Saintlina, ten kur mano provincija tu gyvenime nesi buvus ir nezinai.
As ir mano seima kalba latviskai.Taigi palatve.O as skerslatve.Tu net tokiu zodziu nezinai
Nežinau tokių žodžių bet po daug provincijų esu važiavusi, visur tų mašinų sutikdavom. Tikrai tokio dydžio šaly, kaip mūsų, neįsivaizduoju tokių vietų, kur valandą važiuotum ir nė vienos mašinos nepamatytum. Na, nebent naktį, kai miega dauguma.
Sutinku, kad nėr labai daug žmonių pas mus, bet visiškai tuščia irgi nėra.
Na aš irgi skestlatvė . Bet mano gimtinėj žemės derlingos , tai apleistų žemių nėra. Ir žmonių yra. Stiprių ūkininkų su gražiomis sodybomis yra. Latvijoje dar mažiau žmonių, pavažiavus toliau : Estijoje dar mažiau žmonių ... o Suomijoje už poliarinio rato žmogus iš viso vertybė .
Važiuok į kitą pusę - Lenkijoje kaimas ant kaimo , Vokietijoje dar tankiau.
O ką tie protestai padės ? Nuleidžia garą. Netgi Kinijoje protestai leidžiami . Kažkur nepasitenkinimą reikia "nuleisti" . Tegul galvoja , kad jie svarbūs .
Nebedirbs žmonės Bolte, taigi mokės pašalpas .Atėjusi valdžia tikrai nieko neatšauks.
Balsuočiau už tuos visus valdininkus ir prižiūrėtojus išnaikintų.
Kažkada mačiau duomenis : Japonijoje 9000 valdininkų , Lietuvoje 30000 : apie tiek, gal pasidaugino. Gyventojų skaičius ... 2,7 ir 126,8.
Tai kiek Lietuvoje turėtų būti valdininkų ? 192.
Gerai gyventume . Pinigų viskam užtektų .
Čia tik mano nuomonė.
Ir beto,cia rinkimai jau dazniau nei kaledos
Bet bent kur as gyvenu pristate daugybe pramones fabriku,nauju ,bet seni dar kvepuoja.Tokiu kaip automobiliu ,agrochemijos,statybiniu medziagu.Vaziuojant jau jauciasi kaip vokietijoje - galinga industrine valstybe.Bet cia labai lokalu, ne visa bulgarija tokia.
Ir burgo meras finansuoja in vitro apvaisnimus nevaisingoms poroms, neskaitant ,kad cigonai ir taip pagamina daugybe zmogiskuju resursu.Kazkaip rupinasi kad zmones neisnyktu.
Dusia ,aisku kad geros zemes neapleistos. O nederlingose zemese net sovietmeciu buvo statomi industriniai objektai ,kad butu balansuotas uzimtumas.
Jei atejusi valdzia neisvaikys esamu masines informacijos priemoniu personalo, tikrai ilgai netrauks.Tada gal geriau vel rinkimai.
Kiek aš žinau , tai paskutinį dabartinės valdžios laikraštį , ty Lietuvos rytą nupirko per pandemiją tie patys.
Nieko nesitikiu. Buvusieji grubiai be muilo , šitie su muilu... Švelniau , bet taip pat.
O nederlingose zemese net sovietmeciu buvo statomi industriniai objektai ,kad butu balansuotas uzimtumas.Ne visur. Pvz, nuo mūsų kaimo (žemės mažiausio derlingumo) iki sovietmečio industrinių objektų, t.y. Alytaus, buvo 50 km. Dabar yr dvi gamyklos maždaug už ~20 km. Aišku, ne tam jas statė, kad užimtumą balansuot bet yra tokios. Ir darbuotojų nemažai reik. Bet gi su darbuotojais tai daug kur bėda. Nes pašalpas labai plačiai dalina.
Balsuočiau už tuos visus valdininkus ir prižiūrėtojus išnaikintų.
Sekančių rinkimų šūkis gal kažkurios partijos toks bus? Nes nežinau kokiu dar būdu balsus susirinkt reiks
Bet nieks to nedaro kai postus gauna. Svarbesnių reikalų atsiranda..
Tai vadinama revoliucija. Po jos butu diktatura.O dabartiniais laikais manau kad vergija.
O su jumis deja revoliucijos neigyvendinsi.
Tai vadinama revoliucija. Po jos butu diktatura.O dabartiniais laikais manau kad vergija.
Revoliucija suvalgo savo vaikus .
Mokėmės apie vieną tokia revoliuciją mokykloje
Vokiečių pinigai , latvių šauliai
O po to daug kraujo ir genocido .
Bet tu gi irgi jokios revoliucijos nekėlei kol čia buvai?
Tarybine mokykloje moke apie parvusa ir trocki? Nieko nepamenu
Trockis jau prie netikusių sistemai buvo kai mes mokėmės.