Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ne tik nuo viruso pykina. Ir galvą skauda ...

:lol:  :hmm:​ 

Atsakyti

Dusia, tobiš senatvė stuksena į kaulus?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 03, 12:19)
tobiš senatvė stuksena į kaulus?  hmm.gif  biggrin.gif​ 

per makufelį stuksena, jei galvą skauda )))
Atsakyti

Man irgi šiandien galvą skauda, nėra energijos. Manau dėl oro čia, slėgis turbūt nukritęs.

Skaitėt tyrimo išvadas dėl COVID-19 atsiradimo? Nustatė, kad jį laboratorijoj dirbtinai sukūrė kinai, kas aš visada ir sakiau 

Atsakyti
Matot kas gruzijoje vyksta? Sakiau ,kad bus karsta.Svarbiausia ,kad tuteishams ten nedaeina, kad amerika juos mete biggrin.gif
Dabar babos ,kurios cia ziemavoja jau del butu gruzijoje pergyvena,kad nuniokos.
Atsakyti

Man irgi šiandien galvą skauda, nėra energijos. Manau dėl oro čia, slėgis turbūt nukritęs.

Skaitėt tyrimo išvadas dėl COVID-19 atsiradimo? Nustatė, kad jį laboratorijoj dirbtinai sukūrė kinai, kas aš visada ir sakiau 

Ir matyt kažkaip netyčia išsprūdo jis.

Atsakyti

Matot kas gruzijoje vyksta? Sakiau ,kad bus karsta.Svarbiausia ,kad tuteishams ten nedaeina, kad amerika juos mete biggrin.gif
Dabar babos ,kurios cia ziemavoja jau del butu gruzijoje pergyvena,kad nuniokos.

Lb primena Baltarusija prieš kelis metus 

mačiau reportažą, kaip ten žiauriai kalėjime kankina, muša tuos suimtus protestuojancius zmones, moteris sudaužo iki mėlynumo. Košmaras 

Atsakyti

Ir matyt kažkaip netyčia išsprūdo jis.

Tai taip. Įdomu ką dar jie ten prikure turi

Atsakyti
Ir virusas ,kaip kia menulio pilnatis(jackas sparrow)atskleide tikruosius visu veidus. biggrin.gif
Taigi zmones ten aistringi.Toje gruzijoje, net kaime su jais nesusimust reikia talenta turet.
Atsakyti

Ir virusas ,kaip kia menulio pilnatis(jackas sparrow)atskleide tikruosius visu veidus. biggrin.gif
Taigi zmones ten aistringi.Toje gruzijoje, net kaime su jais nesusimust reikia talenta turet.

Tai jo, karstakosiai jie, bet šitaip daužyt moteris nesuvokiama 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 03, 13:13)
Matot kas gruzijoje vyksta? Sakiau ,kad bus karsta.

aš kaip tik norėjau rašyt, kad Pou teisi buvo, kai sakė, kad labai gali būt dar ten visko.

Atsakyti
Siaip tai pasaulis uzsidaro ir nacionalizmas tuoj uzklestes.
As tai labai i galva neimu ,kai mane i rusija ,i ukraina , i vokietija(cia kai lietuviskai kalbu) veja biggrin.gif
O va britanijos pilietis nesuprato ,ko ji dabar cia terorizuoja kioske. biggrin.gif
Ir viskas jau pasikeite.Dabar chaosas ,auksciausiu lygiu.Svarbiausia dabar susivokti laiku.O tam labai trukdo isankstines nuostatos.Ir prarastas savisaugos instinktas.
Atsakyti