Einu toliau savo takelius minti. Geros dienos!
Po užlipimo į vienuolyną kalnan,apvaikščiojus 7 šaltinius,pietus pavalgius,dabar tik prie baseino ir laukti aerobikos.
Atsiuntė Dusia,žinutę,kad pirmadienį nuo 21 iki 4 ryto purkš rapsus.Gal bitės jau miegos?
O kitos pasake.Apie nabagus,va cia tai jau pereboras.Moraline kriz\e.
Ingrida, net skaityt smagu, bet įsivaizduoju, kaip smagu viską patirti ❤️
AA, tu apie e.sveikatą ar apskritai apie sistemą? Sistema turi ir pliusų, ir minusų. Kas man patinka, tai kad išties galiu sūnaus, mamos duomenis sekti, juos užregistruoti, keisti registracijos laiką, matyti, ar išrašytas siuntimas, vaistai, kada jie baigiasi pas mamą. Galiu pas gydytoją užregistruoti ne vienoje, bet man patogesnėje įstaigoje, jei jis keliose dirba. Tai čia kaip pacientui.
O kad pakimba, inertiška, mažai pajėgumų, tai čia faktas. Sistemos kuriamos, kad skaitmenizuoti ir palengvinti. Būtų gerai, kad būtų geriau.
O kad nesugeba naudotis, ne priekaištas, o pasiūliau parodyt, kaip pasidaryt, jei šeimos gydytojas nepadeda. Aš saviške patenkinta, stipri gydytoja, tik va, kadagi gera, pacientų pas ją jūra ir tikrai tenka laukti, nepaisant to, kad registracijos laikas jau praėjęs. Bet žinau, kad kai užeisiu pas ją, gausiu išties kvalifikuotą paslaugą. Mano mama sunki ligonė, po onko su komplikacijom, perkėliau pas saviškę, nes jos šeimistas buvo atsainus labai. Išties priežiūra pagerėjo. Bet žinau, kad kai kurie skundžiasi, kad pas mūsų gydytoją eilės, sunku pakliūt.
Nieko nėra idealaus.
O dėl pertvarkų, kai kur pritariu, kai kur nepritariu.
Po langais alyvos kvepia nuostabiai...
Ate, ar tau melisos užveisti? Mačiau pasisėjo, mažyčių daigiukų jau yra. Be problemų į vazoniką prikaišysiu, o kai sustiprės, kaip nors susitarsma kaip perduot/ pasiimt.
Mano ežiuolė vieną lapiuką išleido, galvojau, kad po žiemos kaput. Ir šiurpinių gvazdikėlių kupsčiukai suvešėjo.
Jei kuri norėsit, rudeniop pririnksiu levandų sėklų, šalavijo Caradonna - gražus, tik vislus labai, užsisėja, bet išravėt gi galima - jei norėsit ir daigelių galiu parinkt pavasarį.
Bet z\inokit ,kai man buvo pasakyta,tau sena vyz\a truksta proto , o sistema ir e sveikata ir siaip viskas nuostabu ,tik man cia kaz\kokios pretenz\ijos vis kyla.Na z\odz\iu ,su manim buvo pasielgta klasikiniu pagasdinimo ir padurninimo metodu.Man aisku nepatiko. Nemanau ,kad esu unikali siuo klausimu.
O problema iskilo,kai buvo sukeltos perteklines emocijos,paprastu klausimu.Ir tam tos emocijos ir eskaluojamos,kad problema maz\iau matytusi.
Pas mane siemet visur clary sage,kaz\koks salavijas,prisisejo kaip uz\ tevyne.Gal reikia kaz\ka klarifikuot
AA, nei laimingųjų, nei nelaimingųjų. Dabar yra tragiška. Bet gali būti blogiau, gali geriau. Priklauso nuo požiūrio. Tačiau, asmeniškai man tas, kas yra dabar, man yra labai sunku. Kitam gal būtų lengva. Iš streso byru. Bet stresas nė vienam gero nedavė, kalbu apie ilgalaikį ir alinantį.
Priėmei asmeniškai. Turėjau minty mus visas. Juk žinai, kad ir save priskaičiavau į nežinančių eilę, nors ir mokiausi tam tikrus dalykus, ir gilinausi, išties daug gilinausi, bet nemanau, kad to pakanka. Mano tokia nuomonė.
Dėl sistemos- niekada nebus idealu, kad patenkintų visų visus poreikius. Ir trūkumų labai daug. Na bet mano durnas charakteris- stengiuosi įžvelgti privalumus. Ne tik sistemoje, bet visame kame.
Dėl emocijų. Čia jau bėda, mano labai labilios emocijos, sušiktai. Ir ką dabar daryt, jei neduota kitaip.
Saintlina, aš va tik galvoju, kaip jis žemes nuskrato? Ar nelimpa prie jo?
Gražuolis ❤️
Ir ką su tiek daug darysi🧐
Ir ką su tiek daug darysi🧐</p>
Kailio struktūra tokia - purvas nukrinta pats. Kol šlapias, būna purvinas. Išdžiūsta - ir vėl švarus. O jei nešlapia, užtenka nusipurtyti.
Ai, neklausk.. MB prisėjo. Aš irgi neįsivaizduoju, kam tiek pipirų. Susodinau tankiai, kad nebujotų
O paprikų triskart daugiau privarė ))))