Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou su gimtadieniu!!!Meiles,sveikatos ,sielos ramybes! :4u:  :4u:  :4u:  :birthday2: 

Sunki kelione,daug ir didelio lietaus kelyje,bet jau uz 1;20 min.busim Dieppe viesbutyje Ryte anksti keltas per Lamansha ir uz 20 min.namai.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kaip dovanos jau supirktos. Mano ne, bet jau žinau ką  :ax: 

Gražios dienos  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Amzino zydo ne tik kapo niekas nezino,nezino ir kitu asmeniniu duomenu.Taigi atleiskit jau man sita apsileidima.
Pamacius sampaniecio kainas ciut nenualpau ir nusipirkau prabangaus raudonojo,bent kiek naudos.Meniu bus cezario salotos ir antis su poru ir slyvu garnyru.Tas garnyras biski skaniau su pomidoru sultim,ir kita diena.O siaip tai gana skanus dalykas nors is aprasymo neatrodo. biggrin.gif
Torto nebus,kas atnes,gerai ,neatnes dar geriau,saturnui tie desertai irgi ne i sveikata.
Turne po skudurynus pavyko, net kazkieno megzta riuzava grynos vilnos megztini nukoviau.
Ir daug visokiu graziu ne ranku darbo.
Paltu nebuvo.
Dar nusipirkau tamsiai melynu lempuciu girlianda, va cia tai man labai neiprastas elgesys.
Bet cia kaimynai kalti ,tie kad atsiveze ir issitrauke visa burzuazini arsenala ,tai bulgaras kaimynas nusipirko girlianda , o ta girlianda net man graziai atrodo. O dabar net bus color cordinated(suderintos spalvos)
Su dovanom pas mane paprasta, alyvuogiu aliejus ir feta i lietuva.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 26, 08:08)

Torto nebus,kas atnes,gerai ,neatnes dar geriau,saturnui tie desertai irgi ne i sveikata.

Saturnas ėda tortus? blink.gif
Atsakyti
Saturnas eda viska.
Nors teisybe sakant buvo kukuruziniu cipsu ant gatves paberta, beigi bulviu traskuciu , tu tai nelabai ede.Bet tu net benamiai sunys nesuede, taip ir istirpo lietuje.
Atsakyti

Labos, 

Neturiu jokių dovanų.  Ir nežinau ką gaminsiu. Ai vis tiek tos Kalėdos ateis.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 26, 09:02)
Saturnas eda viska.

na taip, labradorai ir mopsai dažniausiai būna visaėdžiai )
Atsakyti

Kalėdos ateis žinia, bet va turime smulkmės(vaikučių) tai jiems pagrindinis galvosūkis su dovanom o dar krikštukui ir plius gimtadienis. Lego ...bet turi įvalias, knygutes ...pernai dovanojau...ir laiko nekažką, nes siųs mamukas greitu laiku siuntinį...

Na menių AA susikaitė bais skaniai  :P​ 

Atsakyti

Vaikai dideli , anūkai kaip miražas ... 

Su mergele kokia tai pramogą pasidovanosim po egle. O dėl vaikų , kažką simboliško ... Geri ir taip jiems metai buvo .  

Atsakyti

na taip, labradorai ir mopsai dažniausiai būna visaėdžiai )

Mano labradoras irgi visaedis 🤣. Mielai patvarkytu tortą, jei kas atiduotų 

Mes šiemet per šventes į Ispaniją skrisim, tai švenčių ruošimas atkrenta. Dovanų irgi neturiu dar jokių, net MB gimtadieniui dar nenupirkau, nors jau kitą savaitę 🫢. Kažkaip nėra fantazijos šiemet man

Atsakyti

Muka, Lego niekada nebūna per daug, jei su jais žaidžia. Gi kasmet nauji modeliai išeina.

Sveikutės  :wub:​ 

Atsakyti