Pou, kita nuomonė, jei pateikta kultūringai, be įžeidinėjimų, bet epitetų ir etikečių klijavimo (ko paskutiniu metu tikrai netrūksta), ta nėra puolimas, o tik pagrindas diskusijai.
Padažų dažniausiai jokių nesidarau . Man jų kažkaip netrūksta. Na, nebent savo pomidorų padažą naudoju, bet jis su trupučiu cukraus, kai pieno produktus valgiau, tai sviestas su grietine dažniausiai gaminamas padažas buvo . Esu makalavus kažkokį su jogurtu, agurkais, krapais, česnakais, dar avokado padažą dariau, bet nuolat kad kažką gaminčiau, tai neeee... Aš ėdri, man skanu ir be padažų
Jei galėtum mane pačiupinėti gyvai, tai manau, kad suprastum, jog aš etikečių neklijuoju. Paprastai visuomet galvoju, kodėl taip žmogus elgiasi, mąsto ir stengiuosi atrasti pateisinimą tam. Savo draugus užknisu tuo
Kartais mane prarauna, bet tam yra asmeninės priežastys. Ir tai mano pačios kaltė.
Aš mėgstu pomidorų padažą, bet man atrodo, kad ten tiek vaznios su juo, tad paprastai , jei reik, nusiperku kokį ale natūralų. O šiaip, mėgstu krienus, citriną su čiut aliejaus, na o su pomidorais - grietinę. Dar čili naudoju kokį makaliuką.
Pritariu, Dusia.
Kai Lietuva buvo sutartinai paaukota ir prijungta, kur nenorėjo būti, garbinti dirbtinius stabus dėl to, kad kažkas įsivaizdavo, jog auksinis rytojus visiems priimtinas? Aš tam nepritariu. Aš visiškai nieko prieš, kad tie paminklai atsidurtų Grūto parke. Aš neneigiu istorijos, tiesiog turiu savo nuomonę ir pritariu to laikmečio paminklų demontavimui.
Dusia, pomidorus tikrai darysiu be cukraus su vos druskos. Dariau kelis variantus, visi skanūs, tad jei skanūs, nėr ko aldinti.
Beje, po Covido, man kai kas patapo per saldu.
Va su agurkais marinuotais neišeis. Beje, tas marinatas su garstyčiomis, tai jau net ne marinatas, bet kaip sirupas gaunasi, bet aš taip gerai Atomicą prištabeliuoju, kad to marinato vos vos gaunasi. Na kaip man patiko ši agurkų veislė! Šiemet bus pagrindiniai. Anyta juos taip pat sės. Man dar tik tėčiui Roničioko reik. Na dar Pasalimo ir Meringue dėl ilgo ir gausaus grojimo po plotelį.