Ir dar apie lyginimą pasisakysiu. Turiu lyginimo sistemą ar kaip ją ten pavadint, tai man tais garais sunkiau lygint nei paprastu lygintuvu..
Kava, taip, manau, kad tikrai yra.
AA, taip, jie gal nesusipriešinę tarpusavy, bet prieš kitatikius...
Šiuolaikines Kalėdų tradicijos jau iš vis neturi nieko bendro nei su religija, nei du tikėjimu. Kiek pažįstate žmonių, kurie laikosi advento, kūčių vakarą ir Kalėdų rytą eina į mišias, prieš tai išpažinties ir komunijos? Aš tai tik 1 tokią turiu draugę, kuri viso to laikosi ir dar kiekviena sekmadieni į bažnyčią eina. Visiems kitiems kalėdos tėra artimųjų susirinkimas, šventinės vakarienes, dovanos. Nematau aš čia kažkokių išskirtiniu lietuviškų tradicijų, beveik visas pasaulis taip pat švenčia, o tu švenčių prasmė seniai pamiršta.
Aisiu ryt į Pučinio operų triptiką. Užsikepiau tik dėl Džanio Skikio, bet dabar jau įdomu ir likusios dvi - Skraistė ir Sesuo Andželika. Bet jau trukmė... 4,5 val.. Abo pertraukos po 40 min, nes dekoracijas reik keist. Nežinau, kaip mergelė ištvers )))
Oi suvargsit. Tikiuosi bent ne kongresu rūmuose. Nes ten siaubas kokios nepatogios kėdės. Esu buvus 5 val trukmės operoj Faustas, tai eina peklon, neištvėrėm, nuo pusės išėjom 🤣
Pas mane skalbiankė + džiovyklė. Aš tai labai nesižaviu. Plaukus, aišku, puikiai surenka. Bet aš jei džiovinu, tai trumpiausią laiką statau, kitaip man labai suglamžo skalbinius. Jei tą pilną džiovinimą 'iki spintos' nustatyt, tai paskui net išlygint labai sunku.
Ir dar apie lyginimą pasisakysiu. Turiu lyginimo sistemą ar kaip ją ten pavadint, tai man tais garais sunkiau lygint nei paprastu lygintuvu..
Pas.kus bute tokia irgi dviguba, o name atskiros. Tai nepalyginsi, gyvenime nebepirkciau 2in1. Atskira nei kiek neglamzo, kaip tik išlygina. Net marškinius
Labas rytas,
del ranksluosciu taip,jie buna tobuli.Esu turejus 2 in 1,greit sugedo,pradejo vanduo rinktis viduj,tai po to daugiau jau niekada nebepirkom jokiu dziovykliu.Atskiras statyt pas mane nera kur.Apsikraut daiktais ir taip apsikrauni,tai kazkaip susilaikau.Ziuresim.Dabar dedeu sodos i vandeni,kad ranksluosciai kiek paminkstetu.
Del religijos ir tikejimo,tai man nereikia religijos dogmu,man uztenka tikejimo tuo auksciausiu,tobuliausiu ,tiket ir pasitiket.Visos sventes ir ritualai,tai jau religija,jei krikstini,jei eini i baznycia,laikaisi ritualu,tai jau religija.Tada susirisi su religija tai atlikdamas,o jei esi pats sau vienas ir tik kurejas,tai tikejimas juo.O be to esu skaicius,kad Kristus negime kaledu ryta,kad jo gimtadienis yra per rugsejo lygiadieni,bet tada nebuvo idomu gilintis,o dabar laiko neturiu.Be to skaiciau,kad biblija,ta sventa knyga,tikroji yra Vatikano bibliotekoj po uzraktais,o musu biblija perrasyta taip,kad butu pritaikyta valdyt zmones.
Pagaliau issimiegojom puikiai,savo lovoj.Pailsejom,reik imt reikalus tvarkyt,o ju milijonas,reik susideliot prioritetus.
Pas mane atskiros skalbimo mašina ir džiovyklė. Esu patenkinta. Turiu labai daug metų, ty kai nusidėvi perku kitą.
Blogiausias dalykas smirdintys skalbiniai ... Brrr . Ir paskui jau net actas kvapo neišima. Galima išmesti . Bet jau su mano uosle yra neįmanoma. Džiovyklė nuo to apsaugo .
Luety , girdėjau viena ausimi, kad Schachenmayr Regia bankrutuoja ? Galvoju gal nusipirkti kokį kg atsargų . Kokybiški jų siūlai ...
Jei zadi daug kojiniu megzt,gali uzsipirkt,siulu niekada nebuna perdaug.As kazkaip truputi atitolau nuo kojiniu,nors... ispanijoj ilgais vakarais numezgiau MB ir sau is storu siulu kojines,buvau isidejus siulu,ir pagal St.Westo gogo dinamo saliko rasto motyvus,kojines,issiunciau dukrai is Ispanijos,kartu su megztuku Margo.Taip pat buvau pradejus antras tokias kojines,tai jau namie teks uzbaigt ir dar St,Westo salika nusimezgiau Ispanijoj per 2 men.viska.Dabar noriu anukem megztukus numegzt,kitom dviem,nuo rytojaus raso man woolwarwehous,kad drops siulams bus nuolaidos,tai ryt ir rinksiuos kokius.Dar noreciau viena toki salika numegzt,bet kitokiu spalvu.
Jis mane labai gelbejo kelionej,ant peciu,islipi is masinos,siltai apsigaubi,kelte dar labai silta su juo buvo,o Ispenijoj vakarais einant pasivaiksciot uzsimesdavau ant peciu,labai buvo smagu.O jau zvilgsniu sulaukiau is moteru,net nejauku budavo,bet MB patiko,liepdavo vis uzsidet,sake labai grazus.
Luety, čia ta graži skraistė, kur rodei? Jei taip, tai ko nesimaivyt? Reik save mylėt.
Aš tai mačiau kad Westas buvo Barsoje ... Galvojau pasiimsi šalikėlį , sėsi į traukinuką ir važiuosi susitikt .
Luety kojinių esu prisimezgusi į ateitį sočiai . Jei tektų vėl grįžti darbuotis pilnai dienai - kad keliems metams užtektų mano šeimynai . Ir siūlų turiu nemenkai. Bet drakonas taigi niekada nemiega ...
Kas matėt Hobitą ? Tik pas mane siūlus saugo