neeikvoju energijos politikavimui,po to blogai jauciuosi,nes niekada neprieisim vieningos nuomones.Man paminklu griovimas ne tik rusu,bet ir savu rasytoju-nonsensas.Savo nieko nesukuriam,tik vaivorykstem apkabinejam viska,o pavyzdys zaliojo tilto po statulu nugriovimo vercia viska galvot kitaip.Verst,kad tik verst.Mada.Taskas,mano noras diskutuot baigiasi,man patinka diskutuot su bendraminciais,issiaiskint,issivartaliot ir peieit vieningos nuomones.
Pas mus pradejo lyt,taip ramiai graziai.Bet ejom su Mb i turgeli,kelias geles papirkom,dar truko vienoj vietoj.
Apie konservus dar nenoriu galvot.Vakar pasidariau skaniu salotu pietums is salotu lapu,burokeliu svieziu lapeliu,turnipo ropeles,svogunu laiskai su aliejuku,buvo apsivalgymas.Greiciau atsirastu agurku,butu tobula.
As edri,kaip Kavasucitrina,kad raso,tai jokiu padazu ,o ypac skaniu,bijau ir valgyt,bet chili sweet su bambukais,labai megstu su vistiena.Tobulas.
Pati stengiuosi ju nevalgyt nes ir taip yra is ko pilvo ratus augint.
Tiesa,apie garbinima,as galvoju,kad garbinamas yra tik Dievas,o visa kita menas arba istorija.As isvis pries griovima bet ko,kai nera ka pastatyt i vieta.
Dar del UK siukslynu Dusia rase,kad ju mate daug.As kur gyvenu,labai svarus miestas.Pas mus jau nuo 6 ryto valytojai dirba ,masinos urzgia,siurbia,plauna.Londone budavo siuksliu indusu rajonuose,bet jie yprate taip gyvent.Bet ir Londone jau tvarkosi daug geriau,negu pries 20m,kai as atvaziavau.Dideliam mieste daznai truksta to personalo juodam darbui,o siuksliu dezes buvo panaikintos,kada prasidejo teroristiniai aktai Uk.Dabar jau gryzta i normas,bet truksta zmoniu samoningumo.Ismokys greit ,kameru daugiau visur,negu noretusi.Socialine skaitmenine sistema isaukles visus.
Kas kiek ja domisi.
Viskas buvo paparasta , kaip mes mokėmės. Taip ir ne kitaip . O dabr gali rasti daug , visko .. atsirinkti ir patikrinti kiekvieno reikalas. Ar net nesidomėt.
Šiukšlyno , paketų ir pampersų gatvėse , balandžių ir pacų kovų pilna Velse . Kai kuriuose rajonuose. Londėj neužėjau . Kembridže irgi .
Ėda kažkas žirnius. Lapelius. Sraigiu neturiu ... Pelėnai ? Neturėsiu šiemet matyt .Piktas esu
Luety, na kodėl taip nemyli Lietuvos ir lietuvių kaip tautos?
Dusia, man atrodo, kad šiemet bus vabaliniai metai. Šiltnamy pas mane tai baltukas jau bus įskridęs, nes ant krapų radau jo vikšrų. Gausiai.
Žiūrėsiu, ką vakare rasiu.
Pou, o tu esi konservavus pomidorus visai be cukraus? Man žiauriai per rūgštu. Negalėjau valgyti, kai vienais metais prisidariau. Po to visad dedu, visai po truputį.
Pou, o tu esi konservavus pomidorus visai be cukraus? Man žiauriai per rūgštu. Negalėjau valgyti, kai vienais metais prisidariau. Po to visad dedu, visai po truputį.
Esu dariusi, bet pas mane nemažai Dotnuvos geltonųjų, jie saldūs, gal dėl to nesijautė tas rūgštumas? Reiks tada čiut į dalį dėti, į dalį nedėt. Vyras saldavalgis.
Kitas dalykas - aš labai mėgstu rūgščiai. Visuose receptuose, aš cukraus kiekį koreguoju pagal save - pyragų, tortų, marinatų. Va tik su garstyčiomis man patinka tas saldus aštrumas.
<p>Aš mėgstu pomidorų padažą, bet man atrodo, kad ten tiek vaznios su juo, tad paprastai , jei reik, nusiperku kokį ale natūralų.
Ir antivakseriu nieko nepavadinai? . Aš tai pavadinau savo vieną pažįstamą, kai pasakė, kad nuo erkinio encefalito nesiskiepija
Jokios ten vaznios su tuo padažu, jei jau net aš pasidarau. Gaminu pagal šitą receptą
http://aj-receptai.b...zas-ziemai.html
Tik nededu paprikų - tą kiekį taip pat pomidorų dedu. Ir cukraus daug mažiau, bet vis tik dedu. Svarbu gerai nugarint. O paskui blenderiu pavarau, skūros susitrina ir tiek tos vaznios. Aišku, pomidorai geriau ne skysti.
neeikvoju energijos politikavimui,po to blogai jauciuosi,nes niekada neprieisim vieningos nuomones.Man paminklu griovimas ne tik rusu,bet ir savu rasytoju-nonsensas.Savo nieko nesukuriam,tik vaivorykstem apkabinejam viska,o pavyzdys zaliojo tilto po statulu nugriovimo....
Neprieisim esi ne visai teisi. Daug gražių dalykų sukurta ir pastatyta per nepriklausomybės laikotarpį, nereikia matyti tik vaivorykščių. Žaliojo tilto skulptūros tikrai nebetiko šiam laikotarpiui. Ir vilniečiams tikrai labiau prie širdies gėlės nei sovietinė simbolika. Aš ten gyvenu, šalia. Vilnius labai gražus, likusi LT lygiai taip pat. Ir mes žiūrim į priekį, norim gyventi taip, kaip DIdžioji Britanija ar Suomija, Danija ir pan. O atsilikom nuo jų dėl ilgų okupacijos metų. Būtent dėl to verčia tuos paminklus - kad eiti į priekį. Nes ypač paskutiniai įvykiai labai gerai parodė ir priminė, kieno iš tiesų tie paminklai ir simbolika. Kodėl garbingose vietose turi stovėti paminklai tų, kurie mus realiai okupavę buvo?
Kas nesupranta ir argumentai - atmintis - atsidaykit vikipedija ir peskaitykit nuogus faktus apie antrą pasaulinį karą . Kas pradėjo ir kelintais metais ?
Ne 41 ir ne vokiečiai
Aš pomidorus darau be cukraus . Bet aš becukrė. Vyras cukrinukas , bet net jis nesivaipo . Pernais sukišau Medovyj ir Ukrainos rožinius. Saldoki net gavosi . Bet jie ir šiaip iš saldesnių.
Priekonių ir ale padažiukų prisidarau visokių . Su serbentais , agrastais ir tt. Sunaudoju mėsai marinuoti ar prie kokio patiekalo . Visi be cukraus Laikau šaldytuve , kartais kišu ir į šaldiklį. Kai gaminsiu receptus rašysiu jei kam įdomu .
Kas mėgstat jautieną pasigaminkit tokį patiekalą azu . Aš bulbų nededu , verdu atskirai ar net ryžių MB išverdu . https://worldrecipes...intais-agurkais
Skanu .
Į litrinį stiklainį įdėjus kelis gramus cukraus, saldu nepasidaro o rūgštį nuima. Bet visai be jo man tiesiog liežuvį graužė, kaip kokių kivių privalgius. Ir tais metais visus buvau taip padarius ))) Na, ale čia gal tik man taip. Arba gal tikrai tuomet tokioas veisles auginau. Geltonų turbūt nebuvo tarp jų. Rožinių tai tikrai nebuvo
Papildyta:
Aš sakiau 'ne visai teisi'. Ir būtent dėl to, kad nieko savo nesukūrėm. Istoriją ir požiūrį galima interpretuoti visaip, bet to fakto, kad per pastaruosius metus daugybė gražių dalykų buvo sukurta ir pastatyta, nepaneigsi. Tikrai nėra taip, kad griaunam viską, kas primena sovietmetį, o toliau nieko.
Na, "ne visai" prie to pačio - nustatymo teisumo laipsnio . Taip, sukūrėm. Kam gražių, o gal kam ir negražių. Beje, grožis tai dar ne viskas . Šiaip čia galima daug ko išvartyt, bet man kažkaip norisi tiesiog mažiau kategoriškumo tiesos, grožio, gėrio ir kitais neišmatuojamais klausimais