Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Vakarų Europoje ant kairės nešioja žiedą. 

Kiek teko kalbėti,  kuo mes skiriamės, tai rūpestis veide? 

Atkrenta )) mes vestuvinių žiedų nei vienas nenešiojam. Dėl rūpesčio nžn.. aš išsišiepus vaikštau ) mergelė gal ir su amžinu rūpesčiu.

Atsakyti

Mus nuo pirmu dienu bunant anglijoj klausdavo-sweeden?French?MB sakydavo sweeden,as lithuanian,susipykdavom :D​ 

Tai Jūs gal išoriškai panašūs. Mano mazius tai kaip grynakraujis švedas atrodo, net pats pastebi kiek ten į jį išoriškai panašių žmonių 

Atsakyti

Jie uk varineja su sortais visus metus.Pastininkas musu,lyja,salta,vejas,kojos melynos,snarglys nutyses,traukia,o su sortais.Nacijos bruozas,labai ryskus

Atsakyti

Sidubliavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Vakar[/b!], 20:05

Taip, tikrai. Bet aš dar galvoju, gal akcentas kažkoks panašus.

Nepanašus.

Netgi latvių akcentas kitoks...

Atsakyti

Mano MB kelis kartus vokiečiu yra apšaukę. Vengrijoje ir dar kažkur...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Vakar[/b!], 20:14

MB pritempe pilna kamerą is medžioklės, ką reiks su visu šiuo turtu daryt, neįsivaizduoju, šiemet dažnai medžioja, tai kiek dar bus visko. Nelabai aš moku zveriena gamint 

Atsakyti

Mano MB kelis kartus vokiečiu yra apšaukę. Vengrijoje ir dar kažkur...
MB kartais sumaišydavo seniau su kokiu pietiečiu, jis tamsaus gymio. Bet db kai jau visai žilas, tai visur rusas 🤣

Tai vežiojames visur du rusai švedų vaiką 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 20:19

Tai vežiojames visur du rusai švedų vaiką 🤣

😁😁😁

Atsakyti

MB pritempe pilna kamerą is medžioklės, ką reiks su visu šiuo turtu daryt, neįsivaizduoju, šiemet dažnai medžioja, tai kiek dar bus visko. Nelabai aš moku zveriena gamint 

Aš žvėrieną šuniui perku )) labai mėgsta ir labai tinka.

Retkarčiais mergelei troškinį su perlinėm kruopom padarau. 

Atsakyti

Nu mano šuo coliukas, pusę grūdo tevalgo, nesuės tiek😆

Atsakyti

Žvėriena man skanu. Ruošiu viską, troškinys su daržovėmis, keptas gabalas lėtu kepimu, kotletai ir tt.

Senai mus rusais beapšaukė... keli metai jau neklausia. Maroke kelis kartus klausė ar lenkai? Matyt rusų ekskursijos tomis kryptimis nekeliauja. 

Atsakyti