Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou dar mano rajono tugelyje yra "Šeimos mėsinė" , ten normalesnė mėsa. Buvo geresnės  mėsos parduotuvytė, užsidarė nuo liepos . Jausdavosi skonio skirtumas Norfos ar jų mėsa.

Ypač jei kokią  šoninę kepi pagal norvegišką receptą. Pasakiau ir užsimaniau  :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Perku Norfoje galvas ir kojytes, na jeigu užklystu į Zanavykų turgu, būtinai prigriebiu kojikių ir galvos, na dar stebuklingai įskrenda plaučiukai su širdele, ai na žinote mano vaikščiojimą  :rolleyes: 

Skiriasi mėsos tikrai pritariu Dusiai, reiks tuštinti šaldiklius traukti lauk "mamutus", gal kokį kiaulioką nusipirkti ar ėriuką su mama pasidalinti :hmm: Kalėdom tai tikrai antukę kepsiu  :D 

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gal pas Jus Norfo normalios?Aš užeinu į Norfą,man smirda,toks specifinis kvapas.Ir vakar tikrai į nemažą parduotuvę užėjau ir išėjau tuščiu krepšeliu. ax.gif
Atsakyti

Pas mus labai nedaug Norfu, va Klaipėdoje tai pagrindinė parduotuvė. Ir kvapo kažkokio specifinio nejaučiu...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 11 21, 09:40)
<p>Pas mus labai nedaug Norfu, va Klaipėdoje tai pagrindinė parduotuvė. Ir kvapo kažkokio specifinio nejaučiu...</p>

Laba,
Mūsų miestely irgi Norfos tvarkingos. Dar žarnas vėdarams jose perku. Puikios būna.
Atsakyti

Labos,

Ingrida, žinau apie ką kalbi . Esu buvusi tokiose Norfose. Pagrinde perku dviejose, viena mano rajono , mano gatvės pabaigoj. Mann labai arti , koks km tik.  Mėsa ten gera. Su pardavėja kalbėjau pirmadienį, sakė  per savaitgalį 27 vnt kiaulių pardavė . Nes akcija mėsai buvo . O kita Norfa Kaišiadoryse, nes vasara ten patogu iš kaimo atvažiuoti. Kaišiadorių labai didelė. Geresnė ir tvarkingesnė negu Kauno.

Man turgelio Šeimos mėsinė patinka , dėl didelio pasirinkimo. Rasi jautienos, veršienos , avienos, ėrienos... uodegų , žandų, liežuvių  ir tt.  Ir dar jie patys gamina labai skanias dešreles. Vasara reikia  užsisakyti savaitgaliui, nes išneša .  

Kalėdoms norėčiau žąsies. Kur gauti ? Kainuoja daug , kaip lėktuvo sparnas... Na bet skanu. O jei naminė tai taukių prisilydau dar kepimui, visus metus galiu mėsą kepti .

Kopūstai suraugti , sultinys iš jaučio kaulo  ir daržovių verda. 

Šiandien Božolė diena. Vyno gamintojos girdit ? 

Atsakyti
Labas eytas.
Ziuredama i ingridos paveiksleli sugalvojau ,kad reikia savo zibalines lempas surudijeles nudazyt,bus kaledine puosmena.
Labai i tema, nes bulgarijoje jau kalbama apie elektros energijos vartojimo ribojima. Prasideda sankciju dziaugsmai.
Dar zarnu reikia nusipirkti ,ojej kiek cia inspiraciju.
Ir dar organizuot turne po skudurynus, nes nauju drabuziu saituose nieko is jokiu naturaliu medziagu nebera.Vakar praknisau visus zieminius rubus ir manau kad pavasari daug ka ismeciau,nes nebera biggrin.gif
Atsakyti

Mukut, prisiminiau , tai paklausiu - ar juozažolė prigijo ? Pas mane jų tiek pridygo , pavasarį teks mesti kompostinėn.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 21, 10:07)
<p>Labos,</p><p>Ingrida, žinau apie ką kalbi . Esu buvusi tokiose Norfose. Pagrinde perku dviejose, viena mano rajono , mano gatvės pabaigoj. Mann labai arti , koks km tik.  Mėsa ten gera. Su pardavėja kalbėjau pirmadienį, sakė  per savaitgalį 27 vnt kiaulių pardavė . Nes akcija mėsai buvo . O kita Norfa Kaišiadoryse, nes vasara ten patogu iš kaimo atvažiuoti. Kaišiadorių labai didelė. Geresnė ir tvarkingesnė negu Kauno.</p><p>Man turgelio Šeimos mėsinė patinka , dėl didelio pasirinkimo. Rasi jautienos, veršienos , avienos, ėrienos... uodegų , žandų, liežuvių  ir tt.  Ir dar jie patys gamina labai skanias dešreles. Vasara reikia  užsisakyti savaitgaliui, nes išneša .  </p><p>Kalėdoms norėčiau žąsies. Kur gauti ? Kainuoja daug , kaip lėktuvo sparnas... Na bet skanu. O jei naminė tai taukių prisilydau dar kepimui, visus metus galiu mėsą kepti .
</p><p>Kopūstai suraugti , sultinys iš jaučio kaulo  ir daržovių verda. </p><p>Šiandien Božolė diena. Vyno gamintojos girdit ? </p><p> </p><p></p>

Paskutiniais kartais, mūsų gatvės gale esančioje Norfoj man mėsa pasirodė šlapia. Gal užtat, kad labai daug pripjaustyta ir sudėta šaldytuvuose. Bet nepirkau. O Šeimos mėsinė iki kelintos dirba. Būsiu šnd ten apie 16 val. Kažin gal dar rasčiau uodegų arba žandų. Dusia,Gal turi nr, kad užsisakyti?
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 21, 10:34)
<p>Mukut, prisiminiau , tai paklausiu - ar juozažolė prigijo ? Pas mane jų tiek pridygo , pavasarį teks mesti kompostinėn.</p>

Perkėlėm augaliukus. Gelsvė labai pavargus, tikiu, kad nenumirs. Bet jei išeis, gal galiu iš tavęs pavasarį dar tikėtis?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Paskutiniais kartais, mūsų gatvės gale esančioje Norfoj man mėsa pasirodė šlapia. Gal užtat, kad labai daug pripjaustyta ir sudėta šaldytuvuose. Bet nepirkau. O Šeimos mėsinė iki kelintos dirba. Būsiu šnd ten apie 16 val. Kažin gal dar rasčiau uodegų arba žandų. Dusia,Gal turi nr, kad užsisakyti?

Dirba iki 16,30 maždaug. 

Telefono paieškosiu , jei rasiu atsiųsiu. Ne visada visko būna.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 21, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73171032" data-time="1732174611"><div><p>Paskutiniais kartais, mūsų gatvės gale esančioje Norfoj man mėsa pasirodė šlapia. Gal užtat, kad labai daug pripjaustyta ir sudėta šaldytuvuose. Bet nepirkau. O Šeimos mėsinė iki kelintos dirba. Būsiu šnd ten apie 16 val. Kažin gal dar rasčiau uodegų arba žandų. Dusia,Gal turi nr, kad užsisakyti?</p></div></blockquote><p>Dirba iki 16,30 maždaug. </p><p>Telefono paieškosiu , jei rasiu atsiųsiu. Ne visada visko būna.</p><p></p>

Ačiū.
Sklypas pralygintas. Kieme baseinas. Iškasta giliai. Pirmadienį žvyrą atsivešim. Prasidės tvarkos darymas.
Atsakyti

Perkėlėm augaliukus. Gelsvė labai pavargus, tikiu, kad nenumirs. Bet jei išeis, gal galiu iš tavęs pavasarį dar tikėtis?

Nėra bėdos iškasiu. Pas mane  didelė , jau reiktų dalinti ir kelti į kitą vietą.

Mūsų gatvės Norfa tikrai ne iš geriausių ... Pritariu .

Atsakyti