Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai reikia kazkaip prie bent pakenciamumo pritempt.
Nauji rubai ir batai? Visai tinkama terapija. biggrin.gif
Atsakyti

oi ne ... rūbai ir batai manęs nežavi visai. Užteks senos sunkelės :) Man bus pritempimas, greitai baigsis ir juk ne amžinai :)

Atsakyti
Chi chi, man irgi balius ant nosies ))) ir net ne darbo, o giminės. Visaip kaip spardausi, kad nenoriu, betgi mamikė užsiartačinus - kaip tai nenori????? čia gi tavo giminė!!!!! Tai turbūt nepavyks atsifutbolinti. Jaučiu, mama pati labai nori ten, o jei aš nevažiuosiu, nieks nenuveš smile.gif
Va man tai tikrai reiktų ir suknelės, ir batų, ir šukuosenos. Hrrrrr...
Atsakyti

Aš mėgstu stebėti žmones... tai darbiniai baliai irgi visai smagu būdavo :D  :B 

Dėl giminės, draugų ir tt. Visada važiuoju. Kol yra pas ką.  Geriau važiuoti pas gyvus negu ...   

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 19, 11:43)
<p>Mano pareigos tokios aukštos? Sunkiai susitvarkysiu. </p><p>O Žasliiose nieko nepažįstu, sunku kažką pasakyti.</p><p>Tarybio žmogaus mentalitetas, kas užsinietiško tad gėris biggrin.gif.</p><p>O Lietuvoje  viskas blogai.</p><p></p><p>Muka, Tavo baliai advento laikotarpiu žeidžia žmonių religinius jausmus ? Rask darbą musulmoniškoje kompanijoje, kad Kalėdų nešvęstų!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  cool.gif​ </p><p>Ate, pasiskleis ta žemė ir nebebus tų kalnų. Pas jus taigi žema vieta.</p>

Tai jau paskleidė kiek reikėjo. Buvau grįžus. pietų vyrams nuvežiau, paprašiau dar aukščiau pakelt. Dar po žiemos sukris ir prieš sėjimą, manau sulygins. Mb nenori sklypo kelt, o aš paprašiau, kad tiesiog nuolydį mažesnį padarytų. Nuolydis į vakarus. Paklausė darbininkas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 11 19, 11:57)
<p>Ai gal gerai man ir ant lietuvos smile.gif</p>
<p>Ate tik nepilk kalniuko, potom vargsi... oho tikrai daug žemių  blink.gif dukrai ėmėm 3 berods, sklypas 7 arai. </p>
<p>Bendradarbės dukrai 2 savaites nustatinėjo vėjaraupius, vakar pamačiau iškart pasakiau vėjaraupiai, tai gydytojai šiandien nustatė, tai kike žmonių apkrėtė.....</p>
<p> </p>
<p> </p>

Sklypas 20 arų. Išmetu kiemą, įvažiavimą- apie 17 lieka. daug iškasė nuo kiemo, kur trinkas dėsim. Dar lieka visa ūkinė zona. Ten irgi nekelsim. Obettačiau- manau išlyginsim. Juk dabar velėną supylė, sukris per žiemą gerokai. rolleyes.gif
Atsidarau komp,ogi įsakymas generalinio-kalėdinė premija. Pradžiugino, o dar su lapkričio atlyginimu. taip, kad kalėdos prasideda. Valiooooooo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 13:06

Oho kokie užmojai čia pas tave  :blink:​ kaip matau suplanuoti jua kitų metų darbai :)

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 19, 13:00)

Atsidarau komp,ogi įsakymas generalinio-kalėdinė premija. Pradžiugino, o dar su lapkričio atlyginimu.

kai mokesčius nuskaičiuos, mažiau smagumo liks smile.gif Bet vistiek malonu wub.gif
Atsakyti