Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Oi man su kirpėjom ir visažistėm nesiseka. Kiek darau šukuosenas tiek tik grįžusi po kranu galvą ir pati susitvarkau. Niekaip kirpėjos nesupranta jeigu tu ištiesini natūraliai garbanotą plauką jo vėl nesusuksi  :frusty:. Per dukters veseilią padarė šukuoseną  :oh: padažė...o jklmn kaip geišą numaliavojo  :oh: Laiko plautis nėra :cry2: , turim lėkti į ceremoniją, tai vos ne vos prabuvau, gerai, kad nefotkino manęs nieks. O prieš sodybą kelios valandos, tai tik grįžau namo, galva po kranu, murzą nusiprausiau, pati pasitvarkiau plaukuoseną, pasidažiau...išeinu 'pasififierinus" MB ir sako "tai tą šimtinę galėjai man duoti, vis šeimos biudžete būtų likę :lol: " O sesuo MB ir sako o dabar visai kitas vaizdelis, bo kaip pamačiau čiut iš klumpių neiškritau. Ir nė karto gerai nesušukavo, vis bandau, o bandymų daaaaug būtą, bet tik grįžtu iš kirpyklos ir tiesiai į vonią  :oh:  :lol: 

Aš namie jau ale advento vainiką pasidirbinau, et toks dirbinimas keturios žvakės ir aniuols  :ax: 

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
aha, esu ir aš po kirpyklos galvą plovus ))
Bet šįkart gerai padarė. Pakliuvau pas teatro grimerę, kuri beveik trisdešimt metų tuo užsiima smile.gif Faina tokia. Konkrečiai, greitai, be ilgo cackinimosi. Per 40 min ir sušukavo, ir išpaišė.

Smagi ekskursija vakar buvo. Atrodo, išlandžioti dar paauglystėj tie senamiesčio kiemeliai, bet aišku, istorijos tai nežinojom. Tiek visko pripasakojo. ir šiaip gražu, miestas Kalėdom puošiasi. Reiks kada sutemus praeit, turėtų būt išvis magiškas vaizdas.. ypač, jei pataikyt šviežiai pasnigus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 gruodžio 2024 - 10:48

O aš pasidaviau pirkimo manijai  :D  . Nusipirkau sausainių formeles. Tris už du pinigus. Eglutės. Tokių neturėjau . Taigi vieną kartą metuose kepu imbierinius sausainius.  

Makiažo nesu dairusis. Nebūna progų pas mane tokių. Kaip ir visiems yra tekę plauti galvą po kirpyklos. Kai jauna buvau. Dabartinė mano kirpėja gera, sušukuoja tvarkingai ir gana.  Patiesina tas ale garbanas ir atkelia  nuo šaknų. Natūraliai bet tvarkingai. 

Ne visada tylėjimas auksas. Ypač artimoje aplinkoje...

Labai retai mokam paklausti - o kaip tu?  Arba taip angliškai - o kaip tu , bet atsakymas mums neįdomus.

Savaitgalį skaičiavau megztinius, ty kiek eilių iki pažastų , kiek nuo pažastų , kiek pečius nuleisti , kiek kartų rankovėse apsisukti, kad raukšlių nemestų. Vienas jau suskaičiuotas ir  nugara beveik  numegzta.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 02, 11:47)
O aš pasidaviau pirkimo manijai  biggrin.gif  . Nusipirkau sausainių formeles. Tris už du pinigus. Eglutės. Tokių neturėjau . Taigi vieną kartą metuose kepu imbierinius sausainius. 

ne taip baisiai pasidavei, kad tik du pinigus išleidai biggrin.gif
Aš irgi imbierinius kartą metuose kepu. Kai vaikai mažesni buvo, tai gruodį ir du ar tris kartus kepdavau. Nes kalėdinę dvasią kviečiau smile.gif
Eglutės formelę turiu. Daug jų turiu, ant metalinio žiedo suvertos. Kai ateina laikas kept, nerandu ))) nes nežinau, ar Vilniuj, ar kaime reik ieškot. Paskui metų vidury atsiranda biggrin.gif kada čia mergelė iš skarbonkės skardelės lankstė žvaigždutes ir eglutes, kai neradau savo formelių smile.gif
Atsakyti
verbaline entropija.Anglijoje uzdrausta anglis.For starters, traditional coal is not allowed, and sales of this have been banned in England since May 2023.
Perdetas kvailumas valdo.Pats laikas tyleti.
Man reikia numest daug svorio iki nauju metu.Bus muzikinis tijatras seniu bendruomeneje.
Laikantis advento pasninko ir kalediniu tradiciju bus nauji metai svenciami.
Einu i kalnus su saturneliu.Nors ir lyja,lietus tai siltas.
Atsakyti

Labas rytas, 

Niuruma.  Lyja šiandiena. Kažkaip reikia išgyventi, ne mano laikas  tamsa. 

Atsakyti

Labas rytas,

Dusiuk greitai apsisuks tas ratas ir pradės vėl kilti  :4u: 

Aš namie kaip meška, nieko nenoriu daryti o darbo iki kaklo. Nuo 2019 metų vis dar tikėjomės, kad dukra grįž...nauvuoliai...nutarėme persikelti miegamąjį į buvusi dukters kambarį, tai remontai prasidėjo  :oh: aišku grindis keisti, paskui tapetai, paskui ieškoti, kas spintą padarys ir kaip sakoma neturėjo boba vargo...

AA kokį pastatymą žiūrėsite?

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Susidubliavo  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 gruodžio 2024 - 08:25
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sūnus sekmadienį buvo atlėkęs pasipirtinti,sakė taip paskui gerai išmiegojo.Tai sako aš negalėčiau čia gyventi,tamsu,ramu.Jam reikia šviesos,šurmulio.O aš kaifuoju kaime,matyt jau tiek atsikandau to meisto,šurmulio.Su meistrais net juokauju,kaip pakelti slenkščius senovinius,kad jei ką galėčiau važinėti su vežimėliu.MB vakar pabėgo į butą pabūti,jam irgi reikia miesto. ax.gif
Vakar echoskopavausi,kokia faini gydytoja papuolė,kiekvieną organą sąžiningai apžiūrėjo,pakomentavo.Pusę metų dar gyvensiu matyt iki kito patikrinimo.
Šviesos kažkiek visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 03, 08:12)
Niuruma.  Lyja šiandiena.

pas mus nelyja. Bet apniukę.
Ale aš savo ryžą saulytę turiu su savim darbe smile.gif

Kažko mane pykina.. ar nebūsiu baliuj kokio virusiuko pasigavus?
Atsakyti
Gal pergerei?
Atsakyti