Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety jauni ukrainiečiai puikiai kalba angliškai. Sutikau nemažai visur...  sporto klube , dirbančių,  keliaudama, pas vaikus yra dirbančių. O kas vaikus atsivežė jau be akcento lietuviškai kalba. Jei į lietuvių mokyklą leido. 

Aš apie ispanų požiūrį kalbu. Yra tas dalykas, rytų europietis ir Vakarų europietis. Aš net kažkiek tuo didžiuojuosi, kad ne tokia išlepusi... dabar :D .

Mano mergelė daug ko nemoka.  Nesiparinu. 

Vaikas irgi mokslininko tipo. Na spintą susirinkti moka kai reikia. 

Saintlina viriau balandžių puodą vaiko parvažiavimo proga. Mylėtojas.

Atsakyti

Kokia įdomi draudimo rūšis, pas mus jaučiu tokio nėra 🧐

Mus kai keliaujam, tai daug kur rusais palaiko, nors nei kalbam garsiai, nei pliaže geriam, nei kamuoliu žaidžiam. Esam ramūs ir niekur nesisklaidom niekad. Nu bet matyt išvaizda panaši ir nieko čia nepakeisi. Dar lenkais būna palaiko 😁

Vestuvinis žiedas  ne tos rankos?

Ir rūpestis veide?

Žinau, ne kartą yra buvę. Pikta. Galvoju , gal kai stojau į spaliukus žvaigždutę ant kaktos ištaturavo? :D  

Ir dažnai, pasakius Lietuva atsako Ryga .  Aš nepykstu.

Atsakyti

Bet ant tiek jie dabar nerodo jokio smalsumo, mb juk visų galų meistras, be galo nagingas, namie, statybose, prie auto praktiškai daro viską. O vaikai jokio susidomėjimo, kai mb pakviečia, padeda tik tiek kiek būtina ir vėl prie kompo sėdi 😁

Aha, būtent..

Atsakyti

Ps, mano vaikai būtent dėl to ir neliko UK, nors mokslus ten baigė. Dėl požiūrio...niekada nebūsi savas. Arba gali apsimesti ir nematyti.

Atsakyti

Mus kai keliaujam, tai daug kur rusais palaiko, nors nei kalbam garsiai, nei pliaže geriam, nei kamuoliu žaidžiam. Esam ramūs ir niekur nesisklaidom niekad. Nu bet matyt išvaizda panaši ir nieko čia nepakeisi. 

Taip, tikrai. Bet aš dar galvoju, gal akcentas kažkoks panašus.

Atsakyti

Saintlina viriau balandžių puodą vaiko parvažiavimo proga. Mylėtojas.

Mūsų žmogus 👍😁

Pas mus irgi balandėliai išgaruoja akyse. 

Atsakyti

Vestuvinis žiedas  ne tos rankos?

Ir rūpestis veide?

Žinau, ne kartą yra buvę. Pikta. Galvoju , gal kai stojau į spaliukus žvaigždutę ant kaktos ištaturavo? :D  

Ir dažnai, pasakius Lietuva atsako Ryga .  Aš nepykstu.

Ant dešinės 😁. Matyt istatuiruota kažkas mūsų veiduose, tikrai 🤣

Atsakyti

Taip, tikrai. Bet aš dar galvoju, gal akcentas kažkoks panašus.

Man tai atrodo, kad nepanašus is vis. Bet matyt kitoms ausims kažkaip kitaip girdisi. Mano mažąjį tai visur švedu laiko, net stokholme 🤣. Bet jis natūralus blondinas ir anglų k akcentas jau stipriai kitoks, nei mūsų, kalba kaip anglas

Atsakyti

Draudimas toks atsirado matyt is reikalo,nes yra specifine okupu rusis ,ateina pensininkai ramus,o po keliu menesiu ten jau gyvena jauni,nemokus.Per teismus iskraustyt 2-3mt.kitu budu ismest,pats gali atsidurt teisme.Jauniem,juodus darbus dirbantiem mazai kas nori nuomot,o gyvent reikua kazkur,vat irp pasinaudoja istatymo spragomis.O jei apsidraude,moka savininkui draudimas ir pats rupinasi okupu iskeldinimu.Seimininkui maziau galvos skausmo.

O vilas,aparttamentus,kurie ispirkti uzsienieciu,kurie atvaziuoja tik atostogu metu vasara,butai turi but priduoti ant signalizacijos saugos tarnybai.Jei rasi cigonu uzimta savo vila ir nebusi jos priregistraves saugos tarnyboj,tai tavo galvos skausmas.Kitu atveju-saugos tarnybos.Jei atleke laiku,isvijo,jei ne,jie atsako,bet isveja greitai.

Per 22 mt.mes jau jauciames uk gyventojai,ramesni,daug ka zinantys,bet vistiek svetimi .Su metais imi nebekreipt i tai demesio,o as ir nesistengiu but sava.Man lengviau,turiu cia seimos nariu ne mazai.

Atsakyti

Vakarų Europoje ant kairės nešioja žiedą. 

Kiek teko kalbėti,  kuo mes skiriamės, tai rūpestis veide? 

Ps aš vokietes nuo kitų Vakarų europiečių atskiriu  nes labai piktos. Senas :D 

Britus iš garsios šnekos ir šortų žiema Ispanijoje ar kt pietų  šalyse.

Amerikonai visada labai pasikėlę. Kaip ir rusai. Tuo jie panašūs.

Atsakyti

Mus nuo pirmu dienu bunant anglijoj klausdavo-sweeden?French?MB sakydavo sweeden,as lithuanian,susipykdavom :D​ 

Atsakyti

Jo, britus iš šortų gali atskirt 🤣. Ir nereikia pietų kraštų, mūsų šios vasaros kruizo britai su šortais po patį šiaurinį Islandijos fiorda varinėjo😂

Atsakyti