Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 20, 13:55)
Ai, saintlina, ne kotletus kepiau, o kepsnius, ir vos nesudeginau per jus lotuliukas.gif

Mūsų kepsnius blink.gif blink.gif blink.gif būtume gavę badaut per tavo neakuratnumą biggrin.gif neduok Dieve dar koks gramas nukristų rolleyes.gif

Ate, labai gražūs tavo narcizai. Čia tie senoviniai, kurie taip svaigiai kvepia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2022 - 14:10
QUOTE(saintlina @ 2022 05 20, 14:58)
Mūsų kepsnius  blink.gif  blink.gif  blink.gif   būtume gavę badaut per tavo neakuratnumą  biggrin.gif neduok Dieve dar koks gramas nukristų  rolleyes.gif
Ate, labai gražūs tavo narcizai. Čia tie senoviniai, kurie taip svaigiai kvepia?

Laba,
Ačiū, Saintlina. Taip. Geltonieij baigė kadenciją, dabar senovinių laikas.
Gal nori, atsiųsiu, kai nukasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 gegužės 2022 - 14:39
Pou ,as nesudygau ,po paskutinio lietaus ir SM esu nuo pasaulio sutverimo.Z\inau tavo postus.
O prakeiksmu dabartinei sveikatos sistemai pasiusti - reikia stot i eile,kurios galo nematyt.Nemanyk ,kad visi patenkinti ,jei nesaudo ir neprotestuoja.Kas nori but buduliais.Tu kaz\kaip susitapatinai su sistema ir pradejai visoms aiskint ,kad jos nemoka teisingai sirgti.
Prakeiksmams reikia tam tikro vektoriaus ,o su e sveikata ,dar kursu nepraejau.Na z\iuresim.O va nabagu isjuokimas yra labai galingas ir greit veikiantis vektorius.Na ir taip jau cia daug pasakiau.

Saturnas apgrauz\e agurkus ir issivoliojo po braskes.Bet po pomidoru iskase labai dailia ir tvarkinga duobute. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 05 20, 14:30)
Gal nori įsiveist? Atsiųsiu, kai nukasiu.

Pernai pievoj buvau radus, išsikasiau, parsivežiau ir pasisodinau. Kaip buvo trys, tai ir dabar trys. Neužsiveisia daugiau )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 20, 15:38)
Pernai pievoj buvau radus, išsikasiau, parsivežiau ir pasisodinau. Kaip buvo trys, tai ir dabar trys. Neužsiveisia daugiau )))

Atsiųsiu rudeniop. Pas mane nekasti gal tris metus. Veši.
Atsakyti
Ką praleidau ? Kur narcizai ?
Jei tie senovinai noriu ....
Ingrida - koks medunešis !!!! Skystas medus , tyška korį pavertus . Pilni pusmagazinai , tik garinti ir dengti . Žydi sodai , žydi rapsai , žydi pienės... Kad tik dievulis duotų oro, o lietus nektaro neišplautų . Ir kvepia visas sodas medumi ... Vakar atvažaivusi sėdėjau dvi valandas prie avilio dirbti negalėjau . Meditacija . Garsas , kvapas , vaizdas ...

Niekas nesiūlo perlaidoti nelaimingus tarybinės armijos karius ... Nuimkim tuos baibokus nuo jų kapų . Visiems bus lengviau .
Jei rimtai tai buvau pamiršusi , kad jie yra. Kol neišgirdau iš rusijos propagandistų , kad reikia atkurti buvusią sąjunga . Aš nenoriu. Kokie pagedę tie vakarai , jie vis tik geriau už azijietišką žiaurumą ... Ne veltui visų Rusijos šiškų vaikai gyvena vakaruose .
Tai kas laimėjo antrą pasaulinį karą ?
Pagal mane Amerike su Britija biggrin.gif Bet nesu tikra ... Ir jokios čia politikos .
Luety , aš esu pasidomėjusi smile.gif Biški biški ... Myliu istorija , botanika , bites.
Tu turi savo nuomonę - gerbiu ir nenoriu keisti . Aš savo . Tai YRA LABAI GERAI .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 20, 15:54)
Ką praleidau ? Kur narcizai ?
Jei tie senovinai noriu ....
....

Narcizai fb, čia norėjau įkelt, nesigauna.
Balti, senoviniai.
Bus, kai nukasiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 05 20, 16:15)
Narcizai fb, čia norėjau įkelt, nesigauna.
Balti, senoviniai.
Bus, kai nukasiu. biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Ar prigyjo mano rabarbaras pas Tave ?
Pas mane jie bujoja, galiu dar iškasti ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 20, 15:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Niekaip neužsiveisiu rabarbarų. Buvau sėjus. Sudygo, augo, prisodinau - kitais metais nė vieno. Atsivežiau iš anytos sodo. Augo porą metų. Po žiemos nė kvapo. Kas aniems netinka?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 05 20, 14:41)
Atsiųsiu rudeniop. Pas mane nekasti gal tris metus. Veši.

Ačiū labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 20, 16:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū. Auga puikiai, tik šunė ilgai nesuprato kas per gėris. Gal pusę metų vedė rodyk koks čia naujas reikalas atsirado. Nuveda, rodo ir loja, loja... biggrin.gif , jau apsiprato. wub.gif
Apie gelsvę ir susitikimą pirašiau. Dingo. Antradienį vakare ar tau būtų patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 gegužės 2022 - 15:54
QUOTE(saintlina @ 2022 05 20, 16:28)
Niekaip neužsiveisiu rabarbarų. Buvau sėjus. Sudygo, augo, prisodinau - kitais metais nė vieno. Atsivežiau iš anytos sodo. Augo porą metų. Po žiemos nė kvapo. Kas aniems netinka?

Užsiauginau iš sėklų. Taip užbujojo darže kad teko mesti į atskitą lysvę . Dalis kompostinėn iškeliavo .
Aš auginu pagal vienuolių knygą :
Kol krūmas sustvirtėjo , neskyniau .
Nuskynus lapus maistui visada plieju .
Iki joninių skinu, po joninių trešiu - visa pavasario jėga yra šaknyse . Žiedynus išpjaustau , kad nealintu augalo .
Žiemai užpilu medžių lapais storai , ty užmulčiuoju. Kad kuo vėliau pavasarį lystų ir nepašaltų .
Viskas smile.gif
Galiu iškasti , įdėti Vaikui su vazonu . Anas Žirmūnuose gyvena ... Gal tau netoli ?
Vėliau , kai parsiras iš Francijos .
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 05 20, 16:52)
Ačiū. Auga puikiai, tik šunė ilgai nesuprato kas per gėris. Gal pusę metų vedė rodyk koks čia naujas reikalas atsirado. Nuveda, rodo ir loja, loja... biggrin.gif , jau apsiprato.  wub.gif
Apie gelsvę ir susitikimą pirašiau. Dingo. Antradienį vakare ar tau būtų patogu?

Ko gero nebūsiu Kaune... Parašysiu MS .Pirmadienio ryte žinosiu kas kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 gegužės 2022 - 15:59
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 20, 15:58)
Užsiauginau iš sėklų.  Taip užbujojo darže kad teko mesti į atskitą lysvę . Dalis kompostinėn iškeliavo .
Aš auginu pagal vienuolių knygą

Kiek gerų patarimų bigsmile.gif
Tai mano klaida buvo, kad niekuo neužmulčiavau žiemai.
Ačiū už pasiūlymą 4u.gif bet nedėk. Rasiu kur nors arčiau.

Šian vežiau tėvą į Santariškes. Seniai jau prostatos onkologija, bet labai neblogai gydymas veikė. O šian po tyrimų paskyrė mrt ir kaulų skenavimą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2022 - 20:08