Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina bandyk granato žievės arbatos, nuo pykinimo irgi gerai. Rašiusi 1000 kartų apie ją... jei pykinimas virusinis :B  :hmm:  :P 

Šiuo metu žiauriai skanūs granatai. Perku besėklius. 

Mukut remontai  nesmagu, bet paskui smagu būna :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 03, 08:56)
Gal pergerei?

nu tiek tikrai neišgėriau, kad trečioj dienoj po baliaus pykintų )) be to, vakar viskas normaliai buvo.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 03, 08:57)
<p>Saintlina bandyk granato žievės arbatos, nuo pykinimo irgi gerai. Rašiusi 1000 kartų apie ją...

Šiuo metu žiauriai skanūs granatai. Perku besėklius. 

žinau apie šitą arbatą, naudojam smile.gif bet tai darbe sėdžiu, granatų neturiu.
O kur tu perki besėklius granatus? unsure.gif
Atsakyti

Veža Kaune  tiesiogiai, ne prekybos centre. Ten pas juos apelsinai ir mandarinai gendantys. Granatai irgi . Gal yra ir Vilniuje kas veža?

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 12 03, 08:33)

Sūnus sekmadienį buvo atlėkęs pasipirtinti,sakė taip paskui gerai išmiegojo.Tai sako aš negalėčiau čia gyventi,tamsu,ramu.Jam reikia šviesos,šurmulio.O aš kaifuoju kaime,matyt jau tiek atsikandau to meisto,šurmulio.

man irgi patinka ramuma. Ir to šurmulio netrūksta kai jo nėr.
Tik va kaime žiemos metu sunku šunį vedžiot. Arba taip tamsu, kad nieko nesimato, arba neretai prisnigę tiek, kad eit per sunku.
Atsakyti
V tretij den izbuchli pochki, pechen toze barachlit.
Pasninko tau reikia ir kokio kreono ant greituju isgerk.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 03, 09:05)
<p>Veža Kaune  tiesiogiai, ne prekybos centre. Ten pas juos apelsinai ir mandarinai gendantys. Granatai irgi . Gal yra ir Vilniuje kas veža?</p>

yra kas veža, bet bent anksčiau tikrai su sėklom jie būdavo. Reiks panaršyt.
Paieškojus radau, kas atsiunčia. Bet tai po dešimt kilogramų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 03, 09:06)
V tretij den izbuchli pochki, pechen toze barachlit.
Pasninko tau reikia ir kokio kreono ant greituju isgerk.

pagal eilėraštuką suprasčiau, kad tris dienas geriant kepenys barachlilint pradeda ))
Kreono tai niekaip neišgersiu. Tokio neturiu. O vaistinėj receptinis (paguglinau).
Gerai būtų, kad ne rotas ar kovidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gruodžio 2024 - 09:18
Tai rotas ar noras(norovirusas buvo siemet protrukis uk) jau but daves zinot ,apturejau jau siemet , po SPA.Kad as ten beeiciau.Savaite nenutolau nuo tualeto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 gruodžio 2024 - 09:21

Mano kaime yra maža parduotuvytė. Tai perku po kelis. Ps na jie su sėklomis, bet tie kauliukai labai menki, nesijaučia visai. Ir labai gero skonio. Neišvaizdūs, lyginant su parduotuviniais. Greitai genda. Ir jau tuoj pasibaigs... 

Atsakyti

Nesu turėjusi roto viruso ... neturi mano pilve jis kuo maitintis :D 

Atsakyti

Sveikos,

man taip pat šiandien galvą skaudą ir papykina, atsikėliau kaip sudaužyta.

Penktadienį buvom renginy, daug kosinčių buvo aplink. Tikiuosi, kad kokio š nepasigavau. Rudenį prasirgom gal covidu, gal šiaip virusu. Nenoriu net prisiminti apie tą maratoną, kai su atkritimais prasukom ratą visi trys.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 12 03, 09:26)
man taip pat šiandien galvą skaudą ir papykina, atsikėliau kaip sudaužyta.

nu va, prašau. Ne tik nuo pijokavimo pykina smile.gif Man galvos neskauda, bet vakar šalta buvo visą vakarą.
Laikykis, Pou, neapsirk 4u.gif
Atsakyti
Visgi nusistatymas pasninkui- atsisakymas renginiu,alko turi prasme.
Bet prasideda renginiu sezonas.Net cia.Sia savaite sv Nikolajaus stebukladario,zveju globejo atlaidai .Pramogos praktiskai dvi savaites.Kol kas dar ignoruoju.
Aisku lietus kasdien ignora daro lengvesni. biggrin.gif
Atsakyti