QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 21, 10:07)
<p>Labos,</p><p>Ingrida, žinau apie ką kalbi . Esu buvusi tokiose Norfose. Pagrinde perku dviejose, viena mano rajono , mano gatvės pabaigoj. Mann labai arti , koks km tik. Mėsa ten gera. Su pardavėja kalbėjau pirmadienį, sakė per savaitgalį 27 vnt kiaulių pardavė . Nes akcija mėsai buvo . O kita Norfa Kaišiadoryse, nes vasara ten patogu iš kaimo atvažiuoti. Kaišiadorių labai didelė. Geresnė ir tvarkingesnė negu Kauno.</p><p>Man turgelio Šeimos mėsinė patinka , dėl didelio pasirinkimo. Rasi jautienos, veršienos , avienos, ėrienos... uodegų , žandų, liežuvių ir tt. Ir dar jie patys gamina labai skanias dešreles. Vasara reikia užsisakyti savaitgaliui, nes išneša . </p><p>Kalėdoms norėčiau žąsies. Kur gauti ? Kainuoja daug , kaip lėktuvo sparnas... Na bet skanu. O jei naminė tai taukių prisilydau dar kepimui, visus metus galiu mėsą kepti .
</p><p>Kopūstai suraugti , sultinys iš jaučio kaulo ir daržovių verda. </p><p>Šiandien Božolė diena. Vyno gamintojos girdit ? </p><p> </p><p></p>
Paskutiniais kartais, mūsų gatvės gale esančioje Norfoj man mėsa pasirodė šlapia. Gal užtat, kad labai daug pripjaustyta ir sudėta šaldytuvuose. Bet nepirkau. O Šeimos mėsinė iki kelintos dirba. Būsiu šnd ten apie 16 val. Kažin gal dar rasčiau uodegų arba žandų. Dusia,Gal turi nr, kad užsisakyti?
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 21, 10:34)
<p>Mukut, prisiminiau , tai paklausiu - ar juozažolė prigijo ? Pas mane jų tiek pridygo , pavasarį teks mesti kompostinėn.</p>
Perkėlėm augaliukus. Gelsvė labai pavargus, tikiu, kad nenumirs. Bet jei išeis, gal galiu iš tavęs pavasarį dar tikėtis?