Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nenorėčiau kitoje šalyje nei Kalėdų nei Velykų sutikti . O visos kitos šventės man vienodai. Nebent gyvenimas taip sudėliotų, kad neturėčiau nieko artimo ir savo šalia. Tada , kad neliūdėti, maučiau bele kur. Kol kas dėkoju ir dėkoju už savus šalia.

Atsakyti

Tai kad tų Lego turi marias reikia dar žinoti kokio neturi, tėvų užklausiau tai laukiu atsakymo...

Oi ne kitoje šalyje kalėdos... aš net pas uošvius nevažiuoju, kur jau į kitą šalį. Tėvai vieni liktų, oi ne jokiais būdais. Et senamadiška ir tiek...

Atsakyti

Nenorėčiau kitoje šalyje nei Kalėdų nei Velykų sutikti . O visos kitos šventės man vienodai. Nebent gyvenimas taip sudėliotų, kad neturėčiau nieko artimo ir savo šalia. Tada , kad neliūdėti, maučiau bele kur. Kol kas dėkoju ir dėkoju už savus šalia.

Aš visiškai nesureiksminu tų masinių švenčių. Su šeima susitikit galima bet kokį eilinį savaitgalį. Ką ir darom, kai tik užsinorim. O ta visa komercija, dirbtinumas mane pvz net erzina. Jau nuo vėlinių nusibosta ta kalėdinė isterija man. Tiesiog išeigines išnaudojam kelionėms, o šiemet tų laisvų per Kalėdas daug susidaro. Be to dar ir moksleivių atostogos mums aktualu.  Ne baliauni esam mes

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 26, 12:29)
Mano labradoras irgi visaedis 🤣. Mielai patvarkytu tortą, jei kas atiduotų 

biggrin.gif kiek jau ten to torto į jį tilptų )))
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 26, 13:12)
Aš visiškai nesureiksminu tų masinių švenčių.

Kol yra tėvai, Kalėdos pas juos. O po Kalėdų iki Naujų metų visai norėtume kur nors išvažiuoti. Tik nesugalvojam kur. Kadangi su šuniu, lėktuvas atkrenta. Kalnai žiemą irgi turbūt atkrenta. Tai kažkaip ir nesugalvoju nieko.
Atsakyti

biggrin.gifkiek jau ten to torto į jį tilptų )))
Žinok gulėtų prie torto kol sprogtu 😄. Jis tik sauso šunų maisto neėda be saiko, kelis grūdus ir viskas.  O žmonių maistui jokių ribų nėra 🤣 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Šiandien[/b!], 13:30

Tėvų jau neturim. Bet patys esam tėvai ... Ta diena ,kai reikia šeimos. Man. Man atrodo, kad ir jiems? 

Kalėdų stebuklas man iš vaikystės. Neet nebūdavo švenčiama. Darbo diena būdavo dažnai , o dovanas per Naujus metus nešdavo vaikams- mokykloje ir tėvų darbovietėse. Bet kažkas tokio stebuklingo yra toje dienoje? 

O iš ko nepadaro komercijos? Aš praeinu ramiai. Maža kas ką reklamuoja. 

Nei maisto, nei dovanų, nei balių kulto pas mus nėra. Tik kažkokia tradicija gal? Kažkoks stabilumas ? Kas šiame  pasaulyje yra reto .

PS aš per savo prizmę žiūriu . Ir nieko nenoriu nei smerkti nei kažkam kažko aiškinti ... Kiekvienas žino kas jam tinka. Mudu su MB tokie. Neprogresyvūs. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 13:34
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 26, 13:30)
Žinok gulėtų prie torto kol sprogtu 😄.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Maniškiui šakotis patinka, kaip nekeista. O daugiau turbūt tik mėsa. Tieasa, sūrį kaimišką dar kartais ėda. Ir viskas.
Bet užtat kadangi toks neėdrus, aš visiškai ramiai jį palaidą vedžiojuosi - nieko nepaims nuo žemės.
Atsakyti

Man tai nėra jokio Kalėdų stebuklo nuo vaikystės. Šeima nebuvo religinga, tai kažkaip ypatingai nesvesdavom. Pavalgydavom Kūčias ir tiek. Simbolinėm dovanom apsikeisdavom. Bet aš jokių švenčių nemėgstu. O vaikams šeima juk ne tik per Kalėdas reikalinga. Tai kažkaip man nėra skirtumo kokiom darom kartu pavalgyt, pabendraut. Džiaugiuosi kad apskritai pas mus atvažiuoja pabūt 

Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Maniškiui šakotis patinka, kaip nekeista. O daugiau turbūt tik mėsa. Tieasa, sūrį kaimišką dar kartais ėda. Ir viskas.
Bet užtat kadangi toks neėdrus, aš visiškai ramiai jį palaidą vedžiojuosi - nieko nepaims nuo žemės.

Tau gerai, maniški tai reikia saugot, ima viską, yra buvęs net kažkuo apsinuodijęs, nuo pievos mieste kažką surijo, gydem, lasalines statėme  

Atsakyti

Saintlina Rygon porą dienų  :P 

Mano planuose yra gruodžio mėnesį Rygą aplankyti.

Anidanda , visi  mes skirtingi , su skirtingomis patirtimis. 

Kalėdos man vasaros ir saulės žmogui dviguba šventė  - diena ima ilgėti . 

Atsakyti